שרשור ההשוואה בין כל מכשירי אנדרואיד כפולי ליבה שקיימים (מכשירי הדגל)
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
זה נכון ,תחרות זה רק טוב , ובמיוחד כשאפל בשוק , כול מי שהולך לקנות את הGalaxy Tab 10.1/8.9 החדשים יכול להגיד תודה לאפל על האיפד 2 שבלי השיחרור שלו שני המכשירים האלו היו סתם מכשירים שמנים ומכוערים .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
טוב אני לא אגיב כדי לא להתחיל שרשור השוואה נוסף, כי באמת עכשיו זה כבר ממש לא כוחות.....
ניתן לכם את החצי שנה ספייר כדי שתקבלו קצת תחמושת....
ניתן לכם את החצי שנה ספייר כדי שתקבלו קצת תחמושת....
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
למה החברות מתעקשות לשחרר מכשירים חדשים עם 2.2 כשיש כבר 2.3? 
tomerhd,
אין לי ספק שכן. השאלה היא רק מתי
Huber,
כי ברוב המקרים החברות לא הספיקו לבצע את ההתאמות לגירסה 2.3 ולכן הם מוצאים את המכשיר עם תמיכה ב 2.2 ורק אח"כ הוא מקבל שידרוג ל 2.3. שים לב, שעבודה על מכשיר חדש שיצא היום לשוק לוקחת מספר רב של חודשים. כנ"ל גבי יצירת גירסת אנדרואיד לאותו המכשיר (עם זה דרייברים יעודים, עם זה ממשקי UI מעל וכו), לכן רוב המכשירים שיוצאים היום מכילים גירסת אנדרואיד מדור אחד אחורה. אגב, ההבדלים בין 2.2 ל 2.3 הם לא כל כך משמעותיים (בטח לא מתקרב להבדלים בין 2.1 ל 2.2) ולכן אני חושב שהשד כאן הוא לא נורא כל כך..אין לי ספק שכל המכשירי הדגל בקרוב מאוד יקבלו שידרוג ל 2.3. אגב, שידרוג ל 2.4 (שאמור כנראה להיות מוכרז בשבועות הקרובים) כנראה ייקח יותר זמן
אין לי ספק שכן. השאלה היא רק מתי
Huber,
כי ברוב המקרים החברות לא הספיקו לבצע את ההתאמות לגירסה 2.3 ולכן הם מוצאים את המכשיר עם תמיכה ב 2.2 ורק אח"כ הוא מקבל שידרוג ל 2.3. שים לב, שעבודה על מכשיר חדש שיצא היום לשוק לוקחת מספר רב של חודשים. כנ"ל גבי יצירת גירסת אנדרואיד לאותו המכשיר (עם זה דרייברים יעודים, עם זה ממשקי UI מעל וכו), לכן רוב המכשירים שיוצאים היום מכילים גירסת אנדרואיד מדור אחד אחורה. אגב, ההבדלים בין 2.2 ל 2.3 הם לא כל כך משמעותיים (בטח לא מתקרב להבדלים בין 2.1 ל 2.2) ולכן אני חושב שהשד כאן הוא לא נורא כל כך..אין לי ספק שכל המכשירי הדגל בקרוב מאוד יקבלו שידרוג ל 2.3. אגב, שידרוג ל 2.4 (שאמור כנראה להיות מוכרז בשבועות הקרובים) כנראה ייקח יותר זמן
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
ה "ורק אח"כ" הזה מדאיג אותי מאוד. תראה כמה זמן לקח ל SGS הראשון לקבל עידכון רישמי מהיצרן לגירסה החדשה. אני יודע שיש גירסאות לא רישמיות הרבה לפני, אני פשוט לא מבין למה היצרנים (וסליחה על הביטוי) "זורקים ביפ" על הלקוחות שלהם ולא טורחים לשחרר עידכונים למכשירים "חדשים" (כאלו שעדיין אין להם "יורש") בזמן סביר. אני לא חובב גדול של אפל, אבל בנושא הזה יש ליצרני האנדרואיד מה ללמוד מהם.
Huber,
ממש לא זורקים ביפ....בתקופה האחרונה הכל השתנה והם דווקא מתאמצים הרבה יותר להוציא תמיכה בגירסאות חדשות.
