monitor כתב:אין שם כלום , רציתי לראות צילומים מבפנים pdf של החלקים רוב החברות נותנות הרבה יותר אינפורמציה זאת הסיבה שלא חשבתי עלייהם עד היום (סליחה מוטי), הם גם אוהבים דוד עומד נראה לי אבל אני לא בטוח כי אין נתונים
האמת שאף אחד לא יודע לומר מה ההבדל ביניהן... אבל אם אנדריי אומר שהן בנויות זהה - אני מאמין לו.
כשביקרתי במפעל של Quickmill הם הראו לי את האקילה (זה היה לפני שהכריזו עליה) ואמרו לי שהם בנו את המכונה מאפס.
זה היה נראה יותר כמו סיפור שיווקי, והם לא ממש הצליחו להסביר לי מה ההבדל.
מה שכן - בחו"ל הוטראנו יקרה יותר מהאקילה, ולכן תמיד הנחתי שהיא עדיפה ממנה (בלי להבין למה). אולי זה רק עניין של ביקוש והיצע והן זהות.
אגב, הוטראנו היא המכונה הכי שקטה שיצא לי לשמוע, יותר מכל האחרות. כאן היא מנצחת, מבחינתי, את ה-ECM בנקודות.
אני יכול להעיד על האניטה שלי שהיא מאוד אמינה, וכך גם האניטות האחרות שיצא לי לשמוע עליהן. למעט בעיה חוזרת (שנפתרה בגרסאות החדשות) של שובר-ואקום מתקלקל, לא היתה לי שום תקלה (טפו טפו טפו), וגם לא לאף אחד שאני מכיר. מני, שהיה הראשון עם אניטה, החליף לה גוף חימום לבד ועוד כמה שיפצורים, אבל לדעתי יש לו את המודל הראשון (קודם לשלי) ובנוסף מדובר רק באדם אחד.
אני לא יודע לגבי אמינות ECM כי לא שמענו שום דבר לכאן או לכאן בפורום, אבל אני מניח שהיא אמינה. יתרון ל-ECM: יבוא מסודר, כולל חלפים, ומעבדת יבואן שתעמוד לרשותך.
תודה לעוזרים, גם אלון לא חזר אלי לגבי הבזארה וגם שחר לא יכול היה להסביר לי למה יש הבדל של 6 קילו בין הוטראנו לאקוילה. בקיצור לקחתי מריסטרטו דומובר גוניור . ושוב תודה לכולם