סאב אקטיבי או תוספת לרמקולים

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #21 

Shtirlitz כתב:מיובא ביבוא אישי.
דווקא באומגה אודיו מרגישים טביעת אצבע של מורל :!: ולא ההפך (אבל כפי שמרטין ציין בטרד אחר, שני החברות הם שני אנשים שעבדו פעם ביחד)
...
תרשה לי לתקן אותך, לאחר שמוראל ואומגה-אודיו התפרקו לשתי חברות שונות, הסטייל של מוראל נהיה הרבה יותר ייחודי ואומגה-אודיו נשארו לייצר את הרמקולים הפשוטים ומהסגנון הישן שהם תמיד ייצרו, עוד כשהם היו ביחד עם מוראל.
ככה שאם אתה מדבר על מוראל של היום ואומגה-אודיו של היום, רנסנס יותר דומים לאומגה-אודיו.
אני יודע שהדרייברים של אומגה-אודיו הם של מוראל, אבל לא ראיתי רמקולים של מוראל שמשתמשים בדרייברים כאלה כמו שיש ברמקולים של אומגה אודיו, וברנסנס, שהם אותם דרייברים למראה, וללא ספק גם אותם דרייברים מבחינת נתונים טכניים.

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4970
נתן תודות: 322 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

צודק

שליחה #22 

במורל ישראל קם לו דור חדש של עיצוב רמקולים, בזמן שמורל האמריקאי ואומגה נשארו באותה מסגרת של עיצוב "קלאסי", רק בשינוי שם (ושניהם לדעתי קונים מאותו ספק סיני).
מבחינת מראה חיצוני יש הבדל בין האמריקאי וישראלי ואילו לגבי שינויים טכניים, קטונתי מלהגיד, למרות שעל הנייר הם נראים דומים מאוד, אם לא זהים בכמה דגמים מרכזיים, ואילו בדגמים הפשוטים/זולים אין שום קשר בין מורל US לאומגה, בעיקר בוופרים.
יותר מזה, אומגה מפרסמים נתונים חלקיים ביותר לגבי הדרייברים שלהם (פרט ליקרים).

הכוונה בתגובה הקודמת הייתה, שאומגה דומים למורל, התכוונתי למורל ה"קלאס" כמו פעם, לא כמו כיום, ובזה אני מסכים.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

Re: צודק

שליחה #23 

Shtirlitz כתב:במורל ישראל קם לו דור חדש של עיצוב רמקולים, בזמן שמורל האמריקאי ואומגה נשארו באותה מסגרת של עיצוב "קלאסי", רק בשינוי שם (ושניהם לדעתי קונים מאותו ספק סיני).
מבחינת מראה חיצוני יש הבדל בין האמריקאי וישראלי ואילו לגבי שינויים טכניים, קטונתי מלהגיד, למרות שעל הנייר הם נראים דומים מאוד, אם לא זהים בכמה דגמים מרכזיים, ואילו בדגמים הפשוטים/זולים אין שום קשר בין מורל US לאומגה, בעיקר בוופרים.
יותר מזה, אומגה מפרסמים נתונים חלקיים ביותר לגבי הדרייברים שלהם (פרט ליקרים).

הכוונה בתגובה הקודמת הייתה, שאומגה דומים למורל, התכוונתי למורל ה"קלאס" כמו פעם, לא כמו כיום, ובזה אני מסכים.
...
סבבה, אז יש הסכמה.
ובקשר לדרייברים סינים....על מה אתה מדבר?
הדרייברים של מוראל מיוצרים בארץ בעבודת יד....למיטב הבנתי

אגב, ללא קשר...הייתי מת לשמוע את הרמקולים של רנסנס...במיוחד את הסאב שלהם, הפאנטום. הוא נראה משהו מיוחד עם הממברנה הפאסיבית הזאת. (Y)

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4970
נתן תודות: 322 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #24 

בשום מקום לא הזכרתי את מיקום הייצור של מורל ישראל...
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

אודיוקלאב
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

מורל רמקולים מתוצרת ישראל

שליחה #25 

רק פריטים אחדים מיוצרים בסין {סאבים אקטיבים וסטים של רמקולים זולים במיוחד } לא האוקטאב
גם אני ממליץ <הודעה מבעל אינטרס - מרטין>

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”