מבקשת עזרה בלהחליט מה לרכוש מדגמי סמסונג החדשים :-)
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 414 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
תסלח לי, אבל אתה לא מדבר לעניין. האתרים סופר מקצועיים, והתוצאות הגרועות הן כבר ב GAME MODE. במצב רגיל הלאג הוא פי שתיים וחצי!!!!
ואני אספר לך עוד משהו על GAME MODE. מה שעושה את הלאג הן מערכות עיבוד התמונה המתקדמות, וסמסונג טובים מאוד בזה ובמיוחד בטלוויזיות המתקדמות. ב GAME MODE מכבים את המערכות האלו.
אבל... כשמכבים את המערכות האלו יכולים להרוג את התמונה כמו שתראה פה בסמסונג C650.
http://www.hardwarecanucks.com/forum/ha ... iew-9.html
לא יודע מה קורה לתמונה ב D8000, אבל לגיימינג לא הייתי בוחר בה.
ואני אספר לך עוד משהו על GAME MODE. מה שעושה את הלאג הן מערכות עיבוד התמונה המתקדמות, וסמסונג טובים מאוד בזה ובמיוחד בטלוויזיות המתקדמות. ב GAME MODE מכבים את המערכות האלו.
אבל... כשמכבים את המערכות האלו יכולים להרוג את התמונה כמו שתראה פה בסמסונג C650.
לא יודע מה קורה לתמונה ב D8000, אבל לגיימינג לא הייתי בוחר בה.
אהבתי את הבדיחה עם האקווריום!
באמת שפשוט ככה הכרנו אותו, ואני לא אפרסם כי אני מבינה שזה אסור! גם הוסבר לי על ייבוא מקביל לעומת סדרתי ולכן אני מתרחקת מהנושא! רק העובדה שיש לי אופציה לקנות מספיקה כעת.
אבל עוד לא קיבלתי תשובה אחת חד משמעית בשפה ברורה, מה עדיף לחבר שלי? פלזמה סמסונג או לד סמסונג? ואם גם אפשר סיבות לעניין, למרות שאני מבינה שנושא "הטעם וריח" עיקרי פה, בכל זאת בבקשה!
אני מפחדת מהלאג שINTERGAL ציין למרות שכמה אחריו אמרו שאין, אז צריכים לבדוק אני מניחה.
איפה רואים יותר יפה? צבעים יותר אמיתיים,יותר עומק,יותר ברור? איפה התמונה יותר חלקה? ועוד... אלו שאלות שאני חושבת שחשוב!
אבל עוד לא קיבלתי תשובה אחת חד משמעית בשפה ברורה, מה עדיף לחבר שלי? פלזמה סמסונג או לד סמסונג? ואם גם אפשר סיבות לעניין, למרות שאני מבינה שנושא "הטעם וריח" עיקרי פה, בכל זאת בבקשה!
אני מפחדת מהלאג שINTERGAL ציין למרות שכמה אחריו אמרו שאין, אז צריכים לבדוק אני מניחה.
איפה רואים יותר יפה? צבעים יותר אמיתיים,יותר עומק,יותר ברור? איפה התמונה יותר חלקה? ועוד... אלו שאלות שאני חושבת שחשוב!
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מהביקורת שנתן אסף, גם הפלזמה של סמסונג לא טובה מבחינת הלאג מה שדי מפתיע האמת.
[left]Gaming Performance
In Game mode the input lag on the PS51D8000 measured at 40ms which is worse than the 20ms we measured on the PS50C7000 last year. This is something of a disappointment and might be a little too high for very serious gamers. Apparently the Game Mode is optimised for use with an X-Box 360 so if that is your game platform of choice you might find the input lag is a little lower. As mentioned previously the Game Mode itself is hidden away in the General sub-menu of the System menu[/left].
איזה עוד טלוויזיות מובילות החבר שלך יכול לספק?
[left]Gaming Performance
In Game mode the input lag on the PS51D8000 measured at 40ms which is worse than the 20ms we measured on the PS50C7000 last year. This is something of a disappointment and might be a little too high for very serious gamers. Apparently the Game Mode is optimised for use with an X-Box 360 so if that is your game platform of choice you might find the input lag is a little lower. As mentioned previously the Game Mode itself is hidden away in the General sub-menu of the System menu[/left].
איזה עוד טלוויזיות מובילות החבר שלך יכול לספק?
אז לפי דעתך עדיך ללכת על הגדול (יותר גדול שווה יותר כסף לא?) ואם קונים אותם באותו מחיר מרווחים כן?
אני בתור באמת אחת שלא רואה הרבה, חשבתי שבגלל שהלד46 עולה כמו הפלזמה51, יש משהו מאוד מיוחד בלד חוץ מהעיצוב המרהיב, אז אולי לא?
