תסכים איתי שהמקס משפר פי 2 יותר את החווית צפייה, כן?
הבעיה היא שהם לא משווקים את המקסHD במחיר שבו היה אפשר לקבל HD זאפר, אפילו אם מבקשים בלי VOD (כמו שאני ביקשתי).
אני לא הייתי שוקל בכלל לקית ממיר שאינו מקליט. אני בכלל לא צופה בתוכניות בזמן השידור אלא רק בהקלטות, מתי שאני רוצה ויכול כך שאני אדון ללוח השידורים שלי.
ובקשר לאיכות ה SD, נו באמת, Give me a break, מעניין את התף חת תף שלי איכות ה SD. זה לא בשביל זה שהתחברתי ליס.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
חברים יש לי כמה שאלות, אני לקוח של YES מהתחלה אני כרגע עם ממיר ישן ואני מעוניין לשדרג ל HD כמה זה יעלה לי ?והאם יעשו הנחה ללקוח ותיק? ואם בתור מצטרף חדש להוט אני יקבל ממיר תומך HD ויותר ערוצי HD בפחות עלות מ YES?
כרגע אני בחבילה בסיסית ב YES ומשלם 230ש''ח !
וזה נכון שאיכות HD של YES פחות טובה מהוט ?
תודה לכל מי שהגיב פה אורן !
sonego78 כתב:חברים יש לי כמה שאלות, אני לקוח של YES מהתחלה אני כרגע עם ממיר ישן ואני מעוניין לשדרג ל HD כמה זה יעלה לי ?והאם יעשו הנחה ללקוח ותיק? ואם בתור מצטרף חדש להוט אני יקבל ממיר תומך HD ויותר ערוצי HD בפחות עלות מ YES?
איכות הHD של YES ממש עלבון גדול לאיכות, זה לא מיתקרב ביכלל לאיכות הHD האמיתית , זה אולי איכות HDTV ששוקל רק כ350MB . מניסיון שלי רק כ20% מכל התכנים של YES שאני רואה משודר באיכות שקרובה למה שאני מוריד .
sonego78 כתב:חברים יש לי כמה שאלות, אני לקוח של YES מהתחלה אני כרגע עם ממיר ישן ואני מעוניין לשדרג ל HD כמה זה יעלה לי ?והאם יעשו הנחה ללקוח ותיק? ואם בתור מצטרף חדש להוט אני יקבל ממיר תומך HD ויותר ערוצי HD בפחות עלות מ YES?
rony1234 כתב:איכות הHD של YES ממש עלבון גדול לאיכות, זה לא מיתקרב ביכלל לאיכות הHD האמיתית , זה אולי איכות HDTV ששוקל רק כ350MB . מניסיון שלי רק כ20% מכל התכנים של YES שאני רואה משודר באיכות שקרובה למה שאני מוריד .
rony1234 כתב:איכות הHD של YES ממש עלבון גדול לאיכות, זה לא מיתקרב ביכלל לאיכות הHD האמיתית , זה אולי איכות HDTV ששוקל רק כ350MB . מניסיון שלי רק כ20% מכל התכנים של YES שאני רואה משודר באיכות שקרובה למה שאני מוריד .
...
אני חושב שהגזמת, סדרות שיש בHOT ואני מוריד מהאינטרנט בHDTV נראים ממש עלוב בסטרימר בלוריי שלי, דבר שאני מסכים עליו זה שהHD של יס לא מתקרב לבלוריי, אבל בכל זאת אני כל הזמן מתענג על העובדה שאני כבר לא רואה שידורי SD יותר מלבד ערוץ 10 וספורט למיניהם, כך שלפחות אני לא רואה איכויות גרועות, גם אם מדובר בסדרות בSD בערוצי הHD שנראות הרבה יותר טוב, אז אם HD של יס, עדיף אפילו על להוריד מהאינטרנט.