הייתם בתערוכה? פרסמו כאן את רשמיכם

חדשות ועדכונים של HT Magazine
HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #261 

עד כמה שאני זוכר, גם בתערוכות הקודמות בכפר המכביה, כולל זו של דיטאון, היו טענות שהאקוסטיקה בחדרים לא היטיבה עם המציגים
...
אכן. אני כל הזמן אומר את זה - אנשים מתלונים על רעש בהאנגר אבל שכחו שרק התלוננו על האקוסטיקה בכפר המכביה.
חובבי אודיו אף פעם לא יהיו מרוצים עד שלא יבנו בתערוכה anechoic chamber או חדר עם אקוסטיקה של אולפן (וגם
אז הם ימצאו על מה להתלוננן). לאיפה כל הכיף התמים נעלם?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #262 

theezway,
היו מציגים שחשבו להקים חדרים אקוסטיים, אבל מעבר לכמות המוגבלת (מבחינת בטיחות אש) ולעלויות האדירות של הקמת חדר כזה (שתאמין לי שמדובר על הרבה מאוד כסף בשביל יבואני האודיו היי-אנד) יש גם עיניין של מיזוג לחדר כזה, אחרת זו תהיה אחלה סאונה.

חברה', תנו קצת קרדיט. עבדנו על התערוכה הזו כ-8 חודשים, עם החברה הכי גדולה, הכי ותיקה והכי מקצועית בתחום של תערוכות בארץ, שם היו לפחות 10 איש שאני אישית עבדתי מולם וכל רעיון שאתם מעלים, חשבנו עליו הרבה לפני וכל רעיון נשקל בכובד ראש. הרי אני אישית התחלתי עם אודיו וסטריאו וחובב את התחום (ב-CES האחרון למשל מרבית הימים שהיתי בחדרי ההשמעה ולא בתערוכה הפתוחה).

אני אישית חשבתי, כמו שעפר ציין, שמספיק היה לציין את זה שזה בהאנגר, שם התערוכה והמדיות שבהן פרסמנו כדי להבין למי אנחנו פונים, אבל כנראה שבכל זאת היתה בעית תאום ציפיות. הרי שאם היינו רוצים להגיע ל99% מהאודיופילים בישראל מספיק היה לפרסם בשניים-שלושה אתרים וזהו (המדיה הכי זולה שקיימת....).
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7040
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #263 

MartinHSabag

כתבתי בתגובתי הראשונה שהעובדה שהתערוכה תהיה ב OPEN SPACE הביאה אותי להבין שלא נוכל לשמוע משהו איכותי והציפיות שלי היו בהתאם לכן לאש ממש התאכזבתי ממה שראיתי אלא יצאתי בהרגשה של פיספוס.

אבל כלום לא הכין אותי לרעש העצום שהיה בתערוכה הייתי שם כחצי שעה ונטשתי כל עוד אוזני לא מצלצלות.

אני מאוד מתחבר למה שכתב theezway שצריך למצוא את האופטימום בין שתי הדוקטרינות. לי בתערוכות הקודמות היה חסר מקרנים ומסכים ופה היה חסר אודיו כך שאולי אפשר למצוא מצב שבו יהיה גם וגם

ואפילו אים אין מצב של גם וגם חייבים להוריד את רמת הרעש הרגשתי (רק מבחינת הרעש) שאני בחתונה באולמי בון בון עם תזמורת החרקים.

