מעונין לקנות מערכת עד 1300 שקל על מה אתם ממליצים ?
-
GOBLIN18
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
יש לי מערכת סטריאו פשוטה אני מעונין להחליף
אני מעונין לחבר את המערכת למחשב איזה מערכת ממולץ אני מעדיף קטנים
הבעיה היא שאני לא כזה מבין
תודה מראש
אני מעונין לחבר את המערכת למחשב איזה מערכת ממולץ אני מעדיף קטנים
הבעיה היא שאני לא כזה מבין
תודה מראש
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
-
GOBLIN18
-
- חבר פעיל

קצת פרטים אחי אפשר לחבר אותם למחשב ? צריך מגבר ? אני לא כזה מבין ואם יש המלצות למשהו אחר
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
קראת את הלינק?
- bg1987
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1232
- godu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 305
ממליץ על הרמקולים האלה
ה AV40 של M-Audio.
http://www.m-audio.com/products/en_us/MAudioAV40.html
מדובר ברמקולים מוגברים בדומה לאלה של Audioengine שרשמו לך למעלה. הרמקולים מיועדים במקור להיות מוניטורים ליוצרי מוזיקה כך שאתה יכול להיות בטוח שתקבל צליל flat.
גם עליהם (כמו על האלה של Audioengine) הרשת מפוצצת בביקורות שמהללות. מדובר ברמקולים מאוד מדויקים, יפים מאוד לטעמי ואיכותיים. גם החברה שמייצרת מאוד מוכרת בתחום ציוד האודיו המקצועי.
הייתרון המשמעותי שלהם לעומת ה Audioengine הוא שאתה יכול למצוא אותם ברשת במחיר של 850 ש"ח כך שאתה מרוויח 350 ש"ח.
אתה יכול לבחור או את אלה או את אלה, אני משוכנע שמשניהם תהיה מרוצה.
בכל מקרה, whatever you do, אם אתה מתכוון לשמוע מוזיקה שהיא לא טראנס, אל תקנה מערכת עם סאב. כל מערכות ה2.1 האלה זה פשוט זוועת אלוהים במוזיקה. המערכות האלה הפכו למשהו מאוד פופולארי, אולי בגלל שאנשים רואים לפעמים סרטים מהמחשב אבל לטעמי הסאב פשוט הורס את המוזיקה.
http://www.m-audio.com/products/en_us/MAudioAV40.html
מדובר ברמקולים מוגברים בדומה לאלה של Audioengine שרשמו לך למעלה. הרמקולים מיועדים במקור להיות מוניטורים ליוצרי מוזיקה כך שאתה יכול להיות בטוח שתקבל צליל flat.
גם עליהם (כמו על האלה של Audioengine) הרשת מפוצצת בביקורות שמהללות. מדובר ברמקולים מאוד מדויקים, יפים מאוד לטעמי ואיכותיים. גם החברה שמייצרת מאוד מוכרת בתחום ציוד האודיו המקצועי.
הייתרון המשמעותי שלהם לעומת ה Audioengine הוא שאתה יכול למצוא אותם ברשת במחיר של 850 ש"ח כך שאתה מרוויח 350 ש"ח.
אתה יכול לבחור או את אלה או את אלה, אני משוכנע שמשניהם תהיה מרוצה.
בכל מקרה, whatever you do, אם אתה מתכוון לשמוע מוזיקה שהיא לא טראנס, אל תקנה מערכת עם סאב. כל מערכות ה2.1 האלה זה פשוט זוועת אלוהים במוזיקה. המערכות האלה הפכו למשהו מאוד פופולארי, אולי בגלל שאנשים רואים לפעמים סרטים מהמחשב אבל לטעמי הסאב פשוט הורס את המוזיקה.
-
GOBLIN18
-
- חבר פעיל

מומלץ לקנות מוניטורים בשביל מוזיקה\ סרטים ?
ממה שאני יודע זה יותר להכנת מוזיקה כמו שרשמת
נ.ב
רציתי לקנות את הלוגיאק Z5500 אבל אין אותם יותר בארץ
ממה שאני יודע זה יותר להכנת מוזיקה כמו שרשמת
נ.ב
רציתי לקנות את הלוגיאק Z5500 אבל אין אותם יותר בארץ
-
GOBLIN18
-
- חבר פעיל

UP