בעלי ה-Galaxy S II, מה חוות הדעת לאחר שבוע של שימוש?

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
tuvi123
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #41 

שלום, קניתי שלושה מכשירים חדשים מחנות פרטית, יש לי בעייה בשלושתם עם המצלמה (מה שגורם לי להאמין שהבעייה ניתנת לפיתרון תוכנתי מאחר שלא הגיוני בעליל שזה יקרה בשלושה מכשירים) , לא ניסיתי לעדכן רום, ביקשתי שהמכשירים יגיעו באנגלית ללא כל שינוי תוכנה עם רום סטוק רגיל כמו שנקנו מסמסונג (לא נגועים) ואכן הם הגיעו כך, מכשירים חדשים עם מדבקות בקופסא סגורה.
ועכשיו לבעייה עצמה:
כשאני מצלם תמונה כשהפלאש מופעל אני מקבל מן גוון ירוק כזה בתמונה

כדי שתבינו על מה אני מדבר:
הנה תמונה שצולמה עם הבעייה (פלאש מופעל):
[imgbig]http://i56.tinypic.com/301esd2.jpg[/imgbig]
הנה תמונה עם פלאש מכובה:
[imgbig]http://i55.tinypic.com/2lu9lhz.jpg[/imgbig]
זה נורמלי? (יש לציין שגם בחושך כשהפלאש מופעל יש את אותה בעייה רק שזה טיפה פחות בולט)
האם גם אתם חוויים את הבעיה? לבקש מהחנות להחליף לי את שלושת המכשירים או לנסות לעדכן רום?
אודה לכם אם תעזרו לי ותייעצו לי מה לעשות.
חברים אני מתחנן לעזרה זה דיי דחוף כי אם זה לא נורמלי ןסה בעייה שהמכשיר תקול חומרתית אז אני יבקש מהם החזר כספי על שלושת המכשירים!!!
לא הגיוני שבנאדם יקנה שלוש מכשירים ובכולם יהיה בעייה..
שמעתי שהמצלמה בגלקסי 2 היא בין הטובות שיש וזה אחת מן הסיבות שקניתי אותו (וגם אחי)
אני מאוכזב! את גלקסי 1 קניתי וגיליתי לאחר מכן שאין פלאש, עכשיו סופסוף יצא 2 עם פלאש - קניתי ועכשיו אני מגלה שיש בעייה בפלאש והוא לא עובד כמו שצרך..
פשוט באסה, הלוואי ויש לזה פיתרון..
אז מה אתם אומרים להחזיר את המכשירים? אין לכם את הבעייה הזאת?

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4777
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #42 

Nissim כתב:isotoper,

אני חווה בעיות בחיבור ל Exchange, בכתיבת אימיילים.
מנגנון סגירת אפליקציות מעצבן.
ה GPS לפעמים עושה בעיות בנעילה ומנגנון ה Notifications מעצבן.
מה שכן, המצלמה פשוט מעולה, תענוג.

עכשיו יגיע מישהו ויגיד שאני לא מבין ולא יודע וטועה ושבאייפון זה פחות טוב, הבנתי והחלטתי.
אגב, בעבודה שלי יש קונצזוס אצל כל אחד שעובד עם שתי מערכות ההפעלה -> אייפון עדיף.
...
אני אישית הרבה זמן עם אנדרויד, לפני חודש קיבלתי מתנה אייפד.
התוכנה המובנית שלו לExchange כל כך בסיסית שזה לא להאמין, בחיפושי אחר משהו חליפי פשוט אין !
באנדרויד, יש לך מובנה, לא מתאים ? יש עוד 10.
הדבר היחיד שיאמר לזכות IOS למיניהם, זה המוכנות שלהם מהקופסא.
הכל מגיע עם יכולות בסיסיות שמספיקות לרוב האנשים.
אבל במקרה ואתה רוצה מעבר, השם ישמור.

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #43 

Chura,

אם יש זמן וכסף תמיד אפשר לחפש ולקנות עוד אפליקציות.

כמה דוגמאות:

א. כשאני עונה לדואר נכנס, אין פוקוס על שדה ההודעה והסמן לא קופץ לראש ההודעה.
ב. צילמתי תמונה ורוצה לשלוח אותה באימייל, אין לי דרך לבחור להקטין את גודלה לפני השליחה.

אני אערוך את ההודעה הזאת עם כל בעיה שאמצא (אם יהיה לי זמן לכתוב)

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #44 

Nissim,
ללכת על הטיעון שבאייפון אתה מצליח לעשות משהו ובאנדרואיד לא זה בערך כמו לירות לעצמך ברגל (דבר אולי עם עופר, כי כבר שנה וחצי הוא מחפש דרך להעלות תמונה לפורום, ממכשיר האייפון שלו ולא מצליח). כמות הדברים שכן ניתן לעשות באנדרואיד ולא באייפון היא גדולה בעשרות מונים מהכיוון ההפוך, ממליץ לך לחפש טיעונים יותר חזקים לטובת האייפון כי זה לא אחד החזקים שיש (ויש לכם קצת כאלה).......

אגב, המעניין אצל האייפוניסט הממוצע הוא שכל הדברים שאין לו במכשיר, הם גם הדברים שממש לא באמת נחוצים לו וכל הדברים שיש לו ואין לכאורה לאחר, זה-זה ה Must, בלי זה אי אפשר לחיות...רשמתי לכאורה כי בדר"כ יש את היכולת הזאת באנדרואיד, אבל רק בגלל "מחסור בזמן" האייפוניסט לא מצליח למצוא את היכולת הזאת,

לענייננו:
א. לא הבנתי מה בדיוק לא עובד?! כשאני אני עושה Reply על מייל במכשיר, הפוקוס נמצא בראש ההודעה החדשה כאשר המקלדת כבר פתוחה
ב. תתקין לדוגמא Image Shrink lite (אפליקצייה חינמית) ובקלילות תקבל את מבוקשך ...או שזה כבר עבודה גדולה מידי

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #45 

osherov,

כן, זאת ההתנהגות במענה על אימייל.
תודה על ההמלצה על image Shrink Lite אבדוק אותה.

אני מודה לך שאתה מחליט בשבילי מה נחוץ לי :-)

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”