צריך עזרה בהול!!! מסך פלזמה פיוניר 50 אינצ'- מתקלף
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לגבי אבק, אני מתיז חומר אנטי סטטי על המטלית ואז מנקה את המסך. זה עושה פלאים לנקיון.
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
יש לטושיבה בכלל פלזמות? פעם ראשונה שאני שומע על טושיבה שאינה LCD ?MartinHSabag כתב:כי לא היה לה ציפוי....טלHD כתב:"כל מסך בעולם ייפגע..."gordi כתב:למה מה עשית ממסך פיוניר?חללית?טלHD כתב:מה זה הביזיון הזה? ספריי חלונות מוריד ציפוי/פילטר בפלאזמה פיוניר ?!?!?ziv_r כתב:זה בדיוק המקרה שהיה אצלי. אין אפשרות לתקן.
אתה תמיד יכול להוריד את כל הציפוי......
לא חשבו בפיוניר שאולי ינקו את זכוכית המסך לפעמים?
מאוד מפתיע ממסך וחב' כל כך איכותית לנהוג בטיפשות כזו...
מדוע לא תוכנן הציפוי הזה להיות פנימי למשל...?
...
הגעתי למסקנה שעושים כאן מהחברה הזו אלהים שני![]()
כל מסך בעולם ייפגע כתוצאה משימוש בחומר כימי...![]()
אני יכול לומר לך מנסיון, שאצל הורי הייתה פלאזמה של טושיבה והמנקה ניקתה אותו (זכוכית קדמית) עם ספריי חלונות כל שבוע במשך יותר מ 5 שנים ולא קרה לו כלום.......
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
אתה כנראה צעיר מאוד בתחום...eyalsha כתב:יש לטושיבה בכלל פלזמות? פעם ראשונה שאני שומע על טושיבה שאינה LCD ?MartinHSabag כתב:כי לא היה לה ציפוי....טלHD כתב:"כל מסך בעולם ייפגע..."gordi כתב:למה מה עשית ממסך פיוניר?חללית?טלHD כתב:מה זה הביזיון הזה? ספריי חלונות מוריד ציפוי/פילטר בפלאזמה פיוניר ?!?!?ziv_r כתב:זה בדיוק המקרה שהיה אצלי. אין אפשרות לתקן.
אתה תמיד יכול להוריד את כל הציפוי......
לא חשבו בפיוניר שאולי ינקו את זכוכית המסך לפעמים?
מאוד מפתיע ממסך וחב' כל כך איכותית לנהוג בטיפשות כזו...
מדוע לא תוכנן הציפוי הזה להיות פנימי למשל...?
...
הגעתי למסקנה שעושים כאן מהחברה הזו אלהים שני![]()
כל מסך בעולם ייפגע כתוצאה משימוש בחומר כימי...![]()
אני יכול לומר לך מנסיון, שאצל הורי הייתה פלאזמה של טושיבה והמנקה ניקתה אותו (זכוכית קדמית) עם ספריי חלונות כל שבוע במשך יותר מ 5 שנים ולא קרה לו כלום..........
לפני כ-7 שנים היה קמפיין גדול של טושיבה עם עמודי אמצע בידיעות ומעריב שם קראו לה "מלכת הפלאזמות החדשה" (האמת שהיא הייתה באמת טובה...לא צריבות ולא צבירות ולא פיקסלים תקולים ואפילו עובדת על היום אצל מי שקנה אותה...).
חיפשתי ומצאתי אפילו את הפרסום....
http://www.newpan.co.il/Index.asp?Artic ... 475&Page=1