סוויצ' וראוטר
הכבל הזה חיבר גם את הלפטופ בניסוי האחרון. הכבל תקין ונבדק גם עם המכשיר לכך. (סולם האורות אם אתה מכיר).
נכון שאת הכבלים והחיווט כולו עשיתי בצעמי ואיני איש מקצוע מוסמך. אבל אחרי מבחנים על מבחנים הכשר ככל הנראה נובע מאורך הכבל בין הסוויצ' למכשיר קצה.
אשים כנראה את כספי על קרן הצבי ואנסה להביא סוויצ' חדש והפעם גם עם אותה חברה של הראוטר EDIMAX.
ראיתי ב - KSP 15 פורטים של EDIMAX ב 155 ש"ח.
אנסה מחר לקפוץ.
אני רוצה להודות לך על כל העזרה שהגשת לי פה מר הררי
נכון שאת הכבלים והחיווט כולו עשיתי בצעמי ואיני איש מקצוע מוסמך. אבל אחרי מבחנים על מבחנים הכשר ככל הנראה נובע מאורך הכבל בין הסוויצ' למכשיר קצה.
אשים כנראה את כספי על קרן הצבי ואנסה להביא סוויצ' חדש והפעם גם עם אותה חברה של הראוטר EDIMAX.
ראיתי ב - KSP 15 פורטים של EDIMAX ב 155 ש"ח.
אנסה מחר לקפוץ.
אני רוצה להודות לך על כל העזרה שהגשת לי פה מר הררי
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
זה לווא דווקא קשור למרחק אלא למכשירים אחרים שנמצאים קרוב לכבל ופולטים קרינה אלקטרו-מגנטית.
בכל אופן, לא נראה לי שכאן הבעיה אם זה עבד בתצורה הקודמת.
אני עדיין בספק שהבעיה היא הסוויץ' עצמו אבל זה שווה בדיקה. נסה להסביר את המצב ולראות אם תוכל להחזיר את הסוויץ' ולקבל החזר מלא אם זה לא עובד (תחזיר אותו אחרי יום)
בכל אופן, לא נראה לי שכאן הבעיה אם זה עבד בתצורה הקודמת.
אני עדיין בספק שהבעיה היא הסוויץ' עצמו אבל זה שווה בדיקה. נסה להסביר את המצב ולראות אם תוכל להחזיר את הסוויץ' ולקבל החזר מלא אם זה לא עובד (תחזיר אותו אחרי יום)
Vררי הסוויצ'ים אצלי מעל שנתיים.
נקנו בהתחלה אבל מאז לא התעסקתי עם הרחבת הרשת מעבר לצרכיי.
בשביל לשבש את האות מאלקטרו מגנטיות היה גם צריך להשתבש הכבלים שיוצאים מהראוטר כי בסופו של היום הכל יושב ביחד - כפי שציינת כנראה שלא פה קבור הכלב.
כמו כן כל כבל קיבל תעלה משלו.. ועל זה ישבתי לחשמלאי שלנו על הראש.
הסוויצים הם סוויצ'ים של 50 ש"ח לא צפיתי ליותר מדי. כנראה שבגלל שהרשת בנוי כמו של משרד קטן יש צורך בפתרונות בהתאם.
נקנו בהתחלה אבל מאז לא התעסקתי עם הרחבת הרשת מעבר לצרכיי.
בשביל לשבש את האות מאלקטרו מגנטיות היה גם צריך להשתבש הכבלים שיוצאים מהראוטר כי בסופו של היום הכל יושב ביחד - כפי שציינת כנראה שלא פה קבור הכלב.
כמו כן כל כבל קיבל תעלה משלו.. ועל זה ישבתי לחשמלאי שלנו על הראש.
הסוויצים הם סוויצ'ים של 50 ש"ח לא צפיתי ליותר מדי. כנראה שבגלל שהרשת בנוי כמו של משרד קטן יש צורך בפתרונות בהתאם.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אני בטוח שהוא לא מוצלב אבל גם הראוטר וגם הסוויץ' תומכים auto MDI-X.
מה גם שבחיבור כבל מושחל, ארוך וישר בין הראוטר והסוויץ' הכל עבד.
מה גם שבחיבור כבל מושחל, ארוך וישר בין הראוטר והסוויץ' הכל עבד.
נערך לאחרונה על ידי harari ב 04/09/2011 19:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.
nir - עולם הכבלים המוצלבים אצל משתמשים ביתיים הוא נחלת העבר.
היום תכונת הזיהוי האוטומטי היא נחלתו של כל נתב / סוויצ'.
כפי שציין ערן ללא הסוויצ' כנק' היציאה הכל תפקד.
היום אחבר את הסטרימר שהבאתי של DUNE לנקודה שלו אבל לצערי במקומו הייתי צריך להוציא בארון את הכבל של ה - HDX1000 ע"מ לקבל פורט בראוטר.
ברגע שאצליח לשים יד על סוויצ' אחר 8/16 פורטים אעדכן מה נסגר.
היום תכונת הזיהוי האוטומטי היא נחלתו של כל נתב / סוויצ'.
כפי שציין ערן ללא הסוויצ' כנק' היציאה הכל תפקד.
היום אחבר את הסטרימר שהבאתי של DUNE לנקודה שלו אבל לצערי במקומו הייתי צריך להוציא בארון את הכבל של ה - HDX1000 ע"מ לקבל פורט בראוטר.
ברגע שאצליח לשים יד על סוויצ' אחר 8/16 פורטים אעדכן מה נסגר.