מה יכולה להיות הסיבה שפתאום אני לא יכול להתחבר מרחוק למחשב שלי ?
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
ועוד דבר ...תמיד אתה יכול להוריד מהאתר של ddns קליינט קטן (תוכנה בחינם) ל Pc והוא יבצע את העדכון.
היתה לי פעם בעיה דומה שראוטר לא עדכן ....עדכון קושחה firmware פתר את הבעיה...
היתה לי פעם בעיה דומה שראוטר לא עדכן ....עדכון קושחה firmware פתר את הבעיה...
רשמתי ש-IP לא עבד כי ה-IP שקיבלתי כשעשיתי פינג לDNS NAME שלי היה שגוי, ואיפה שרשום select dynamic dns server זה כבר מקונפג אצלי זה פשוט תמיד מופיע שם, בכל מקרה אני אנסה להסיר את החשבון ולהוסיף מחדש ואם לא עוזר אני אנסה קושחה חדשה.
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
נסה להוריד את התוכנה שהוא אמר ותוודא שזה קודם כל פועל לך במחשב בלי הנתב כי אם זה לא פועל אז אתה יודע שזה לא הנתב וזה משהו אחר.
במידה וזה פועל זה אומר שהנתב לא מוגדר כראוי/אינו פועל כראוי.
מה שאתה צריך לעשות זה לבודד את הבעייה בשביל לראות מה גורם לכך.
במידה וזה פועל זה אומר שהנתב לא מוגדר כראוי/אינו פועל כראוי.
מה שאתה צריך לעשות זה לבודד את הבעייה בשביל לראות מה גורם לכך.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
gshhar כתב:הרבה פחות נוח לדעתי LOGMEIN (השתמשתי בו שנים) כי צריך להתחבר לאתר, לשים סיסמא למחשב ובסה"כ זה לוקח כדקה פלוס לעומת REMOTE DESKTOP שזה על המקום....
נכון,
מה עוד כמשתמשים בשרותי dyndns ודומיהם , ניתן להגיע אל המחשב מכל מקום ולפורטים שונים ומסיבות שונות...ולא רק ל rdp.
gshhar כתב:הרבה פחות נוח לדעתי LOGMEIN (השתמשתי בו שנים) כי צריך להתחבר לאתר, לשים סיסמא למחשב ובסה"כ זה לוקח כדקה פלוס לעומת REMOTE DESKTOP שזה על המקום....
יש אפשרות לשים קיצור דרך שמביא אותך ישירות לשליטה מרחוק. אף פעם לא ניסיתי את זה, אבל האופציה קיימת.
עבדתי בעבר עם dyndns וזה הרבה יותר מסורבל. הפתרון של LOGMEIN הרבה יותר אלגנטי בעיני, אבל זה כנראה משהו אישי.
אפשר בLOGMEIN להפעיל בקלות אופציה שמחשיכה את המסך וגם נועלת את המקלדת.gshhar כתב:חוץ מזה שכשאתה מתחבר עם REMOTE DESKTOP המחשב ננעל בצד השני, אף פעם לא הרגשתי נוח עם המחשבה שמה שאני עושה גלוי למי שמול המחשב באותו הרגע....