מחירי חבילות הספורט בלויין

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
dyarok
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #21 

החבילה של ספורט 1,2 היא בין הטובות בעולם, הבעיה היא מחיר חבילת הבסיס...
...
החבילה של ספורט 1 -2 היא ממש, אבל ממש לא בין הטובות בעולם, תשווה עם אל ג'זירה, סקיי איטליה או נובה ספורט (יוון) ואפילו החבילה האלבנית ואז נדבר.
לא שקלתי כי אני מעוניין בתכני ספורטי ישראלי שהם לא עולים ללווין.
מכבי ת"א בכדורסל (בספורט 5 HD), הליגות בארץ בכדורגל וכדורסל וכו' .
...
לגבי תכנים ישראלים:
כדורסל בארץ - מכוסה בחלקו בערוץ 5
כדורגל ישראלי: משחק אחד בערוץ פתוח ומשחק מרכזי מהשבת (ולפעמים 2) בערוץ ישראלי TIN שמשדר לישראלים בחו"ל (לווין 9E) - איכות שידור בזיונית
מכבי ת"א כדורסל באירופה: ערוץ פתוח או משחקים חשובים בנובה ספורט (יוון)
וכן, התפשרתי על כך שלפעמים אבל ממש לעתים רחוקות יש בדיוק משחק ליגה שלא קולט בלווין אז אני רואה באינטרנט, תאמין לי איכות השידור בערך כמו הצילום...

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #22 

dyarok

אלו חבילות טובות אך אל ג'זירה לא משדרת את הליגה האנגלית. חבילת הספורט של סקאי איטליה לא משדרת את אירועי ה-PPV של ה-WWE (שעולים שם 15 יורו לצפייה בודדת). כנ"ל נובה. בקיצור כולן חבילות טובות, כולל ספורט 1-2

dyarok
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #23 

אלו חבילות טובות אך אל ג'זירה לא משדרת את הליגה האנגלית. חבילת הספורט של סקאי איטליה לא משדרת את אירועי ה-PPV של ה-WWE (שעולים שם 15 יורו לצפייה בודדת). כנ"ל נובה. בקיצור כולן חבילות טובות, כולל ספורט 1-2
...
ההבדל הוא שמי שמתקין צלחת לווין בעקבות ערוצי הספורט יש לו (לפחות) את 3 החבילות שציינתי בניגוד למי שבכבלים שנאלץ להסתפק במה שמאכילים אותו.
ב- WWE באמת הרמתי ידיים, אבל הוא דבר על ספורט לא על חבילת בידור.. :roll:

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #24 

כשאתה משווה בין חבילות ספורט, ההשוואה היא בין התכנים ועלות החבילה. ומלבד אל גז'ירה, החבילות הללו עולות גם הן לא מעט. אתה משווה לשיתוף שזה כידוע לא ממש חוקי ומן הסתם, כשיש לך את 3 החבילות פתוחות, ספורט 1-2 נראה לך בדיחה.

WWE - אחד השידורים שמחזיק את חבילות הספורט, לכן סקיי לדוגמא משדרת מאז 1989 וכל הזמן מחדשת את החוזה בעלות גבוהה יותר .אז אל תזלזל. חבילת הספורט היחידה ששידרה אתמול את אירוע הסאמר סלאם היא ספורט 1-2 , בשאר המדינות האירוע שודר תמורת תשלום. לכן זה בהחלט יתרון של חבילת ספורט 1-2 , בנוסף לענפים הרבים שהם משדרים. ואני לא אוהב את הוט ויס, גם לי יש לווין, אך העובדה היא שמדובר בחבילה די טובה.