נראה לי שפלזמה זה ללכת על בטוח לעומת לד שיכול להוות מצד אחת אכזבה בגיימינג אבל העיצוב מדהים.. אני קרובה?
אני בתור באמת אחת שלא רואה הרבה, חשבתי שבגלל שהלד46 עולה כמו הפלזמה51, יש משהו מאוד מיוחד בלד חוץ מהעיצוב המרהיב, אז אולי לא?
נראה לי שפלזמה זה ללכת על בטוח לעומת לד שיכול להוות מצד אחת אכזבה בגיימינג אבל העיצוב מדהים.. אני קרובה?
קודם כל אני לא קורא איטלקית או מה שזה לא יהיה, ככה שתסלח לי אם אני לא ממש יודע מה רשום שם... אם זה עם GAME MODE או לא, ולא ברור לי מאיפה הדעה הנחרצת על זה שהטלוויזיה כל כך גרועה למשחקים שהרי לא ניסית לשחק בה, ושוב האתרים ה" סופר מקצועיים" האלה מבחינתי לא שווים כלום לעומת ביקורות של גיימריםintegral כתב:תסלח לי, אבל אתה לא מדבר לעניין. האתרים סופר מקצועיים, והתוצאות הגרועות הן כבר ב GAME MODE. במצב רגיל הלאג הוא פי שתיים וחצי!!!!
לא יודע מה קורה לתמונה ב D8000, אבל לגיימינג לא הייתי בוחר בה....
דבר שני, כמו שאמרת, אתה לא יודע מה קורה כי לא ניסית לכן ההשוואה לדגם נחות מסדרה ישנה לא קשורה בכלל לדיון, ובתור גיימר אני יכול להגיד לך שMK9 בטוח אי אפשר לשחק עם LAG, ימים יגידו, שאני אקבל את הטלוויזיה אני אוכל לספר ממקור ראשון בלי שום ביקורות, כרגע זה ויכוח מיותר כי לא אני ולא אתה ניסינו אותה...
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני חושב שכדאי להתייעץ איתו. שיקח את ה PS3 עם משחקי יריות למינהם ויתחבר. הוא היחיד שיכול להחליט אם זה מפריע לו או לא. מאוד תלוי באילו משחקים הוא משחק ובמידת הרגישות שלו.lital24 כתב:INTERGRAL: אני לא יודעת.. אני לא מבינה בזה! אבל הסמסונג בחר חבר שלי, לדעתך אני צריכה להתייעץ איתו שלא נתאכזב?...
הצעה שלי, קחי אותו איתך ושהוא יבחר, נכון שאומרים העיקר הכוונה, אבל תחלס כולם היו מעדיפים לקבל מתנה שהם אוהבים מאשר מתנה שהם לא אוהבים, ואם כבר את קונה אז לפחות תקנה משהו שהוא יאהב, השתי שניות האלה של ההפתעה לא שווים את כל השנים שהוא יהיה עם טלוויזיה שהוא לא אוהב ( תחשבי על זה )lital24 כתב:INTERGRAL: ואם הוא מאוד רגיש? ומשחק במשחקים שדווקא שם חשוב שלא יהיו עיכובים ולאג? אז מה לקחת? לא סמסונג בכלל? או פלזמה סמסונג? או מה? זה לא הבנתי? כי אמרת שלדעתך פנסוניק טובים יותר, שם לא תהיה בעיה?...
צודק, לצערי אתה צודק! נורא היה בא לי הפתעה (אולי כי אני בחורה) אבל אני מניחה שהוא גם יעדיף לבחור כדי שלא יאשים אותי אחח...
בכל זאת אם מישהו יכול לזרוק למה עדיף אחד על השני אודה לו מאוד!
ותודה לכם על שעזרתם...
(מתה על הפרחים האלה חח)
ותודה לכם על שעזרתם...
יהיה קשה לך לקבל חוות דעת על המסכים האלה מפי מקור ראשון כי כמעט ואין אותם עדיין בארץ ( במיוחד את הLED ), לכן באמת כדי שתתני לחבר לבחור, יכול להיות שהוא בכלל יעדיף חברה אחרת ולא סמסונגlital24 כתב:צודק, לצערי אתה צודק! נורא היה בא לי הפתעה (אולי כי אני בחורה) אבל אני מניחה שהוא גם יעדיף לבחור כדי שלא יאשים אותי אחח...
ותודה לכם על שעזרתם...![]()
![]()
(מתה על הפרחים האלה חח)
...
ולגבי ההפתעה, היא תהיה בכל מקרה, גם שתגידי לו שאת קונה לו את הטלוויזיה הוא יופתע, ככה שתרוויחי פעמיים
שיהיה בהצלחה