ובלי כל ספק אני מגיע לתערוכה שנה הבאה!! :D

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #264 

molvy
רצונך הוא גם רצוננו, ככה שאנחנו רואים עין בעין את האופי הרצוי של התערוכה, רק שיש אילוצים ופשרות שחייבים לעשות כדי שאיזושהי תערוכה תצא לפועל.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #265 

כמו שכתבתי קודם, אופי התערוכה יועד ל ״קהל הרחב ״ (מבלי להשתחצן), ולכן מי שציפה לתערוכת Hi-End , התאכזב, אני לקחתי את התערוכה במחשבה מוקדמת שאראה את מה שיועד להיראות , ולא התאכזבתי.
בעניין תערוכה לאודיופילים, אכן בעבר התערוכות יועדו לקהל ספציפי , ואם תתעמקו בתגובות לאותן תערוכות , תגלו שגם שם היו ביקורות נוטות לשלילה (לדוגמא : טענו כי תנועת המבקרים מפריעה להאזנה אודיופילית )
כל אחד מצפה לשמוע טוב יותר ממה שבפועל שמע וקל ״ללחוץ על ההדק״ בביקורת ...
אינני בא להגן על הנהלת האתר, אך ניתן לראות את ההשקעה והרצון של כל אחד שתביא להצלחת התערוכה שנועדה לנו, אוהבי הצליל והתמונה , אל תשכחו זאת .

danielk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #266 

מאוד מאוד נהנתי בתערוכה. היה מרשים ומאוד מכובד. מכבד את האנשים שהפיקו אותה,
ואת המבקרים.
מסכי הפנסוניק(כמו בכל תערוכה שהייתי עד כה, והן לא היו רבות) שוב היו מאוד מרשימים.
גם מסכי הסמסגונג היו ברמה גבוהה מאוד.
הביתן של LG היה מאוד מקצועי.

מה שהיה יפה בתערוכה, זה שזה היה מאוד משפחתי. גם הילד בן ה13 והלידה בת ה10 מצאו את עצמם והם נהנו אפילו יותר ממני.
עמדת ה"משחקים" הייתה פשוט חוויה אחת גדולה.

הBABES שהיו שם היו ברמה שהתאימה לתערוכה. להבא אבוא עם פמלייה מתאימה. באיזהשהו שלב כבר היה לא נעים... :lol:

קראתי חלק מהתגובות, ולדעתי מאוד קשה לארגן תערוכה בסדר גודל כזה וגם לתת למבקר
שאיכות האודיו ו/או הוידיאו מאוד חשובה לו תנאים אופטימאלים.
אני חושב שתערוכה זה כדי להציג ולהראות. מי שירצה לקנות יצטרך ללכת לחנות ולשמוע בה או ליראות בה.
כשאני קניתי מסך רסיבר ורמקולים, התרשמתי בתערוכות. רשמתי לעצמי כיוון(בעיקר מבחינת תקציב)
ולבסוף קניתי בחנות לאחר שהתרשמתי.
עם כל הכבוד, לא מדובר על מקרר או תנור שקונים. את הדברים האלה אתה יכול כבר בתערוכה לקנות/להזמין.
כשמדובר באלקטרוניקה, לרוב לא תקנה ישירות וכן לא תתרשם לגמרי ב100% בתערוכה.

לא הייתי בפורמטים הקודמים, אך המיקום שנבחר לפי דעתי גרם לכך שבטווח הקרוב יהיו פה עוד
הרבה משתמשים חדשים.
המיקום שנבחר גרם לכך שכל מי שהיה באיזור אוהב את התחום נכנס.

תודה לכל אלה שעמלו כל כך הרבה כדי שנהנה, ולכל החברות שהציגו בה. מחכים כבר לתערוכה הבאה...

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #267 

נראה לי מאז התערוכה יש הרבה יותר שרשורים על טלויזיות ותכני 3d.....
:wink:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78828
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #268 

uris,

אם זה ככה, אז בכלל השגנו כאן הישג מעולה :)

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #269 

וגם אנשים התחילו לגהץ :wink:

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #270 

רונן כתב:וגם אנשים התחילו לגהץ :wink:
...
:lol:

רק שהם מתביישים לספר על זה בפורום

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #271 

uris כתב:נראה לי מאז התערוכה יש הרבה יותר שרשורים על טלויזיות ותכני 3d.....
:wink:
...
אין ספק שזה עשה חשק רציני (Y)

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”