aloni כתב:תמונות 24 ו25 לא?
מה הפרס? סדרת ה- reference???...
אלוני !!
אתה גדול-אפילו אני לא הצלחתי ואני מכיר את עצמי קצת יותר טוב ממך!!!
אם מסתכלים על תמונות 24-25 מול השמש עם מראה כעורה וביום של ליקוי חמה בשעה 12 בדיוק....רואים בהשתקפות איש קטן עם חולצה גדולה בצבע לבן שמתפרש בין שני כפתורי המכשיר-זה אני...
אלון-דיסק הדגמה מתנה ממני במפגש הקרוב!!!!
אני רוצה להתיחס לדברים הנכונים שנאמרו פה על ידי דורון ואחרים!!
אכן הטכנולוגיה והקדמה הן דבר חיוהי ביותר אך תוצאתן תהיה בקרוב
"הקמת שמורות טבע לאודיופילים אמיתיים"
היום הטכנולוגיה של האלקטרוניקה כל כך גבוהה וכל כך זולה ששוק המגברים והפרוססורים קיבל מכה אנושה-כי כל רסיבר הרמת הMID מביס אותם או משתווה להם בביצועים
היום כדי להשיג רמת סאונד שהיתה שמורה פעם למערכות היי האנד לא צריך הרבה מאוד כסף וציוד ברמה טובה יכול להניב תוצאות שיביכו מערכות אקזוטיות.
הרמקולים הם המאחז האחרון של האודיופילים כי ברמקולים אין קיצורי דרך אין אלקטרוניקה וצ'יפים בלבד אלא עבודה עם חומרים איכותיים מסורת וידע נרכש של שנים שמניבים תוצאה טובה.
יש לי חבר שמתעסק עם מכירת מערכות פרימיום של מסכים ומערכות סטריאו והשאלות שהוא נשאל לפני רכישה של מערכת בכמה מאות אלפים אינן קשורות לסאונד ולביצועים או חלילה וחס למיפרט הטכני אלא יותר לעיצוב ולהשתלבות עם הלוק של הסאלון -הפרוספקט הוא עבור המעצב שלהם שיאשר את ההתאמה וכסף?????....הא זו ממש לא בעיה ,העיקר שהפנלחם יהיו בצבע אדום.
דורון אני מסכים עם מה שכתבת ותידע שדוקא בגלל מה שציינתי יש דרישה מוגברת למגברי מנורות-ואני אסביר...
אודיופילים אמיתיים נכנסים לדיכאון בגלל התופעה שציינתי ולכן חוף המבטחים שלהם הוא חזרה למקור ...לפשוט ...לישיר...לאנלוגי...לנקי ולטהור!!!
זה המהפך שאני עברתי לפני כמה חודשים!
אני שהייתי בעל פרוססור ופאוור שמתומחרים בכ8000$ בארץ בחנתי רסיבר של דנון 3806 שהכניס אותי להלם בכך שלא נפל ובעזרת הרום קורקשין אפילו עבר את ביצועי הסט הקודם שלי,שלשה חודשים התפתלתי והתלבטתי כי מעבר לרסיבר נראה לי כנסיגה אחורה ולכן הגעתי לנוסחת הפשרה המקובלת על רבים
מגבר מנורות יעודי לסטריאו וקומפקט במסלול האנלוגי הקצר והישיר ביותר ורסיבר לקולנוע ביתי.
ענף הרכב עובר תהליך דומה והיום קשה מאוד לבדל בין מכוניות ומכונית משפחתית מניבה ביצועים שהיו שייכים למכוניות ספורט מלפני שני עשורים.
אבל הנשמה נעלמה -אתה נכנס לאוטו חדש היום -אין נשמה ..