מקלדת ה- Rii Mini הייתה ללהיט כשיצאה. פונקציונלית, קטנה וזריזה לתפעול, בדיוק מה שאנחנו צריכים ממקלדת HTPC. עם יציאת ה- Rii Mini II, בדקנו כיצד ניתן לשפר את אחת המקלדות האולטימטיביות ל- HTPC.
יופי של ביקורת!
אהבתי מאוד את סרטון ה-unboxing בהילוך מהיר. קצר ולעניין.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
drixie
חבר ותיק
תגובות: 1244
שליחה
משתמש שבועיים בערך, במקום מקלדת אלחוטית מלאה שגססה מאבק ומהתעללות של החתולה, ושממילא תפסה יותר מדי מקום. סקירה מאוד מדוייקת. סנכרון מחדש אפשרי גם ע"י כיבוי/הדלקה של המקלדת בכפתור הצידי (עניין של שניה שתיים), יותר מהר משילוב המקשים שמציעים בהוראות השימוש. אבל זה לא תחליף לשלט רחוק, אלא תוספת (מצויינת). על העכבר האלחוטי עוד לא ויתרתי, אבל זה עניין אישי, אף פעם לא אהבתי משטחי מגע.
MONI
חבר ותיק
תגובות: 1341
שליחה
אחלה ביקורת !
כל הכבוד
סרטון מעניין , הסבר מפורט
אותי שכנעת !
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !
אני קניתי את הדגם הקודם ב-40$.
לא הייתי מתעסק עם מקלדת אנונימית.
אני חייב לציין שהדגם הקודם מקבל אצלי ציון מעולה, למרות שהייתי משנה כמה דברים קטנים.
השלט מעלה אצלי אבק, וזה אומר הכל.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
staticx
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
שליחה
תודה רבה
yanivol, הדגם שהבאת הוא חיקוי של המיני 1, שעולה היום בסביבות 200-250 שח
C0rnFlex
חבר ותיק
תגובות: 1335
שליחה
לא כתבת מילה על הפרעות בשידור שגורמות לחזרה או פספוס אותיות בהקלדה.. זה קורה המון בדור הראשון, בעיקר כשיש תעבורה בתדר 2.4.. האם קיים גם בחדש? עושה רושם שהמקלט/משדר לא חזקים במיוחד..
staticx
חבר מכור קשה
שליחה
ציינתי שהעבודה הייתה חלקה, כלומר לא היו פספוסי אותיות וכו
התופעות שאתה מציין בד"כ קורות בדגמים של בלותות'
C0rnFlex
חבר ותיק
שליחה
זה לא משנה bt או לא כי שניהם באותו התדר. יש לך ראוטר או כרטיס אלחוטי שמשדר קרוב למקלט של המקלדת. נסה להוריד משהו (speedtest) ותראה אם זה משפיע על ההקלדה.. טנקס
staticx
חבר מכור קשה
שליחה
בדקתי את המקלדת בחדר שבו ראוטר N + מדפסת אלחוטית + 2 טלפונים אלחוטיים + פלאפון ומחשב נייד שמחוברים WIFI
מספיק קרינה?
yanivol
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
שליחה
יש לי כבר כ-3 שנים את מקלדת ה BT של לוגיטק בגרסה הגדולה (לא ה MINI). אינני זוכר כרגע את הדגם המדויק.
אני משתמש בה בקביעות, בכל פעם שאני מקליד ללא שולחן המחשב - על הספה מול מסך 42 וכו'
מעולם לא היתה לי בעיה של הפרעות בין ה BT ל WIFI, טלפונים אלחוטיים, סלולרים או כל התקן BT אחר.
ההקלדה ותגובת משטח העכבר תמיד היו חלקים ומהירים ללא כל טעות (אלא אם אני טעיתי בהקלדה)
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
C0rnFlex
חבר ותיק
שליחה
staticx כתב:בדקתי את המקלדת בחדר שבו ראוטר N + מדפסת אלחוטית + 2 טלפונים אלחוטיים + פלאפון ומחשב נייד שמחוברים WIFI
מספיק קרינה? :
roll:
...
לא, כי אם אין תעבורה רצינית באפיק גם שלי מתפקדת בסדר אני לא היחיד ששם לב לזה...