AVR1311, ב-200 דולר בלבד! בשער הדולר הנכחי מדובר בפחות מ-700 שקלים
-
shay820
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
לכל מי שהתעניין יצאו במבצע בדיוטי פרי. 
- Andrey13
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
מתנה!
רסיבר שתומך בכל הפורמטים + 4 כניסות HDMI.
- דודיפלצת
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2183
איך הוא בכלל? ראיתי ביקורות לא כל כך מוצלחות עליו.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
- ofir-harlev
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
אנשים לא מבינים משהו אחד חשוב.
נכון שיש לו את הפורמטים החדשים, ונכון שהמחיר הוא ממש זול,אבל צריך להבין שאיכות ההגברה של הרסיברים הזולים האלה {אני מתכוון לכל החברות}היא גרועה.
נכון שיש לו את הפורמטים החדשים, ונכון שהמחיר הוא ממש זול,אבל צריך להבין שאיכות ההגברה של הרסיברים הזולים האלה {אני מתכוון לכל החברות}היא גרועה.
- Andrey13
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
זה נכון, אבל עדיין, רסיברים של מותגים אחרים ברמת כניסהofir-harlev כתב:אנשים לא מבינים משהו אחד חשוב.
נכון שיש לו את הפורמטים החדשים, ונכון שהמחיר הוא ממש זול,אבל צריך להבין שאיכות ההגברה של הרסיברים הזולים האלה {אני מתכוון לכל החברות}היא גרועה....
עולים לפחות 1500 ש"ח, ורובם אפילו באזור ה 1800 - 1900 ש"ח.
לכן, עבור מי שמחפש חווית סראונד בסיסית בקולנוע ביתי, זה עסקה מאד משתלמת.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
השאלה היא מה זה "גרועה" אתה יודע לא כולם אדיופילים....
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
shay820
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
למי שיש רמקולים סטליטים זה מספיק 
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

shay820
לעומדים? נגיד מה שיש בדיוטי R300 לא מתאימים?
לעומדים? נגיד מה שיש בדיוטי R300 לא מתאימים?
- דודיפלצת
-
- חבר ותיק

לא כל כך מסכים.ofir-harlev כתב:אנשים לא מבינים משהו אחד חשוב.
נכון שיש לו את הפורמטים החדשים, ונכון שהמחיר הוא ממש זול,אבל צריך להבין שאיכות ההגברה של הרסיברים הזולים האלה {אני מתכוון לכל החברות}היא גרועה....
לי יש Yamaha RX-V357 בן יותר מ-5 שנים כבר. הוא רסיבר כניסה והוא מספק אותי בהחלט.
ואין לי סטליטים.
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
את השלי חיברתי לסטליטים - האיכות סבירה בשביל סרטים ושידורי טלוויזיה.
עצוב שרכשתי את שלי בכפול במחיר ... ממש מבאס.
עצוב שרכשתי את שלי בכפול במחיר ... ממש מבאס.
- Netstat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 690
דודיפלצת כתב:לא כל כך מסכים.ofir-harlev כתב:אנשים לא מבינים משהו אחד חשוב.
לי יש Yamaha RX-V357 בן יותר מ-5 שנים כבר. הוא רסיבר כניסה והוא מספק אותי בהחלט.
ואין לי סטליטים....
גם אני מרוצה מהרסיבר שלי ה1610 שהחליף כמעט תמיד רסיברי כניסה וכולם נתנו תוצאות טובות לפחות עבורי .זכור לי הYAMAHA RX-V420 שעשה את העבודה וה DENON AVR2150 - כולם נתנו תוצאות טובות מאוד .
לדעתי זה אחלה מחיר ותמורה מאוד גבוהה הכוללת תמיכה בפיצרים ופורמטים חדשים כולל תמיכה ב3D עבור סכום מצחיק .שווה כל שקל .
- sBaB
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 705
מעניין אותי מאוד ואני עובר בדיוטי בסוף החודש, יכול להיות רכישה לשדרוג הרסיבר הישן שלנו.
האם משהו שמחזיק את הרסיבר יכול לתת עליו ביקורת קצרה? או להפנות לביקורת על הרסיבר במקום אחר?
אשמח לשמוע עליו חוות דעת והאם המחיר משתלם למשתמש המשפחתי הפשוט (בעיקר לסרטים וסדרות HD, סאונד מממיר כבלים ונגינת MP3).
מתי המבצע נגמר?
האם משהו שמחזיק את הרסיבר יכול לתת עליו ביקורת קצרה? או להפנות לביקורת על הרסיבר במקום אחר?
אשמח לשמוע עליו חוות דעת והאם המחיר משתלם למשתמש המשפחתי הפשוט (בעיקר לסרטים וסדרות HD, סאונד מממיר כבלים ונגינת MP3).
מתי המבצע נגמר?
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
ofir-harlev כתב:אנשים לא מבינים משהו אחד חשוב.
עבור מי שקונה רסיבר ב 200 דולר בדיוטי, האיכות של ה AVR יותר ממספקת. רסיבר פשוט אחר יעלה בארץ יותר מכפול,
ורוב הקונים הפוטנציאלים לרסיבר רמת כניסה לא ירגישו בהבדל.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
המחיר מצחיק אבל לא קונים רסיבר או רמקולים רק בגלל המחיר. לא מחליפים רסיברים כל יום ולכן אם אין באותו רגע תקציב נורמלי עדיף לחסוך מאשר לקנות, להתאכזב, למכור בחצי מחיר ולקנות שוב פעם משהו יותר טוב או בסבירות יותר גבוהה זונח את התחום הזה ושולח את הציוד לארון (סאונד לא טוב מעייף ומוציא את החשק להשתמש במערכת אחרי זמן קצר). אני אישית הייתי מציע לכל מי שחדש בתחום ורוצה לקנות מערכת ק"ב לגשת לחנות מתמחה ולשמוע את הטופ שיש, לדעת מה הוא אמור לשמוע (סרטים/מוזיקה) ואז לבחור את הסטאפ שמתאים לכיס שלו ולאוזן שלו ולא לרוץ לחפש דילים.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

