שרשור תגובות: אירוע השקה משותף - באג וניופאן - לייב בלוגינג

חדשות ועדכונים של HT Magazine
tomyom
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #41 

, אני בכלל לא מבין למה אתה מתעקש לראות תכנים של i576 , אם זה כול כך חשוב לך קנה dvdo edge ..ותתן לו לעשות את העבודה ,או איזה Cevo ב20 אלף שקל ,אני מאמין שהטלויזיה תעשה אחלה אפסקייל לתוכן באיכות *** שבו אתה צופה .
...
שוב תקרא מה שרשמתי , רוב התכנים באינטרנט SD ...אני לא מתעקש לראות SD לרוב רק HD
אבל התכנים בבוקסי הם SD ,אין לך ערוצים HD , אין לך חיבור לתחנות שידור כמו בארה"ב .
תקרא גם מה שרשמתי על dvdo edge שראיתי בחנויות וטופ אודיו
ולצערי לא מועיל לי .
לא הבנתי איזה בעיות. האודיו כיום מגיע דיגיטלית ומפוענח או על ידי המסך או על ידי הרסיבר -
...
זה שהאודיו מגיע דיגיטאלי לא אומר שהאיכות טובה ולרוב בבוקסי יהיה מונו או סטריאו ברמה נמוכה
שלא לדבר על סוגי AAC שרק יסבר את רסיבר או טלוויזיה שלא תומכת ועוד חסרון .
במחשב אני ממיר סאונד כזה ל- ל- AC3 או 96 KHZ ועוד ( הסאונד משופר ללא הכר ועולה במונים רבים ממה שמקבל במכשיר שלכם ).
לא ניתן לשפר ולתקן איכות לא טובה שמגיע דרך האינטרנט למכשיר שלכם , כמו שאני עושה דרך מחשב .
דרך הגב גם תחנות רדיו Internet Radio שמגיעות לרסיבר ישירות מאינטרנט ברמה נמוכה ועד מקסימום 128 KB
ולכן אני מקבל סאונד אך ורק למחשב ממיר ON LINE ל- AC3 ( כל הערוצים ניתן לקבל דרך המחשב גם )
שיוצא מדהים ,או משתמש במחשב שני שיש בו כרטיס קול קריאטיב
http://asia.creative.com/products/produ ... eaturePage
והופך את הסאונד ל- DTS ES
ויוצא מאוד נחמד
פיענוח הוידאו שלו מתחרה בכבוד במחשב.
...
פיענוח הוידאו לא מתקרב או מתחרה במחשב ,לפחות לא שלי
אני מכוון את כרטיס המסך , מכוון נגן אכותי למיקסום אם זה סרט שמוריד למחשב ,או תוכנה שמעתיקה כל סרט מהאינטרנט ויכול לנגן אותו במחשב
בהמרה שאני חפץ .
אם זה יוטיוב היום יש ל- POWER DVD 11 פתרונות יעילים שמשפרים תמונה ועובדים עם חומרה של NVIDIA החדשים ביעילות .

אין את הדברים במכשיר שלכם

חייב לומר שהמכשיר הנ"ל בוקסי יכול ליפול בדיוק כמו הקופסא שהביאה בזק "רדיו דיגיטאלי " דרך האינטרנט
שהיה כישלון מהדהד .
לא הבנתי. מה הפתרון האלטרטיבי שלך ב-200$ שייתן לי משהו טוב יותר
...
לא, אין לי מחשב כרגע בשביל זה (יש לנו רק מחשבים ניידים בבית).
...
גם מחשב נייד נותן פיתרון טוב יותר ולהתחבר אלחוטית וחוטית למסך ורסיבר
ונותן אחלה פתרון וניתן גם בנייד לעבד את התמונה וקול .
ולכן לא מבין למה לקנות בוקסי ?

