דף 1 מתוך 1

חיבור המחשב למערכת הביתית

נשלח: 25/04/2011 0:54
על ידי gil5
כאשר אני רוצה לראות \ לשמוע סרטים, ומחבר מחשב נייד למערכת קולנוע הביתי ולTV דרך HDMI , ומכוון ב FFDSHOW את ה PASS-THROUGH עבור DTS וגם AC3 וגם את connect as PCM first מבטל, רק אז שומעים במערכת והיא מזהה אות DTS או AC3 תקין, רואים ושומעים תקין.
כאשר בזמן אחר אני רוצה לראות \ לשמוע במחשב עצמו ללא חיבור ה HDMI אני צריך לבטל את הכיוון ב FFDSHOW עבור PASS-THROUGH אחרת לא שומע במחשב ורק רואים.
האם אין דרך שיתבצע אוטומטית על ידי זיהוי יש \ אין חיבור HDMI ? זה די לא נוח לשחק כל פעם עם הפרמטרים.
האם לכולם זה כך?

נשלח: 25/04/2011 11:26
על ידי pixies
לדעתי הבאת כאן עוד סיבה המסבירה למה לא מומלץ להשתמש בלפטופ כ-HTPC. זה פשוט לא נוח...
אבל זוהי באמת תכונה די מעצבנת של Windows.
ההצעה שלי - כשאתה מחובר לרסיבר, השתמש בתוכנה Boxee שמוגדרת לעבודה ב-5.1. לבוקסי מקודדים פנימיים משלה והיא לא משתמשת ב-FFDShow. זה גם ייתן לך תפריטים יפים ונוחים לעבודה מרחוק.
כשאתה רוצה לנגן במחשב עצמו תשתמש בנגן הרגיל בו אתה משתמש עכשיו, כאשר הוא מוגדר עם ה-FFDShow לעבודה בסטריאו.

נשלח: 26/04/2011 23:30
על ידי gil5
אם אתקין נגן נוסף, כיוון שהסיומת של הקבצים קובעים איזה נגן יפתח כבברירת מחדל, יפתח נגן מסויים אחד, ואם ארצה את האחר דווקא אצטרך לבחור במיוחד אחרת.
אני לא מבין למה לאחר התקנת הקודק הוידאו מפוענח ויוצא גם למסך הנייד וגם דרך ה HDMI או ל VGA , והשמע צריך טיפול מיוחד כדי לומר לקודק האם ישנו חיבור HDMI או לא. האין פיתרון אלגנטי ?