zeev78
אתה צודק אבל זה הכי קל.
ללכת לחנות ולשמוע הופך את הדבר למעייף ומעצבן.
אני כן חושב למשל לרכוש אותו ואת r300 הזוג.
אני רחוק מלהיות אדיופיל.
ולפעמים חושב כמה גרוע זה יכול להיות, לרוב אנשים כאן משקיעים מאות אלפי שקלים על מערכת, ולא כולם רוצים את זה.
אתה צודק אבל זה הכי קל.
ללכת לחנות ולשמוע הופך את הדבר למעייף ומעצבן.
אני כן חושב למשל לרכוש אותו ואת r300 הזוג.
אני רחוק מלהיות אדיופיל.
ולפעמים חושב כמה גרוע זה יכול להיות, לרוב אנשים כאן משקיעים מאות אלפי שקלים על מערכת, ולא כולם רוצים את זה.
- דודיפלצת
-
- חבר ותיק

ברור שלא כדאי סתם לקנות משהו זול. אבל לא מדובר פה ברסיבר של Prosound.zeev78 כתב:המחיר מצחיק אבל לא קונים רסיבר או רמקולים רק בגלל המחיר. לא מחליפים רסיברים כל יום ולכן אם אין באותו רגע תקציב נורמלי עדיף לחסוך מאשר לקנות, להתאכזב, למכור בחצי מחיר ולקנות שוב פעם משהו יותר טוב או בסבירות יותר גבוהה זונח את התחום הזה ושולח את הציוד לארון (סאונד לא טוב מעייף ומוציא את החשק להשתמש במערכת אחרי זמן קצר). אני אישית הייתי מציע לכל מי שחדש בתחום ורוצה לקנות מערכת ק"ב לגשת לחנות מתמחה ולשמוע את הטופ שיש, לדעת מה הוא אמור לשמוע (סרטים/מוזיקה) ואז לבחור את הסטאפ שמתאים לכיס שלו ולאוזן שלו ולא לרוץ לחפש דילים....
בגלל זה אנשים מדברים כאן. בודקים אם הוא מומלץ. אם כן - אפשר ללכת ולשמוע בחנות ואז להחליט אם לקנות.
אני גם לא בעד קניה מהשרוול בתחומים האלה.
מצד שני, 700 ש"ח לרסיבר זה באמת זול.
- C0rnFlex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1335
אני לא זוכר מה נאמר בעבר, האם הרסיבר מעביר אודיו בhdmi?
- Hertz33
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
אכן מעביר.C0rnFlex כתב:אני לא זוכר מה נאמר בעבר, האם הרסיבר מעביר אודיו בhdmi?...
התקן HDMI 1.4 ומוכן ל3D.
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
שיא השיאים בדיוטי פרי (לקראת סוף ימי סקאל )...היה רסיבר ELTAX ב -20$ 
עשרים דולר למי שלא היה בטוח...כ-70 ש"ח.
עשרים דולר למי שלא היה בטוח...כ-70 ש"ח.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985