כיום שיש טלפונים חכמים שמתחברים לרסיבר בעזרת תוכנה חינמית אלחוטית או חוטית
מי צריך בוקסי ? שאין בו תוכן יחודי

איזה תוכן ישדר מה שראיתי בערוץ 10 22 11 ? ויש באתרים בחינם לצפייה ישירה ?
מה אני יראה יוטיוב ?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #42 

אתה זורק סיסמאות ידידי.
אני חוזר ואומר, תן לי פתרון טוב יותר מוכן out of the box ב-200$.
מחשב נייד עולה קצת יותר מזה ואני לא מוכן להשבית את המחשב הראשי שלי כשהילדים רואים סרטים בסטרימר או יוטיוב...

זה שאתה מצליח להתקין ולקנפג זה מצויין ואני בטוח שאתה נורא כשרוני עם המון ידע, אבל רוב הקהל של המוצר הזה הוא לא.
אם אתה יודע לתת פתרון טוב יותר, בוא נקים יחד חברה ונשבור את השוק של d-link, מה אתה אומר?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #43 

מרטין

זה בכלל לא משנה, אין כאן אפילו עובדה אחת שאני יכול להתייחס אליה ברצינות. אם היה לפחות דוגמא אחת של מקור שב-HTPC מתנגן נפלא ובבוקסי לא, היה לי איזה מקור יחס.

מה שכרגע מדובר זה על כך שאם המקור מחורבן (עכשיו ירדנו מוידאו ועברנו לתחנות רדיו באינטרנט) אז למחשב יש יותר יכולות עיבוד שמאפשרות שיפור. מסכים. האם זה לא פיתרון טוב יותר לנגן תוכן מקומי?

tomyom

אותו דבר לגבי תכנים שהם SD מהאינטרנט. אם זה לא לטעמך, תוריד את התכנים שכן מתאימים באיכות טובה יותר. בכל אופן על המחשב שלי YOUTUBE נראה זוועה בדיוק כמו על גבי הבוקסי כאשר מי שצילם לא עשה עבודה מי-יודע-מה. נכון, זה נראה על המסך הגדול בסלון גרוע יותר בגלל הגודל.

להשוות את הבוקסי למכשיר של בזק זה כבר בכלל לעג לרש. אין קשר בין השניים טכנית, ובזק לא היו יודעים למכור מכשירים כאלה גם אם הם היו מצפים אותם בזהב. זה פשוט לא התחום שלהם.

בינתיים נראה שיש מכירות לא רעות לבאג בתחות הסטרימרים. כך שאני לא דואג להם.

בכל אופן, אין לנו שום ידע לעולם אם משהו מצליח או לא מצליח מסחרית מעבר ללנסות ולבקש מהחברות שיעדכנו אותנו (לרוב אי אפשר לעשות את זה וכאן ברור שלא נדע לעולם את המספרים האמיתיים). אם לא מתאים לך סטרימר בכלל או בוקסי בפרט, סבבה. רק נראה לי שמעולם לא באמת ניסית את המכשיר ואתה פשוט מאוהב ברעיון של מה שיש לך בבית. זה בסדר גמור, אבל אתה לא יכול לפסול קטגוריה שלמה של מכשירים רק בגלל שאתה אוהב את מה שיש אצלך...

Custos
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

ככל הנראה - סוס מת...

שליחה #44 

ראו נא Google TV[/b]

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #45 

Custos

דוגמא רעה. המכשירים שונים לחלוטין בתפיסה. ראית את הסקירה שלנו של המכשיר?

בלי קשר, כמעט כל ספקי התוכן חסמו לגוגלtv את הגישה מכיוון שהם התחברו אליהן בלי הסכמים, גישה כוחנית.

לעומת זאת אין סכנה כזו לבוקסי (בדיוק כמו סמסונג, lg וכו) כי עם כל הספקיות יש כבר הסכמים - האפליקציות עלו אחרי שהם עשו את ההסכם.

לבסוף, גוגל עצמם זנחו את הפלטפורמה, ככל הנראה לטובת גישה אחרת שדורשת הרבה עבודה. לא היה עדכון לגוגל tv מאז השקתו...

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”