שאלות בנוגע להזמנת אנטנה לכרטיס רשת מ - dealextreme

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
Lee פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282

שליחה

באחד מכרטיסי הרשת האלחוטיים אצלי נשברה האנטנה (כרטיס רשת פנימי שמחובר לאנטנה עם כבל מאריך), כרטיס הרשת עצמו - תקין .

בארץ לא ניתן להשיג רק את האנטנה, כמו זו שנשברה , כולל לא במקום ממנו רכשתי את הכרטיס (אייבורי), ואם כבר היה ניתן - המחיר הוא כמו של אנטנה + כרטיס רשת (90-100 ש"ח), ואף יותר...

חשבתי להזמין אנטנה מ - dealextreme (מחיר בדיחה - 6.4 $), ורציתי לדעת:

1. אם יש סיכוי שתהיה בעייה במכס בגלל תקני תקשורת / אלחוט (למרות שמדובר במוצר סטנדרטי, שבכמותו נעשה שימוש גם בארץ, וכמובן גם ללא כרטיס אלחוטי...).

2. האם למוצר קטן כזה, ובמחיר כזה, יש להוסיף דמי משלוח? - לא מצאתי לכך התייחסות באתר.

תודה למשיבים :) .

singera
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 834

שליחה

אני רכשתי מDX כל מיני אנטנות ללא המקלט שלהם מגיע בלי בעיה, המלצה שלי רכוש אנטנה עם הגבר גבוה שלפחות 5DBI.

המשלוח חינם תמיד גם עבור מתאם 220/110 לעולה פחות מדולר

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן

שליחה

1. אנטנה זה חתיכת מתכת, לא צריך לזה אישורים
2. אין בDX דמי משלוח, זה כלול במחיר

Lee פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282

שליחה

singera כתב:אני רכשתי מDX כל מיני אנטנות ללא המקלט שלהם מגיע בלי בעיה, המלצה שלי רכוש אנטנה עם הגבר גבוה שלפחות 5DBI.

המשלוח חינם תמיד גם עבור מתאם 220/110 לעולה פחות מדולר
...
(Y)

זאת האנטנה ששמתי עליה עין, 15db

http://www.dealextreme.com/p/15dbi-sma- ... 0mhz-55280

מקווה שלא תהיה בעיה...

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1896

שליחה

זה משלוח חינם עם מעקב (קוד TRACKING שאפשר להזין באתר של הדואר בארץ,ו\או באתר דואר הונג-קונג) ? או שאתה "מנחש" מתי זה יגיע בערך ?
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”