פלייסטיישן 3 במקום נגן בלו ריי?

פורום נגני DVD ובלוריי, סטרימרים וממירים של AppleTV ו-GoogleTV- כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
hm32hm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 892
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #21 

sp0nja
אני לא חושב שיש תשובה מוחלטת לשאלה שלך. תבדוק את הפרטים ותראה מה מתאים יותר לתכנים שלך. דרך אגב בדיוטי פרי שני המכשירים נעולי בלו רי אזור B הישראלי / אירופאי . בגדול הייתי אומר שה PS3 יותר גמיש גם באפשרויות MULTIMEDIA עתידיות עם כמות אדירה של משתמשים שממשיכה לפתח כיווני HACKING. לעומת גישת ה BLUE RAY PLAYER שמיועדת יותר לתכנים סגורים , הפעלה אינטואיטיבית ונוחה דרך שלט טלוויזיוני סטנדרטי . יש כמובן הבדלי מחיר -200$ לעומת 350$ הPS3. האופציה האולטימטיבית לבלו ריי היא כנראה OPPO , דגם 93, כאשר עם תוספת פתרון MULTIZONE מלא יעלה בסביבות 600$ בארה"ב. אני חושב על הוספת ה PS3 האמריקאי ( 270$) להשלמת המערכת - עדיין צריך לראות פתרונות לקובץ ISO.

huber
לגבי אוריינטציה של סוני אתה טועה ובגדול : סוני מפיקת סרטים ענקית http://www.sonypictures.com/movies/
ולכן מעוניינת לשמר את שיווק התוכן וזכויות היוצרים לסרטים מוזיקה ומשחקים. כמו באפל, יותר ויותר הכנסות מגיעות היום מתוכן ושרותי ONLINE ולכן הן מאפשרות מסלול לנגינה מותאם לתוכן DRM. על מנת להתגבר על קושי זה דרוש JAILBREAK וזה תחום בפני עצמו. החברות הקוריאניות (LG SAMSUNG) הרבה פחות מחויבות לשמירת זכויות יוצרים וזה בא לידי ביטוי כבר במודלים של שנה שעברה. יש לציין שהחברות היפניות שמרניות יותר וגם חברה כמו פנסוניק (שלא מפיקה סרטים ) לא מובילה ביכולות STREAMING או התאמה לעברית כולל SRT כפי שסמסונג בפירוש מאפשרת.

עופר
נכון - סוני הצליחה לאפשר נגינת סרטי 3D ב PS3 על HDMI 1.3 - כפי שכתבתי בעבר בנושא סטרימרים לא דרוש יישום תקן מלא של HDMI 1.4 - אם החברה רוצה מספיק - אז אפשר לתת פתרון עובד בלי תירוצים !!!

בנושא ה S480
- חיברתי אותו אתמול ולהלן התוצאות הראשונות:
מאוד קל להפעלה - תפריטים הגיוניים וקלים.
חיבור לרשת מיידי , עדכון קושחה ללא בעיות, אחרי הכנסת קוד לטלוויזיה (סמסונג) מדליק גם אותה אוטומטית דרך סיגנל HDMI
והפתעה ..... כן פותח סרטים MKV דרך רשת DLNA !! אומנם לא כולם, אך מצליח להציג גם 1080P וגם 720P. מסוימים. 7 מתוך 10 קבצים הצליח לפתוח.
ועוד הפתעה לטובה - מציג כתוביות (BUILT-IN) בשפת בחירה מהשלט - כמובן עם מוכלל בקובץ.
אפליקציות - דפדפן בסיסי בלי הצגת עברית (YNET בג'יבריש) וכמה אתרים לא רעים. מעניין מאוד אתר ה BERLIN PHIL לאוהבי מוזיקה קלסית - אומנם PREMIUM בתשלום אך לפי ה TRAILERS יש כאלו שאולי ימצאו עניין בזה.
מה לא עובד ? HEBREW עדיין לא שפה ידועה במכשיר זה (חשבתי שעדכון קושחה יעשה זאת) מתוך 14 שפות. יש אופציה להכנסת תקן ISO לשפה - צריך להמשיך לנסות מסלול זה ולבדוק עם ישפאר.
- כתוביות חיצוניות כמו SRT לא מוצגות.
- שימוש השלט בנגינת הסרט מהרשת ( FF, PAUSE...) עובדת בסדר אבל בהשוואה ל"סרגל השליטה" בסמסונג - זה הרבה פחות טוב.
נושא ה אודיו הדיגיטלי יבדק בהזדמנות אחרת.
לסיכום - so far so good.

