הותר לפרסום בפורום...רכשתי אונקיו 3008
- JackReacher
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 120
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
צודק הבחנתי בזה לאחר מכן
אבל איך? לא מצאתי אצלם "חנות מקוונת"
אבל איך? לא מצאתי אצלם "חנות מקוונת"
-
Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
כנס לאמזון בחיפוש תרשום אונקיו 3008 ויש רשימה של כמה חנויות ובניהם יש גם את החנות הזאת ..הם גם הכי זולים במחיר של המגבר ...אגב חבר בפורום מצא את המגברבפחות אני אבדוק ואשלח לך בפרטי את הקישור לחנות הזאתJackReacher כתב:צודק הבחנתי בזה לאחר מכן
אבל איך? לא מצאתי אצלם "חנות מקוונת"...
חופשי...עופרפולק כתב:ראיתי אותו בתערוכה היום . בואנה קנית חתיכת דבר עולמי איזה מפלצת כולם הסתכלו ומיששו את האונקיו 609 אבל אני עמדתי ליד ה3008 הוא חייתי ברמה .מקווה שהוא גם נשמע כזה. הנציגה שם לא הבינה למה רק אני עומד לידו והיתר ליד ה609 ....
kiko11 כמו שאיחלתי לך בשרשור שלי.... אני מאחל לך גם כאן כמובן שיהיה לך הרבה הרבה בהצלחה ואיזזזזזה כיףףףףףףףףף רק ההרגשה שמפלצת כזאת בדרך אליך הביתה
-
Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
תודה ידידי ..אתה לא מבין איזה התרגשות ..מחכה כבר שיגיע ....פשוט מפלצת המגבר הזהudico כתב:חופשי...עופרפולק כתב:ראיתי אותו בתערוכה היום . בואנה קנית חתיכת דבר עולמי איזה מפלצת כולם הסתכלו ומיששו את האונקיו 609 אבל אני עמדתי ליד ה3008 הוא חייתי ברמה .מקווה שהוא גם נשמע כזה. הנציגה שם לא הבינה למה רק אני עומד לידו והיתר ליד ה609 ....כמה שאתה צודק.... גם אני לא הסתכלתי על השאר ...הם פשוט לא היו מעניינים, אבל המפלצת הזאת ה3008 אוחחחחח איזה דבר....פשוט עמדתי שם והזלתי ריר
kiko11 כמו שאיחלתי לך בשרשור שלי.... אני מאחל לך גם כאן כמובן שיהיה לך הרבה הרבה בהצלחה ואיזזזזזה כיףףףףףףףףף רק ההרגשה שמפלצת כזאת בדרך אליך הביתה![]()
![]()
...
sagyle כתב:ביקשת שירססו את זה בארה"ב בתרסיס דוחה מכס?...
בכל אופן תתחדש קנית חתיכת רסיבר
עמלת פדקס הייתה כ 400 ש''חsagyle כתב:איך בדיוק שכנעת אותם להוריד לך 1000 ש"ח ? (ואני מאוד מאוד אשמח לרשמים על הסט בשרשור נפרד)...
בלשכת המסחר שמגדירה את המכס לא בדיוק יודעים מה זה מעבד, כשישבתי מול המגדיר הוא הסכים לשנות את ההגדרה שלו למשהו אחר שעליו מס הקניה מופחת משמעותית או שלא היה בכלל.
ההפרש יצא ביחד קצת יותר מ 900 ש''ח
Re: עידכון מהשטח
Kiko,kiko11 כתב:היום שוחרר המגבר מהמכס
מחר המגבר אצלי!!!!
עלות המכס כולל הכל 1640 ש"ח...
דבר ראשון תתחדש תהנה !
דבר שני, האם אתה הייתה צריך ללכת לשחרר את הרסיבר מהמכס או שזה נעשה ע"י TNT ואתה רק שילמת ל TNT כאשר המגבר הגיע אילך הביתה?
אתה יכול לתת בבקשה סיכום מלא של העלות הכוללת עד הבית וכמה דרשו ממך הארץ?
תודה,
ציון