שליחת מייל מאוטלוק כמשתמש אחר
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
השאלה אם בכלל הוא יכול להתקין תוכנות על המחשב
יכול להיות שלא סגרו את כל הפורטים (כנראה שלא את כולם)
אבל אם ינסה להתקין vpn או לצאת עם תוכנה לא מורשת (אפילו דרך פורט פתוח) סביר להניח שלא יוכל.
מאחר וכנראה מורץ אצלם בפיירוול
stateful packet inspection
אשר בודק תוכן פאקטים ולך תדע מה עוד...
יכול להיות שלא סגרו את כל הפורטים (כנראה שלא את כולם)
אבל אם ינסה להתקין vpn או לצאת עם תוכנה לא מורשת (אפילו דרך פורט פתוח) סביר להניח שלא יוכל.
מאחר וכנראה מורץ אצלם בפיירוול
stateful packet inspection
אשר בודק תוכן פאקטים ולך תדע מה עוד...
נערך לאחרונה על ידי uris ב 31/08/2011 12:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
מחשב העבודה הוא כשמו כן הוא מחשב עבודה ושל עבודה.ה"כ אני מעוניין להזדהות בשורה של שולח המייל עם המייל הפרטי שלי שאותו כולם מכירים ולא להפיץ את המייל של מקום העבודה....
אתה כמשתמש קצה לא יכול לעשות כל מה שבא לך עליו.
מדיניות המיילים אצלכם היא כזו וזה מה יש.
לנסות לעקוף אותה עם פתרונות כמו שצויינו וכו' זה סתם להכנס ראש בראש עם אנשי אבטחת מידע.
תעתיק את כל כתובות שאליהן אתה רוצה לשלוח מייל ושלח ממיל אחר בביתך או בכל מקום אחר שבא לך לא כולל מחשב העבודה.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
מה שנכון נכון...agent__smith כתב:מחשב העבודה הוא כשמו כן הוא מחשב עבודה ושל עבודה.ה"כ אני מעוניין להזדהות בשורה של שולח המייל עם המייל הפרטי שלי שאותו כולם מכירים ולא להפיץ את המייל של מקום העבודה....
אתה כמשתמש קצה לא יכול לעשות כל מה שבא לך עליו.
מדיניות המיילים אצלכם היא כזו וזה מה יש.
לנסות לעקוף אותה עם פתרונות כמו שצויינו וכו' זה סתם להכנס ראש בראש עם אנשי אבטחת מידע.
תעתיק את כל כתובות שאליהן אתה רוצה לשלוח מייל ושלח ממיל אחר בביתך או בכל מקום אחר שבא לך לא כולל מחשב העבודה....
העלו את הפתרון של סלולר... תשקול זאת ברצינות כי זה יהווה עבורך פתרון לא רק בעבודה, שימושי מאוד.
http://www.zoho.com פתוח ונגיש
http://www.zoho.com/mail/ חסום
לא מעוניין להתעסק עם פרוקסי ו-VPN , סה"כ חיפשתי אפשרות קלילה להזדמות במיילים. זה הופך להיות מסובך מדי..
http://www.zoho.com/mail/ חסום
לא מעוניין להתעסק עם פרוקסי ו-VPN , סה"כ חיפשתי אפשרות קלילה להזדמות במיילים. זה הופך להיות מסובך מדי..
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
מסובך כשמנסים לעקוף מדיניות מסויימת.... 
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
אם בא לך להתאמץ, תנסה להגדיר RULE אוטומטי באאוטלוק בבית, יש שם אפשרות להפעיל SCRIPT כשמתקבל מייל מנמען ספציפי (המייל שלך בעבודה), שלח את המייל מהעבודה הבייתה, שים את הנמען האמיתי במקום מסוים במייל ושהסקריפט יקרא ויעביר את המייל אליו.
רק שיהיה ברור שאין לי מושג אם ואיך אפשר לכתוב סקריפט כזה. אבל אם ממש משעמם לך וזה ממש ממש חשוב לך אתה יכול לנסות...
רק שיהיה ברור שאין לי מושג אם ואיך אפשר לכתוב סקריפט כזה. אבל אם ממש משעמם לך וזה ממש ממש חשוב לך אתה יכול לנסות...
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
יש לך אפשרות לערוך את שדה ה- reply to בהגדרות באאוטלוק?
אם כן שנה את שם החשבון כך שלא יופיע המייל של העבודה בתצוגת משלוח מאת ושנה את הדואל לשליחת תשובה לדואל של הבית -
לפחות התשובות יגיעו הבייתה ומי שיכתוב לך יענה לך הבייתה
זו חצי נחמה
למרות שנראה לי אווילי לשלוח מייל מהעבודה ולחכות עד השיבה הביתה לקריאת התשובה- אבל אלה הם חייך.
אם כן שנה את שם החשבון כך שלא יופיע המייל של העבודה בתצוגת משלוח מאת ושנה את הדואל לשליחת תשובה לדואל של הבית -
לפחות התשובות יגיעו הבייתה ומי שיכתוב לך יענה לך הבייתה
זו חצי נחמה
למרות שנראה לי אווילי לשלוח מייל מהעבודה ולחכות עד השיבה הביתה לקריאת התשובה- אבל אלה הם חייך.