מישהו
מתלבט ליפני קניה של רסיבר.
ני מבין שאתה רוצה לעשות את הקניה הכי טובה, הכי משתלמת והכי בטוחה.
לפי דעתי אתה צריך לשמוע את 2 הרסיברים שהינך מעונין לקנות ולשמע אותם ואת ההחלטה אתה תתן בעמך.
אני לא מאמין שמישהו יכול להפנות אותך לדגם מסוים כי לכל אחד את הטעם שלו.
2 הרסיברים הם כמעט זהים כאשר ה-YAMAHA הוא דגם ישן.
הבנתי ממך שאתה צריך לסרטים בעיקר, לכן לפי דעתי וטעמי ה-YAMAHA טובים מאד בסרטים ואילו ה-DENON טוב במוסיקה יותר.
הייתי ממליץ לך לראות דגמים אחרים של YAMAHA.
בהצלחה.
לפי דעתי אתה צריך לשמוע את 2 הרסיברים שהינך מעונין לקנות ולשמע אותם ואת ההחלטה אתה תתן בעמך.
אני לא מאמין שמישהו יכול להפנות אותך לדגם מסוים כי לכל אחד את הטעם שלו.
2 הרסיברים הם כמעט זהים כאשר ה-YAMAHA הוא דגם ישן.
הבנתי ממך שאתה צריך לסרטים בעיקר, לכן לפי דעתי וטעמי ה-YAMAHA טובים מאד בסרטים ואילו ה-DENON טוב במוסיקה יותר.
הייתי ממליץ לך לראות דגמים אחרים של YAMAHA.
בהצלחה.
כל מה שנאמר פה זה טעם אישי של החברים בפורום לכן אני לא מוצא אפילו זיק של שכנוע במה לבחור (אם הייתי אתה כמובן).
למה לא לקנות קודם כל רמקולים ורק לאחר מכן להתאים להם רסיבר שישמע לך טוב יותר? אני חושב שזה הסדר היותר הגיוני.
אבל אם אתה כ"כ רוצה לשמוע רשמים של אחרים ושל אוזניים אחרות אני גם ישמח לשתף אותך :
אני השוויתי בין מספר דגמים של הימאהה ראש בראש מול דנון ומרנטז בחנות סטריאו סטאר שבפ"ת (מומלצת מאוד) אחרי אין ספור מיתוגים הגעתי להחלטה שאם אני קונה רסיבר חדש אני קונה כנראה את ה 1500, למה? כי:
לי אין ניסיון אמיתי בק"ב מה גם שלא נראה לי שיכול להיות כזה הבדל גדול בין החברה האלה כאשר
מדובר בק"ב (ברמת המחירים השווה והסבירה הזו) לעומת זאת ההבדל בסטריאו מורגש מיידית וחזק! כאשר מתחילים במשחקי המיתוגים מרסיבר X לריסבר Y.
לכן אהבתי יותר את ה 1500 (אגב ההבדלים בינו ל 2500 היו זניחים לגמרי ולא הצדיקו תוספת מחיר מבחינתי) צליל הרבה יותר עשיר
ופתוח מהדנון שהפיק צליל צורמני בגבוהים שהכאיב לאוזניי, אגב בכולם שמעתי ב DIRECT.
מקווה שעזרתי
שבת שלום.
למה לא לקנות קודם כל רמקולים ורק לאחר מכן להתאים להם רסיבר שישמע לך טוב יותר? אני חושב שזה הסדר היותר הגיוני.
אבל אם אתה כ"כ רוצה לשמוע רשמים של אחרים ושל אוזניים אחרות אני גם ישמח לשתף אותך :
אני השוויתי בין מספר דגמים של הימאהה ראש בראש מול דנון ומרנטז בחנות סטריאו סטאר שבפ"ת (מומלצת מאוד) אחרי אין ספור מיתוגים הגעתי להחלטה שאם אני קונה רסיבר חדש אני קונה כנראה את ה 1500, למה? כי:
לי אין ניסיון אמיתי בק"ב מה גם שלא נראה לי שיכול להיות כזה הבדל גדול בין החברה האלה כאשר
מדובר בק"ב (ברמת המחירים השווה והסבירה הזו) לעומת זאת ההבדל בסטריאו מורגש מיידית וחזק! כאשר מתחילים במשחקי המיתוגים מרסיבר X לריסבר Y.
לכן אהבתי יותר את ה 1500 (אגב ההבדלים בינו ל 2500 היו זניחים לגמרי ולא הצדיקו תוספת מחיר מבחינתי) צליל הרבה יותר עשיר
ופתוח מהדנון שהפיק צליל צורמני בגבוהים שהכאיב לאוזניי, אגב בכולם שמעתי ב DIRECT.
מקווה שעזרתי
שבת שלום.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
נו...ואם יהיו פה יותר תגובות {טובות} על יאמהה?
אז מה זה אומר? שתיקנה אותו? מה אתה מחפש חיזוקים לקניה?אז בוא ואני יגיד לך שבחינתי זה לא אומר כלום!
עד שלא שמעתי בעצמי.
חבל שאתה לא רוצה להבין את זה - שזה הכול עניין של טעם אישי!{ולא משנה מה אנחנו נגיד}אתה בסופו של יום,צריך לחיות אם מה שקנית,לא?
בוא ואני אגיד לך עוד משהו נוסף -עד לא מזמן הייתי בטוח שדנון טובה יותר מיאמהה במוזיקה! -ולא היה לי אפילו ספק קטן - וכאן נכונה לי הפתעה...{ואיזה הפתעה}בעימות שעשיתי בין 3806 -ל 4600 נשארתי עם פה פעור,וכול מה שחשבתי שאני יודע?! התהפך לי ביום אחד....ואני לא צריך לפרש הרבה.
עופר.
עד שלא שמעתי בעצמי.
חבל שאתה לא רוצה להבין את זה - שזה הכול עניין של טעם אישי!{ולא משנה מה אנחנו נגיד}אתה בסופו של יום,צריך לחיות אם מה שקנית,לא?
בוא ואני אגיד לך עוד משהו נוסף -עד לא מזמן הייתי בטוח שדנון טובה יותר מיאמהה במוזיקה! -ולא היה לי אפילו ספק קטן - וכאן נכונה לי הפתעה...{ואיזה הפתעה}בעימות שעשיתי בין 3806 -ל 4600 נשארתי עם פה פעור,וכול מה שחשבתי שאני יודע?! התהפך לי ביום אחד....ואני לא צריך לפרש הרבה.
עופר.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7413
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 505 פעמים
נו איזה חיזוקים מה זה 4000 שקל זה גרושים למגבר זה נחשב לרגיל אבל אם אתה בסכום הזה יכול להביא את ה3805 הייתי קונה אותו ולא את הימהה למרות שמכירים אותי ויודעים שיש לי ימהה בבית ובשבילי ימהה הם מספר 1 בקולנוע ביתי .הדנון הזה 3805 היה המהפך של חברת דנון בקו המחשבה שלהם למגברים כי עד לזה הם היו עממיים ביותר ולא יצאו אם איזה מגבר שיפיל אנשים לא כמו האונקיו הישן הזכור לטוב והחייתי 989 או הפיוניר מסידרת הax .המבחנים והבדיקות שעשו אנשי מקצוע ל3805 אפילו הם לא האמינו שדנון התעלו על עצמם ועשו כזה מגבר שטוב לקולנוע ומעביר סאונד מדוייק לרמקולים אם מינימום עיוות ולמוזיקה .לסיום ממני קח חיזוקית של הדס ושיהיה לך מזל טוב ואתה תהנה ממנו.