הוא התכוון ל ZL1dor8 כתב:הוא כבר זמין עופר.oferlaor כתב:מסך מדהים, מקווה שיהיה זמין בקרוב...
ואכן מדובר במסך לא פחות ממדהים !...
המסך הטוב בעולם-Toshiba 55ZL1 CEVO אוטוטו מגיע ארצה!
אצלי,האמת היא שמאז ימי ה CRT בומבה לא הפניתי את עיניי ואזני לשום מסך שהוא שנקרא בשם "טושיבה"dor8 כתב:הוא כבר זמין עופר.oferlaor כתב:מסך מדהים, מקווה שיהיה זמין בקרוב...
ואכן מדובר במסך לא פחות ממדהים !...
פשוט התעלמתי
קצת קשה פתאום להתעניין במסך שלהם
אה אוקי..... הzl800 דומה מאוד למעט פיצ׳רים מסוימים שאין בו וקיימים בzl1 .ofercohen כתב:הוא התכוון ל ZL1dor8 כתב:הוא כבר זמין עופר.oferlaor כתב:מסך מדהים, מקווה שיהיה זמין בקרוב...
ואכן מדובר במסך לא פחות ממדהים !......
אני בהחלט הייתי יכול ״להסתפק״ באח הקטן. אין לי צורך בכונן מקליט וכו׳.
זה אולי ישמע מצחיק אבל המסך הזה עד כמה שאני יודע עדיין אינו נמכר בארה״ב או באירופה...ntk כתב:מישהו יודע מה המחיר של הטלוויזיה הזאת בארצות הברית, ניסיתי לחפש ולא מצאתי כלום...
מיועד כרגע נכון לעכשיו לשוק האסייתי בלבד ואמור לצאת לשאר העולם בזמן הקרוב.
- אדי44
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
תאורטית , אמורים להיות כנראה בתוצאה הסופית באותה רמת איכות .dor8 כתב:שני המסכים אמורים להיות בדיוק באותה דרגת איכות להוציא כמובן את חיבור הסקארט שקייםאדי44 כתב:מה המשמעות שהדגם 55ZL800 הינו דגם אסיאתי ,ו- 55ZL1 דגם אירופאי . ???
האם מלבד התוספות ב ZL1 .שני המסכים באותה רמה איכות .ובעלי אותו מעבד ואותו פנל....
כמובן רק באירופאי למי שזה חשוב לו....
השאלה היא האם מעשית זה אכן מתקיים .מאחר והם מיועדים לשווקים שונים ומיוצרים כנראה (לא בטוח)
במדינות שונות .מי מבטיח שהפנל\מעבד וכו. זהים בשני הדגמים.
ראה מקרה סמסונג: דגמים זהים >פנל שונה = איכות תמונה שונה.
אדי44 ,
במקרה של שוני הפנלים בסמסונג זה קורה רק במסכים הבינוניים ומטה של החברה ולא במסכי הפרימיום.
כל מסכי הפרימיום בסדרה הגבוהה של סמסונג כמו D8000 ו D7000 מגיעים עם הפנל האיכותי ביותר של החברה.
אני חושב שבטושיבה זה בדיוק אותו המצב , לא חושב שהם ישימו במסך הדגל שלהם פנל נחות.
כמו כן לפי השוואת מפרטי המסכים באתר טושיבה אסיה ניתן ללמוד שאכן מבחינת ביצועי המסך/איכות תמונה נטו
הzl800 וה zl1 זהות .
במקרה של שוני הפנלים בסמסונג זה קורה רק במסכים הבינוניים ומטה של החברה ולא במסכי הפרימיום.
כל מסכי הפרימיום בסדרה הגבוהה של סמסונג כמו D8000 ו D7000 מגיעים עם הפנל האיכותי ביותר של החברה.
אני חושב שבטושיבה זה בדיוק אותו המצב , לא חושב שהם ישימו במסך הדגל שלהם פנל נחות.
כמו כן לפי השוואת מפרטי המסכים באתר טושיבה אסיה ניתן ללמוד שאכן מבחינת ביצועי המסך/איכות תמונה נטו
הzl800 וה zl1 זהות .