dyarok
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #25 

חשוב לי לציין שאנחנו לא כאן כדי לריב, אלא כדי להאיר סוגיות מכיוונים שונים, ואין לי שום אינטרס לא בהוט ולא ביס. :) :)
כשאתה משווה בין חבילות ספורט, ההשוואה היא בין התכנים ועלות החבילה. ומלבד אל גז'ירה, החבילות הללו עולות גם הן לא מעט. אתה משווה לשיתוף שזה כידוע לא ממש חוקי ומן הסתם, כשיש לך את 3 החבילות פתוחות, ספורט 1-2 נראה לך בדיחה.
...
בא לא נהיה תמימים, לא בדקתי אבל נדמה לי שכל הפוסטים האינסופיים על הדבקת כתוביות לסרטים, או המרת קבצים לmp לא מדברים על גיבויים של עותקים שנקנו בכסף מלא. :) :)

לכן כשמשווים, משווים ביו חלופות שוות ערך פחות או יותר , לדוגמא - לא הצעתי להתקין שרת שיתוף בבית או לכתוב קוד בתוכנה - אלא דברים סבירים יחסית.

bporat
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #26 

eyalsha כתב:שאלה : אני שוקל לנסות את החבילה של ספורט1+2+ספורט 1 HD

זכור לי שתכני ליגת העל מצולמים ברמה של מצלמת אינטרנט באיכות צילום , קריינות ופרשנות סוג ז'.
?
...
לשמוע את רפעת טורק מפרשן משחק בספורט 1 , גורם לגעגועים לדני נוימן....
בד"כ הפרשנות הכי עמוקה שלו תהיה משפט כמו "אוי אוי אוי איזו החמצה. אני לא מבין איך הוא לא כבש"

edebby
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #27 

אני לא מאמין שמישהו כאן אשקרה אמר שאי אפשר לעבור לחבילות פרימיום בלוויין כי לא ניתן לוותר על הליגות בישראל ועל WWE :lol:

אחת היציאות הקורעות של השנה 8)

או שאתה חובב ספורט, או שאתה חובב טראש, בסוף מישהו יתנה את החיבור לחבילות הספורט בהוספת השידורים של ויוה פלטינה....

Or94
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 174
קיבל תודות: 0

שליחה #28 

מה עדיף לקנות:
את החבילה של ספורט 1, ספורט 2 וספורט 1 HD ב60 שקל לחודש או שלקנות רק את ספורט 5 HD ב35 שקל לחודש?
אני אוהד ריאל מדריד ומכבי חיפה. אני חושב שאם מכבי חיפה תעלה לליגת האלופות (אמן 1!) יהיה כדאי לקנות את ספורט 5 HD כי ככה ישדרו את המשחקים של מכבי חיפה בHD ואת הליגה הספרדית בHD ובטח גם חלק מהמשחקים של ריאל מדריד בליגת האלופות וכמובן הסופר קלאסיקו.

eyalsha
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
שם מלא: eyalsha
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #29 

bporat כתב:
eyalsha כתב:שאלה : אני שוקל לנסות את החבילה של ספורט1+2+ספורט 1 HD

זכור לי שתכני ליגת העל מצולמים ברמה של מצלמת אינטרנט באיכות צילום , קריינות ופרשנות סוג ז'.
?
...
לשמוע את רפעת טורק מפרשן משחק בספורט 1 , גורם לגעגועים לדני נוימן....
בד"כ הפרשנות הכי עמוקה שלו תהיה משפט כמו "אוי אוי אוי איזו החמצה. אני לא מבין איך הוא לא כבש"
...
זה ברור ששידורי הליגה הישראלית ברמת פח. אפילו לא חיכיתי שתיפתח הליגה לפני שביטלתי את הערוצים.

פתחתי את הערוץ בראשון שעבר, ראיתי את ברצלונה ריאל מדריד בראשון וברביעי,
בחמישי את מכבי ת"א מול פנא' ובשישי בבוקר סגרתי את הערוץ.

בסה"כ מאוד נהניתי מהשידורים הללו ב HD. גם הביאו כמובן שדרים ופרשנים בכירים לשידורים אלו.
הסופר קלאסיקו היה מאוד מהנה והיה שווה כל שקל, בשורה התחתונה שילמתי על 5 או 6 ימים מתוך 30 כלומר משהו כמו 10 ש"ח וראיתי תכנים מעולים. ניפגש במשחק המעניין הבא :)

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”