אני טס בחודש הבא לטיול גלישה של שבועיים בפורטוגל וחשבתי שזאת היזדמנות למרות
שאין לי ממש תקציב לרכוש מצלמת וידאו כדי לתעד את טיול
הייתי רוצה המלצות למצלמת וידאו טובה נגיד עד 1500 שקל שמצלמת באיכות HD.
חשוב לי זום אופטי כמה שיותר גדול ועם אפשר גם מייצב מבחינת איכסון אני לא ממש
מבין איך זה עובד בוידאו אבל מדובר בצילומים ארוכים של גלישה.
שים לב שיש הבדל בין מצלמות המכילות HDD שזה הרד דיסק לאיכות HD, שתי המצלמות שבחרת מצלמות ב-SD (רזולוציה נמוכה), תעשה חיפוש נוסף לפי מצלמות שתומכות ב-1080P50/60 או 1080i50/60 אם הן זולות יותר.
שים לב גם שזום אופטי ענק לפעמים וכמעט תמיד בא על חשבון איכות תמונה - אין מתנות חינם בעולם הזה. אני הייתי מתפשר על הזום עבור איכות תמונה.
שים לב שיש הבדל בין מצלמות המכילות HDD שזה הרד דיסק לאיכות HD, שתי המצלמות שבחרת מצלמות ב-SD (רזולוציה נמוכה), תעשה חיפוש נוסף לפי מצלמות שתומכות ב-1080P50/60 או 1080i50/60 אם הן זולות יותר.
שים לב גם שזום אופטי ענק לפעמים וכמעט תמיד בא על חשבון איכות תמונה - אין מתנות חינם בעולם הזה. אני הייתי מתפשר על הזום עבור איכות תמונה.
...
אין לי בעיה להתפשר על הזום האופטי מה שכן לא ברור לי מזה אומר HDD לאיכות HD ?
המטרה היא לצלם תמיד באיכות הגבוהה ביותר כשהעדיפות היא לא לעבוד עם כרטיסי זיכרון למיניהם.
לגבי צילום SD אתה מתכוון לצילום תמונה ? במידה וכן אין לי חשיבות לאיכות הצילום שלה אלה רק
לוידאו.
יש לך דגם שאתה מכיר או ממליץ שתומך ב 1080i50/60 או 1080P50/60 ?
...
אין לי בעיה להתפשר על הזום האופטי מה שכן לא ברור לי מזה אומר HDD לאיכות HD ?
המטרה היא לצלם תמיד באיכות הגבוהה ביותר כשהעדיפות היא לא לעבוד עם כרטיסי זיכרון למיניהם.
לגבי צילום SD אתה מתכוון לצילום תמונה ? במידה וכן אין לי חשיבות לאיכות הצילום שלה אלה רק
לוידאו.
יש לך דגם שאתה מכיר או ממליץ שתומך ב 1080i50/60 או 1080P50/60 ?
תודה
טל.
...
אני התכוונתי שבחרת מצלמות שמצלמות לא באיכות גבוהה HD למרות שבפוסט שלך טענת שאתה מעוניין באיכות גבוהה HD והנחתי שהבלבול נובע מזה שהוזכר בהן שיש HD שזה הרד דיסק Hard Disk ולא High Definition.
אין לי המלצות כרגע למצלמות HD את שלי רכשתי מזמן - canon HF100 שאני מניח שלא מיוצרת עוד.
אגב SD זה Standard Definition שזה איכות השידורים של ערוץ 2 ו 10 ב-DTT שזו איכות נמוכה.
מספיקלי
חבר ותיק
תגובות: 2792
שליחה
פרוספר אתה צריך להחליט או איכות או 1500 ש"ח
איכות עולה יותר
ו1500 ש"ח זה 1500 שח .
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
PROSURFER
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 686
שליחה
אוקיי הכוונה שלי הייתה ב HD ללפחות 720P/60 באיכות של הוידאו האיכות של הצילום תמונות בכלל לא
מעניינת אותי. רצוי שיהיה דיסק קשיח קטן ושאני לא יהיה תלוי בכרטיס זיכרון בלבד שזה תוספת.
איזו מצלמה יכולה לתת לי FULLHD כמו שצריך במינימום עלות ממש רמת כניסה ?
צרפתי לינק של הפנסוניק יש את ה TM80 ואת ה TM90 לפי מה שאני הבנתי שתיהם מצלמות וידאו ב 1080
אמיתי, יש להם דיסק קשיח והתמונות שהם מצלמות הם באיכות גבוהה...מה דעתכם ?
טל.
PROSURFER
חבר פעיל במיוחד
שליחה
PROSURFER כתב:אוקיי הכוונה שלי הייתה ב HD ללפחות 720P/60 באיכות של הוידאו האיכות של הצילום תמונות בכלל לא
מעניינת אותי. רצוי שיהיה דיסק קשיח קטן ושאני לא יהיה תלוי בכרטיס זיכרון בלבד שזה תוספת.
איזו מצלמה יכולה לתת לי FULLHD כמו שצריך במינימום עלות ממש רמת כניסה ?
צרפתי לינק של הפנסוניק יש את ה TM80 ואת ה TM90 לפי מה שאני הבנתי שתיהם מצלמות וידאו ב 1080
אמיתי, יש להם דיסק קשיח והתמונות שהם מצלמות הם באיכות גבוהה...מה דעתכם ?
טל.
...
מישהו מכיר ?
PROSURFER
חבר פעיל במיוחד
שליחה
בנוסף יש את הדגמים האלה שאני יכול לקבל במחיר ממש טוב:
דווקא לסניו יש מצלמות HD איכותיות המצלמות על כרטיס SD במחירים נמוכים מאד.
לי יש כזאת והיא בסהכ סבירה.
מה לא טוב בה ?
צילום בתאורה חלשה
זמן סוללה.
טיפול ברעידות.
אבל שלי בת 5 כבר ולכן אני מניח שהתקדמו עם השנים וכיום יש טובות יותר.
המחיר היה 2890 והיה מחיר היכרות של 2699 הוספתי עוד כרטיס 16G סך הכל יצא
לי 2960 משהו כזה...
הרי זה ידוע שהפרש המחירים בין מה שאת רוכש בארץ לבין מה שאתה רוכש בחו"ל זה
בסביבות ה 800 שקל בכל מה שקשור למצלמות.
לא הייתי לוקח את הסיכון וקונה מB&H בגלל האחריות וגם אין לי זמן לחכות אני טס
עוד שבוע גם ככה זה ממש גבולי אני מקווה לקבל את המצלמה לפחות יומיים לפני
הטיסה.