RX-A1000 YAMAHA (התחדשתי...)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #61 

תתחדש !!!!

אתה עוזר הרבה לכולם, מגיע לך לקבל גם קצת ברכות ולהנות מצעצועים טובים (Y)

נראה מדהים ובטח גם נשמע ככה !

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #62 

avihuli כתב:
arotman כתב:
avihuli כתב:
arotman כתב:
טלHD כתב:
arotman כתב:טלHD
הי arotman, אני הזמנתי את ה RX-A710 מארה"ב לפי כמה ימים. האם יש אפשרות לשנות את הטיונר לאירופאי במקום ארה"בי ? הבנתי שביצרנים אחרים הנ"ל אפשרי. אם כן איך עושים את זה ?
...
מגיעים למעבדה שלנו בפינסקר בת"א משלמים 280 ש"ח ומחכים כמה ימים :)
לצערי ב YAMAHA צריך לפתוח פיזית את הרסיבר ולבצע שינוי ערכי רכיבים בלוח של הטיונר, מעבר לכך אתה יכול להשתמש ברדיו האינטרנט הקיים במכשיר ולשמוע את רוב התחנות הישראליות דרך האינטרנט.
כמו כן SG כמדיניות, מתקנת בתשלום מוצרי AUDIO של YAMAHA שלא נרכשו דרכה.
...
אם כבר פותחים אז אפשר על הדרך אולי גם להחליף שנאי ל 220 במקום 110 ? - אם כן מה העלות ?
אגב – שמתי לב שבחלק ניכר מהדגמים האמריקאיים אין כניסת פטיפון בניגוד לדגמים האירופאיים.
יש לך מושג למה ?
...
שוחחתי עם הטכנאי הבכיר אצלנו שמטפל ברסיברים ולצערי זה כבר יעלה הרבה יותר , השנאי הוא בעצם אחד הרכיבים החשובים בכל רסיבר במיוחד ברסיברים מסדרת RXA ולהתאים אותם ל 220V עם חלפים מקוריים מדובר בהמתנה של כחצי שנה להגעת החלפים, החלפת 2 שנאים +עוד רכיבים בספק הכוח תענוג שבקלות עובר 1000 ש"ח.
לגבי כניסת PHONO אני ממש לא יודע לענות אבל יש לקחת בחשבון ש YAMAHA מייצרת מוצרים דומים אבל עדיין שונים המותאמים לשווקים בהם הם נמכרים ומותאמים לדרישות של השוק, אם כבר מתעקשים לייבא מחו"ל מומלץ לפחות לייבא דגם המיועד לשוק האירופי בדיוק כדי להמנע מכל ההתעסקויות האלו....
...
...
...

clubnet
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5246
שם מלא: clubnet
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 189 פעמים

שליחה #63 

תתחדש גבר , נראה מדהים (Y)

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9066
נתן תודות: 1585 פעמים
קיבל תודות: 1354 פעמים

שליחה #64 

טלHD - צודק אחינו, סליחה. לא התכוונתי לסטות מהנושא בשרשור. חוסר ניסיון שבאמת הגיע ממקום של תום לב ולא משום מקום אחר.
כמובן מפרגן לך מאוד כפי שהגבתי לך גם, תתחדש.
arotman - תודה רבה על התשובות. אני אמשיך לשאול בשרשור הרלוונטי...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

itzik_vip
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1014
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #65 

באיחור ממש קל :wink: תתחדש! נהנתי לקרוא

reg11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #66 

לא הבנתי את התגובה על הגעת סדרת RXA1010-2010-3010. אני רכשתי מאניגמה בחיפה לפני כ חודש וחצי חודשיים את RXA1010 וקיבלתי אותו כבר למחרת.
המכשיר הגיע עם אחריות רשמית של SG כלומר ביבוא רשמי ולא יבוא מקביל. אז איך זה יכול להיות שהסדרות הנ"ל יושקו רק בעוד חודש בארץ ?

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #67 

reg11 כתב:לא הבנתי את התגובה על הגעת סדרת RXA1010-2010-3010. אני רכשתי מאניגמה בחיפה לפני כ חודש וחצי חודשיים את RXA1010 וקיבלתי אותו כבר למחרת.
המכשיר הגיע עם אחריות רשמית של SG כלומר ביבוא רשמי ולא יבוא מקביל. אז איך זה יכול להיות שהסדרות הנ"ל יושקו רק בעוד חודש בארץ ?
...
הסדרות הושקו לפני כחודשיים

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #68 

arotman כתב:
reg11 כתב:לא הבנתי את התגובה על הגעת סדרת RXA1010-2010-3010. אני רכשתי מאניגמה בחיפה לפני כ חודש וחצי חודשיים את RXA1010 וקיבלתי אותו כבר למחרת.
...
...
והשרשור הזה בן יותר מארבעה חודשים... :oops:

טלHD פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14364
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #69 

epony כתב:
arotman כתב:
...
...
והשרשור הזה בן יותר מארבעה חודשים... :oops:
...
השרשור מדבר על RX-A1000 (לא שווק בארץ באופן רשמי/סדיר ולא בחנויות)
ה RX-A1010 הושק לפני כחודשיים ובשווק/יבוא סדיר ונמכר בחנויות מאז.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”