לבעלי הגלקסיס 2 , (בערך כולם פה) שינוי באיכות מצלמה בקוגנישן

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
gamla77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #21 

eran_io כתב:אני עם רום Cognition 1.42 ומאוד מרוצה. אני איתו רק 3 ימים אז עוד לא ממש עקבתי אחרי צריכת סוללה. אני אנסה לבדוק גם.
בכל מקרה, כאשר היתה לי צריכה מוגברת של סוללה ( עם לייטנינג) חיפשתי ומצאתי את האפליקציה Ap Mobile , שמגיעה עם המכשיר כנראה, והיא היתה צורכת לי המון סוללה. היה צורך להוריד אותה באופן ידני ( מחיקת הקבצים מהמכשיר). זה פתר לי את הבעיה.

אני ממליץ לך לחפש אפליקציה סוררת שאוכלת לך את הסוללה.
...
איך עלית עליה ?

אריה , בשעה של שימוש בדור 2 בלבד וויפי מאופשר המכשיר אכל 7 אחוז. (במהלך השעה התקבלו 2 הודעות). לי זה נראה קצת בזבזני (לא גלשתי וJUICE DEFENDER ממשיכה לעבוד ברקע)
התקנתי את ספידמוד על המכשיר.

הכיסוי אגב, הוא המאוורר של סמסונג

מחר אני מגיע לארץ שבוע ואני אהיה עם SIM ישן של אורנג'. רוב הזמן אני אהיה במרכז ככה שצפויה קליטה טובה ואוכל לעקוב אחרי הצריכה של המכשיר בתנאים "טובים"

eran_io
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 331
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #22 

נדמה לי שעלית עליה דרך ה-Battery Usage, או עם אחת התוכנות שמראה מה צורך סוללה.

gamla77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #23 

מחפש תוכנה כזאת כרגע.

אחרי טעינה של מאה אחוז , ניתוק מהמטען ואחרי 4 שעות 88 אחוז . המכשיר היה בסטנד ביי דור שני, WIFI מאופשר וjd ברקע.
לא כל כך נראה סביר.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #24 

3% לשעה זה כבר זמן סביר מינוס. זה אומר שהמכשיר שלך ירוץ 33 שעות עד שיכובה ועם זה לדעתי אפשר לחיות. תנסה להוריד את ה Wi-Fi (להשאיר את ה 2G) ולבדוק שוב

haim1960
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 244
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #25 

בתצוגה של גרף השימוש בסוללה יש שני זמנים מעל ומתחת לגרף, והם לא זהים. מה המשמעות של שניהם?

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #26 

haim1960,
הזמן בתצוגה למעלה מתייחס לזמן שהמכשיר שלך היה דלוק ברציפות מרגע ההטענה האחרונה שעשית.
הזמן למטה מדבר על זמן הצגת האינפורמציה על הגרף אותו אתה רואה בתצוגה (הזמנים כמובן לא זהים ולא קשורים אחד לשני)

haim1960
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 244
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #27 

אין ספק שהקרנל של ספידמוד מוכיח את עצמו.

אני עם רום של סלקום וספידמוד , 7 שעות וחמש דקות שימוש עם wifi פתוח ושימוש לשיחות (לא הרבה),
ועומד על 89%.

gamla77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #28 

osherov כתב:3% לשעה זה כבר זמן סביר מינוס. זה אומר שהמכשיר שלך ירוץ 33 שעות עד שיכובה ועם זה לדעתי אפשר לחיות. תנסה להוריד את ה Wi-Fi (להשאיר את ה 2G) ולבדוק שוב
...
הסיבה שזה לא נראה לי סביר היא בגלל שלא נגעתי בכלל במכשיר. כלומר כל נגיעה במכשיר היתה "מפילה" את הנתונים האלה.
אני בארץ עכשיו עם סים ישן של אורנג' וכמו ששיערתי יש שיפור מסויים בסוללה. לא משהו שאפתח שמפניה בשבילו אבל שיפור זה שיפור. זה לא מפתיע כי פרישת האנטנות פה היא יותר צפופה מאשר בלונדון .

רכשתי את SETCPU על מנת לשלוט על המתחים במכשיר ו הורדתי את battery stats על מנת לבצע מעקב אחרי אפליקציות סוררות . האם אפליקציה המוגדרת "wake lock" שומרת את המכשיר ער ובכך מבזבזת סוללה ?
העניין הוא שהיא מזהה את JD וגם את הנגן שלי ככאלה ככה שיש פה משהו לא ברור .

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #29 

eran_io כתב:בכל מקרה, כאשר היתה לי צריכה מוגברת של סוללה ( עם לייטנינג) חיפשתי ומצאתי את האפליקציה Ap Mobile , שמגיעה עם המכשיר כנראה, והיא היתה צורכת לי המון סוללה. היה צורך להוריד אותה באופן ידני ( מחיקת הקבצים מהמכשיר). זה פתר לי את הבעיה.
...
אני ען הלייטנינג 6.1 גם והצלחתי למצוא את האפליקציה של ה-AP MOBILE. האם פשוט לעשות לה הסרה דרך ה-TITANIUM BACKUP וזהו? אם לא, היכן?

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”