צריך למצוא עכשיו תוכן בלו ריי לרכישה במחיר סביר . למשל הייתי רוצה להשוות את צפיית 3D AVATAR בבלו ריי פורמלי לאיכות הצפייה של אותו סרט בקובץ MKV שמשמש אותי היום להדגמת 3D.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #22 

hm32hm (Y)
עם איזו תוכנה השתמשת לנגן קבצי MKV ? אצלי זה מגמגם ואני רוצה להבין למה - או המחשב, או הHDD או התוכנה ?
לגבי הפעלה - אתה יכול לעשות הפעלה של הטלוויזיה דרך שלט הבלו ריי וכיבוי של הבלו ריי עם כיבוי המסך (שזה נוח מאוד). הצלחתי לשלוט עם שלט של סמסונג בתפריטי הבלו ריי. אם יש לך סמרטפון אתה יכול לשלוט עליו מהרשת דרך הטלפון. הצלחתי לקרוא מAllShare שעל הטלפון שלי מהבלו ריי ולנגן תמונות ושירים. כשניסיתי סרטון קצר הוא תקע את הכל, כולל את המכשיר...
Vocare Ad Regnum

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3629
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 482 פעמים

שליחה #23 

Huber כתב:
oferlaor כתב:9000es

Huber,

זה נכון שה-PS3 פחות נוח, בעיקר בגלל שהוא מניח שאתה משתמש בג'ויסטיק שלו ולכן תפעול הסרטים פחות נוח ואינטואיטיבי מנגן רגיל.
...
http://www.amazon.com/Sony-PlayStation- ... B000M17AVO

או אם יש לך שלט אוניברסלי אז בכלל זו אינה סוגיה.

נכון, אם מישהו לא רוצה לשחק בכלל, אין סיבה לשלם יותר על PS3 בתור נגן בלוריי, אבל אין שום דבר שנגן בלוריי יעודי יודע לעשות שה PS3 לא, להיפך. זו הכל סוגייה של מחיר, נגן יעודי בפחות זול ופחות פונקציונאליות (שלחלק מהמשתמשים בכלל לא חשובה, ע"ע משחקים) או PS3 שמתפקד כנגן בלוריי לכל דבר ועוד.
...
שלט אוניברסלי לא יעזור כיוון שהשלט של ה-PS3 (וגם הג'ויסטיק) מחובר באמצעות Bluetooth

Batnun

.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #24 

אני די בטוח שHUBER התכוון לשלט שאליו צירף קישור - השלט של הסוני לשליה על פונקציות הבלו ריי. אני באופן אישי ויתרתי עליו, ניגנתי סרט וחצי ולא יותר. על הנגן הייעודי אני מתכנן יותר מזה.
Vocare Ad Regnum

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #25 

האם אורך החיים של העינית ב PS3 לא יקוצר משמעותית ?
אחרי הכל המטרה היא משחקים .... לא?

hm32hm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 892
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #26 

TANDBERG כתב:hm32hm (Y)
עם איזו תוכנה השתמשת לנגן קבצי MKV ? אצלי זה מגמגם ואני רוצה להבין למה - או המחשב, או הHDD או התוכנה ?
לגבי הפעלה - אתה יכול לעשות הפעלה של הטלוויזיה דרך שלט הבלו ריי וכיבוי של הבלו ריי עם כיבוי המסך (שזה נוח מאוד). הצלחתי לשלוט עם שלט של סמסונג בתפריטי הבלו ריי. אם יש לך סמרטפון אתה יכול לשלוט עליו מהרשת דרך הטלפון. הצלחתי לקרוא מAllShare שעל הטלפון שלי מהבלו ריי ולנגן תמונות ושירים. כשניסיתי סרטון קצר הוא תקע את הכל, כולל את המכשיר...
...
ישנם הרבה פתרונות וכמה מהם בדקתי בעצמי http://www.rbgrn.net/content/21-how-to- ... x-or-linux
ההמלצה שלי - תחפש , תוריד ותתקין תוכנת שרת DLNA בשם serviio על המחשב. הוא חינמי (למרות זאת תרמתי למפתח כמה euro היות שלדעתי מגיע לו).
לגבי החומרה - מעבד I5 זכרון 4GB וכרטיס מסך מוכלל ב לוח אם (חוזק לא חשוב לDLNA) וחיבור רשת קווית פרוסה 1000MBIT, חיבור החוצה INTERNET 10MBIT (לא קשור ל DLNA אך מנוצל במקביל למשימות אחרות)

אותו מחשב מסוגל לבצע ולהריץ בו זמנית - בלי לגמגם ובל BUFFERING :
- הצגת סרט מקומית (720P על מסך מחשב דרך תוכנת KMP)
- הזרמת סרט DLNA לטלוויזיה בסלון 1080P
-הורדה קבועה של קבצים מהרשת החיצונית ( עם הגבלה לחצי BW דרך תוכנת IDM )

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #27 

אני חושב שעניין השליטה כאן הוא מהותי.
הייתי רוכש לPS3 שלט בלוריי ייעודי - שאפשר לרכוש לו.
יש שלט אוניברסלי שדורש מתאם בשביל לעבוד על הPS3 - אבל לדעתי במחיר הזה- עדיף כבר להשתמש בבלוריי של סוני :)

השאלה המרכזית היא - אם יש עוד משתמשים - כי אין ספק שלהשתמש בPS3 בשביל בלוריי זה יותר מסובך מלהשתמש בנגן בלוריי ייעודי.

scoop9
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 533
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #28 

אז בכדי לראות סרטי 3D ולחבר אותה לטלוויזית 3D עם PS3. יש צורך בכבל HDMI 1.4 או 1.3 מספיק מכיוון שב PS3 זה יציאת 1.3 ובטלוויזיה זה 1.4...
אז לקנות 1.4 או להשאר עם הכבל הנוכחי שלי?

שלח תגובה

חזור אל “נגנים וסטרימרים”