חיבור COAX ממחשב לרסיבר
-
tomasinho
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
אז ככה חיברתי כבל COAX מהמחשב לרסיבר , עכשיו כשאני מעביר לערוץ לא שומעים כלום כמו כן גם במחשב הוא לא מזהה שחובר רמקולים , מה לעשות? תודה!
- ZiggyMan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2833
בין מה למה חיברת? איזו יציאה ואיזו כניסה?
תבדוק שברסיבר הערוץ מוגדר לכניסה דיגיטלית.
תבדוק שברסיבר הערוץ מוגדר לכניסה דיגיטלית.
..
-
tomasinho
-
- חבר שרק התחיל

חיברתי מהמחשב לרסיבר בשני חיבורי COAX .. וברסיבר אני חושב שזה מוגדר כי חיברתי באופטי את הסוני וזה ישר עבד כרגיל ..
- shayf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1162
איזה דגם של רסיבר יש לך?
אצלי בדנון צריך להגדיר לאיזה מקור שמע משוייך כל חיבור קואקס ואופטי ורק אז הרסיבר מקבל את האות.
אצלי בדנון צריך להגדיר לאיזה מקור שמע משוייך כל חיבור קואקס ואופטי ורק אז הרסיבר מקבל את האות.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
כרטיס הקול במחשב מוגדר ליציאה דיגיטלית?
אלעד
-
tomasinho
-
- חבר שרק התחיל

המגבר שלי זה Harman Kardon AVR 142 .. ואני לא יודע מה מוגדר בכרטיס קול שלי .. אם תוכלו להסביר לי בדיוק שלבים מה לעשות מהרגע שחיברתי אני אשמח
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
איזה כרטיס קול יש לך?
אלעד
-
tomasinho
-
- חבר שרק התחיל

ואי אני לא זוכר ! איך אני בודק ?
- shayf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1162
- התקן את הדרייברים המעודכנים של כרטיס הקול שלך (אם הוא Onboard אתה יכול להשתמש בדיסק שקיבלת עם המחשב).tomasinho כתב:המגבר שלי זה Harman Kardon AVR 142 .. ואני לא יודע מה מוגדר בכרטיס קול שלי .. אם תוכלו להסביר לי בדיוק שלבים מה לעשות מהרגע שחיברתי אני אשמח...
- אם אתה רוצה לקבל סאונד דיגיטלי שיפוענח ע"י המגבר (DTS או DD) הגדר זאת בתוכנת הנגן שלך במחשב (לדוגמה ב-MPC-HC בחר SPDIF בפילטר האודיו בזמן שמתנגן סרט עם פסקול DTS או AC3).
- וודא שברירת המחדל של השמע נכונה (לשונית "שמע" ב"צלילים והתקני שמע" בלוח הבקרה ב-XP) .
- על פי ההוראות שבמדריך למשתמש של המגבר שלך, צוות את כניסת הקואקס הדיגיטלית למקור השמע בו אתה מצפה לשמוע את הסאונד מהמחשב.
- וודא שכל החיבורים יושבים טוב, ואם אין סאונד נסה כבל אחר.
עד כאן הנסיון האישי שלי, מקווה שעזרתי.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde