אידיגיטל- זו בדיחה מה שהיה בסניף חיפה
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אם אתה חווית משהו אחד אל תפסול את מה שאחרים חוו.nati-va כתב:כן כתוב אם יש מלאי- אבל און ליין לא פיזית בחנות.
לגבי מספר טלפון- אני התקשרתי לשירות כמה פעמים ותמיד ענה לי מענה אנושי בסוף ואמר לי אם יש או אין את המוצר שחיפשתי בחנות פיזית.
לא צריך להשמיץ סתם....
אני התקשרתי וקיבלתי שרות מביך וחובבני
אז זה לא רשום סתם
נסה להתקשר ולשאול אם בסניף מסוים יש כיסוי מסוים לאייפד
נראה מה יענו לך
אם יענו
כי ממתינים שם כמו לשרות לקוחות של הוט, ואם משאירים הודעה הם לא חוזרים
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
מחזק את sam22, רציתי לברר אם בסניף של רמת אביב יש Smart Cover מסויים, יש רק מספר שירות כללי ומענה אך לא ניתן להגיע ישירות לסניפים והם לא יכולים לתת מלאי עדכני של אביזרים, לכן צריך להגיע פיסית ולבדוק במידה ולא רוצים לרכוש און ליין.
גם בחנות יש את העניין שהנציג שעוזר לך גם יעשה לך חשבון לאחר מכן, אני הגעתי ושלפתי את Smart Cover שרציתי אבל אף אחד לא מאייש את הקופה וכולם עוזרים ללקוחות...לקח להם איזה 5 דק' להביא מישהו שיעשה לי חשבון.
קיצר זה אפילו לא קרוב לאפל סטור אמיתית, הם חייבים להפסיק לעגל פינות בשירות, יש הרגשה "שחוסכים" בכל מיני אלמנטים.
גם בחנות יש את העניין שהנציג שעוזר לך גם יעשה לך חשבון לאחר מכן, אני הגעתי ושלפתי את Smart Cover שרציתי אבל אף אחד לא מאייש את הקופה וכולם עוזרים ללקוחות...לקח להם איזה 5 דק' להביא מישהו שיעשה לי חשבון.
קיצר זה אפילו לא קרוב לאפל סטור אמיתית, הם חייבים להפסיק לעגל פינות בשירות, יש הרגשה "שחוסכים" בכל מיני אלמנטים.
שי
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
ברור, ניסיתי בבוקר.nati-va כתב:באתר יש מספר של המכירות..
כרגע בטח לא יענו לך נסה ביום ראשון....
תבין אותי, לא בא לנסוע סתם אני רוצה לדעת אם יש מוצר מסוים בחנויות.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הם גם חוסכים , וגם גובים פי שניים מהמחיר האמיתי שלהם על רוב המוצרים ,דרך מצויינת להחזיק עסק במדינה שלנו לא ?Shayosef כתב:מחזק את sam22, רציתי לברר אם בסניף של רמת אביב יש Smart Cover מסויים, יש רק מספר שירות כללי ומענה אך לא ניתן להגיע ישירות לסניפים והם לא יכולים לתת מלאי עדכני של אביזרים, לכן צריך להגיע פיסית ולבדוק במידה ולא רוצים לרכוש און ליין.
קיצר זה אפילו לא קרוב לאפל סטור אמיתית, הם חייבים להפסיק לעגל פינות בשירות, יש הרגשה "שחוסכים" בכל מיני אלמנטים....
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
כפי שאמרתי, רכשתי מכשיר שהם היבואנים שלו.
בעתיד אשתדל להמנע.
נכון לעכשיו, לאביזרים , יש אופציות אחרות
בעתיד אשתדל להמנע.
נכון לעכשיו, לאביזרים , יש אופציות אחרות
נערך לאחרונה על ידי sam22 ב 13/05/2011 23:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
העם דורש..... כל מיני דברים
תאמת, אתה צודק- פשוט לי הייתה חוויה שונה איתם..לא התכוונתי לפגוע.sam22 כתב:אם אתה חווית משהו אחד אל תפסול את מה שאחרים חוו.nati-va כתב:כן כתוב אם יש מלאי- אבל און ליין לא פיזית בחנות.
לגבי מספר טלפון- אני התקשרתי לשירות כמה פעמים ותמיד ענה לי מענה אנושי בסוף ואמר לי אם יש או אין את המוצר שחיפשתי בחנות פיזית.
לא צריך להשמיץ סתם....
אני התקשרתי וקיבלתי שרות מביך וחובבני
אז זה לא רשום סתם
נסה להתקשר ולשאול אם בסניף מסוים יש כיסוי מסוים לאייפד
נראה מה יענו לך
אם יענו
כי ממתינים שם כמו לשרות לקוחות של הוט, ואם משאירים הודעה הם לא חוזרים...
אני עורך את ההודעה שלי..