מתחיל שצריך עזרה
-
eitanh1982
- חבר פעיל

- תגובות: 74
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
טוב קניתי את הטכניקס SL-1300 בסטריאו פיוז ב500 שקל.
הוספתי ראש של גראדו גרין ב380(עכשיו אני רואה שנדפקתי ב50 שקלים, לא קריטי) , רציתי משהו יותר איכותי אבל אמרו לי שביחס לרמקולים, המגבר ומה שאני מאזין לו בעיקר (ג'נסיס לפני פיל קולינס וג'תרו טאל וכמה תקליטים של קלאסית) זה יספיק לפחות כרגע בתור מתחיל.
תודה דרגון.
תודה אלי על העזרה למרות השאלות המעצבנות לגבי הפרוג'יקט בפרטי.
בחנות האזנתי לתקליט והכל היה בסדר, זה היה הראש הפשוט.
עכשיו בבית אני שומע זמזום מעצבן מאוד וזה עם הראש היותר נורמאלי.
מה זה יכול להיות?
לא שמו את הראש כמו שצריך?
המגבר שלי עושה בעיות?
העובדה שהפטיפון עלה 500 שקלים?
כי באמת שבחנות הכל היה סבבה יחסית.
הוספתי ראש של גראדו גרין ב380(עכשיו אני רואה שנדפקתי ב50 שקלים, לא קריטי) , רציתי משהו יותר איכותי אבל אמרו לי שביחס לרמקולים, המגבר ומה שאני מאזין לו בעיקר (ג'נסיס לפני פיל קולינס וג'תרו טאל וכמה תקליטים של קלאסית) זה יספיק לפחות כרגע בתור מתחיל.
תודה דרגון.
תודה אלי על העזרה למרות השאלות המעצבנות לגבי הפרוג'יקט בפרטי.
בחנות האזנתי לתקליט והכל היה בסדר, זה היה הראש הפשוט.
עכשיו בבית אני שומע זמזום מעצבן מאוד וזה עם הראש היותר נורמאלי.
מה זה יכול להיות?
לא שמו את הראש כמו שצריך?
המגבר שלי עושה בעיות?
העובדה שהפטיפון עלה 500 שקלים?
כי באמת שבחנות הכל היה סבבה יחסית.
-
eitanh1982
- חבר פעיל

- תגובות: 74
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
צדקת זו היתה ה-הארקה.
תודה רבה, זה שיגע אותי.
חשבתי ללכת על הדגמים החדשים יותר, אבל מכל שהבנתי דווקא הישנים האלה נחשבים לאיכותים.
בניתי על העובדה שטכניקס אמור להיות עמיד וזה נראה לי חשוב יחסית בפטיפונים בני 200, לא?
פחדתי לקנות טורנס כי אומרים עליו שהוא בעייתי למתחילים.
והפרוג'יקט... אמרת לי לוותר על הDEBUT, אבל הPRMים גם היו מיד שניה וחששתי להוציא כ"כ הרבה כסף על משהו מיד שניה.
כנראה שצדקתי בהערכה שלי לגבי המגבלות שלי , אם לא ידעתי על העניין הזה של ה-הארקה...
שוב, תודה לכל העוזרים.
תודה רבה, זה שיגע אותי.
חשבתי ללכת על הדגמים החדשים יותר, אבל מכל שהבנתי דווקא הישנים האלה נחשבים לאיכותים.
בניתי על העובדה שטכניקס אמור להיות עמיד וזה נראה לי חשוב יחסית בפטיפונים בני 200, לא?
פחדתי לקנות טורנס כי אומרים עליו שהוא בעייתי למתחילים.
והפרוג'יקט... אמרת לי לוותר על הDEBUT, אבל הPRMים גם היו מיד שניה וחששתי להוציא כ"כ הרבה כסף על משהו מיד שניה.
כנראה שצדקתי בהערכה שלי לגבי המגבלות שלי , אם לא ידעתי על העניין הזה של ה-הארקה...
שוב, תודה לכל העוזרים.