אתה עוזר הרבה לכולם, מגיע לך לקבל גם קצת ברכות ולהנות מצעצועים טובים
נראה מדהים ובטח גם נשמע ככה !

avihuli כתב:arotman כתב:avihuli כתב:שוחחתי עם הטכנאי הבכיר אצלנו שמטפל ברסיברים ולצערי זה כבר יעלה הרבה יותר , השנאי הוא בעצם אחד הרכיבים החשובים בכל רסיבר במיוחד ברסיברים מסדרת RXA ולהתאים אותם ל 220V עם חלפים מקוריים מדובר בהמתנה של כחצי שנה להגעת החלפים, החלפת 2 שנאים +עוד רכיבים בספק הכוח תענוג שבקלות עובר 1000 ש"ח.arotman כתב:אם כבר פותחים אז אפשר על הדרך אולי גם להחליף שנאי ל 220 במקום 110 ? - אם כן מה העלות ?טלHD כתב:מגיעים למעבדה שלנו בפינסקר בת"א משלמים 280 ש"ח ומחכים כמה ימיםarotman כתב:טלHD
הי arotman, אני הזמנתי את ה RX-A710 מארה"ב לפי כמה ימים. האם יש אפשרות לשנות את הטיונר לאירופאי במקום ארה"בי ? הבנתי שביצרנים אחרים הנ"ל אפשרי. אם כן איך עושים את זה ?...![]()
לצערי ב YAMAHA צריך לפתוח פיזית את הרסיבר ולבצע שינוי ערכי רכיבים בלוח של הטיונר, מעבר לכך אתה יכול להשתמש ברדיו האינטרנט הקיים במכשיר ולשמוע את רוב התחנות הישראליות דרך האינטרנט.
כמו כן SG כמדיניות, מתקנת בתשלום מוצרי AUDIO של YAMAHA שלא נרכשו דרכה....
אגב – שמתי לב שבחלק ניכר מהדגמים האמריקאיים אין כניסת פטיפון בניגוד לדגמים האירופאיים.
יש לך מושג למה ?...
לגבי כניסת PHONO אני ממש לא יודע לענות אבל יש לקחת בחשבון ש YAMAHA מייצרת מוצרים דומים אבל עדיין שונים המותאמים לשווקים בהם הם נמכרים ומותאמים לדרישות של השוק, אם כבר מתעקשים לייבא מחו"ל מומלץ לפחות לייבא דגם המיועד לשוק האירופי בדיוק כדי להמנע מכל ההתעסקויות האלו.............

הסדרות הושקו לפני כחודשייםreg11 כתב:לא הבנתי את התגובה על הגעת סדרת RXA1010-2010-3010. אני רכשתי מאניגמה בחיפה לפני כ חודש וחצי חודשיים את RXA1010 וקיבלתי אותו כבר למחרת.
המכשיר הגיע עם אחריות רשמית של SG כלומר ביבוא רשמי ולא יבוא מקביל. אז איך זה יכול להיות שהסדרות הנ"ל יושקו רק בעוד חודש בארץ ?...

והשרשור הזה בן יותר מארבעה חודשים...arotman כתב:הסדרות הושקו לפני כחודשייםreg11 כתב:לא הבנתי את התגובה על הגעת סדרת RXA1010-2010-3010. אני רכשתי מאניגמה בחיפה לפני כ חודש וחצי חודשיים את RXA1010 וקיבלתי אותו כבר למחרת.
המכשיר הגיע עם אחריות רשמית של SG כלומר ביבוא רשמי ולא יבוא מקביל. אז איך זה יכול להיות שהסדרות הנ"ל יושקו רק בעוד חודש בארץ ?......

השרשור מדבר על RX-A1000 (לא שווק בארץ באופן רשמי/סדיר ולא בחנויות)epony כתב:והשרשור הזה בן יותר מארבעה חודשים...arotman כתב:הסדרות הושקו לפני כחודשייםreg11 כתב:לא הבנתי את התגובה על הגעת סדרת RXA1010-2010-3010. אני רכשתי מאניגמה בחיפה לפני כ חודש וחצי חודשיים את RXA1010 וקיבלתי אותו כבר למחרת.
המכשיר הגיע עם אחריות רשמית של SG כלומר ביבוא רשמי ולא יבוא מקביל. אז איך זה יכול להיות שהסדרות הנ"ל יושקו רק בעוד חודש בארץ ?.........