-למרות הדברים שלך, שדווקא ה SGS קיבל עידכון מהיר מאוד ל 2.3
-היום לדוגמא פורסם שמכשירי ה Optimus 2X וה G2X של LG בקרוב מאוד הולכים לקבל שידרוג רישמי ל 2.3. זה אומר שמתוך 7 המכשירים כפולי הליבה שרשומים בשרשור הזה, לשישה כבר יש הוא יהיה בקרוב מאוד גירסת 2.3 (למעט ה Atrix של מוטורולה שגם שם אני מניח שזה ינחת בקרוב)
-לי זה נשמע הגיוני וסביר מאוד שבאפן רשמי מכשירים מקבלים עידכון לגירסה החדשה בערך 4-5 חודשים אחרי שקוד המקור פורסם. אני לא יודע כמה אתה זוכר, אבל בעבר המצב הזה היה פי כמה גרוע יותר. מי שרוצה גירסה מייד כאשר היא יוצאת שירכוש את המכשירים שהם מבוססי הסטוק של האנדרואיד (כגון הנקסוס S או ה Optimus G2x)
-אין ספק שמכשירים ישנים יחסית מקבלים את העידכונים הרישמים האלה מאוחר עוד יותר. עד שבנקודת זמן מסוימת החברה נועלת אותו על גירסה מסוימת ולא מוציאה לו עידכון נוסף ואז אתה נשאר עם הגירסה הרשמית היותר ישנה הזאת או שאתה משדרג לגירסה חדשה יותר שהקהילה סידרה לך או שהדבר שבדרך כלל מתרחש הוא שאתה מזמן כבר החלפת את המכשיר שלך למשהו מתקדם יותר
רק שתקבל פרספקטיבה של כמויות. למוטורלה יש יותר מ 50 מכשירי אנדרואיד (כולל גרסאות של אותו המכשיר לשווקים שונים)....50 מכשירים שלהם להם צריכים לתת תמיכה ושידרוגי גירסה....זה בטח לא עבודה קלה
ממש לא זורקים ביפ....בתקופה האחרונה הכל השתנה והם דווקא מתאמצים הרבה יותר להוציא תמיכה בגירסאות חדשות.
-למרות הדברים שלך, שדווקא ה SGS קיבל עידכון מהיר מאוד ל 2.3
-היום לדוגמא פורסם שמכשירי ה Optimus 2X וה G2X של LG בקרוב מאוד הולכים לקבל שידרוג רישמי ל 2.3. זה אומר שמתוך 7 המכשירים כפולי הליבה שרשומים בשרשור הזה, לשישה כבר יש הוא יהיה בקרוב מאוד גירסת 2.3 (למעט ה Atrix של מוטורולה שגם שם אני מניח שזה ינחת בקרוב)
-לי זה נשמע הגיוני וסביר מאוד שבאפן רשמי מכשירים מקבלים עידכון לגירסה החדשה בערך 4-5 חודשים אחרי שקוד המקור פורסם. אני לא יודע כמה אתה זוכר, אבל בעבר המצב הזה היה פי כמה גרוע יותר. מי שרוצה גירסה מייד כאשר היא יוצאת שירכוש את המכשירים שהם מבוססי הסטוק של האנדרואיד (כגון הנקסוס S או ה Optimus G2x)
-אין ספק שמכשירים ישנים יחסית מקבלים את העידכונים הרישמים האלה מאוחר עוד יותר. עד שבנקודת זמן מסוימת החברה נועלת אותו על גירסה מסוימת ולא מוציאה לו עידכון נוסף ואז אתה נשאר עם הגירסה הרשמית היותר ישנה הזאת או שאתה משדרג לגירסה חדשה יותר שהקהילה סידרה לך או שהדבר שבדרך כלל מתרחש הוא שאתה מזמן כבר החלפת את המכשיר שלך למשהו מתקדם יותר
רק שתקבל פרספקטיבה של כמויות. למוטורלה יש יותר מ 50 מכשירי אנדרואיד (כולל גרסאות של אותו המכשיר לשווקים שונים)....50 מכשירים שלהם להם צריכים לתת תמיכה ושידרוגי גירסה....זה בטח לא עבודה קלה
זה הגיוני כי בזמנו מנכ"ל סאני תקשורת, יבואנית סמסונג אמר שהגלקסי S2 יגיע לישראל כבר בחודש מאי
http://www.htmobile.co.il/article02351
השאלה הבעיתית יותר היא מה יהיה התימחור של המפלצת הזאת בארץ
השאלה הבעיתית יותר היא מה יהיה התימחור של המפלצת הזאת בארץ
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
התשובה בגוף השאלה, תמחור מפלצתי אלה מהosherov כתב:זה הגיוני כי בזמנו מנכ"ל סאני תקשורת, יבואנית סמסונג אמר שהגלקסי S2 יגיע לישראל כבר בחודש מאי![]()
השאלה הבעיתית יותר היא מה יהיה התימחור של המפלצת הזאת בארץ...
Need more cowbell
עכשיו לחדשה פחות טובה על מכשיר ה HTC Sensation המרשים כל כך. עושה רושם שה-Bootloader של המכשיר הזה יהיה סגור וחתום. דבר שלא יאפשר התקנה של גירסאות רום משודרגות מלאות על המכשיר (ריקוברי חלופי, קרנל חלופי וכו). הנעילה הזאת התגלתה אחרי שמישהו שלף את כל מחיצות המערכת במכשיר ה Sensation ושם, בהתסכלות על אותם הקבצים, התגלה שה Bootloader במכשיר הוא חתום (Sign)
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
HTC וMotorola עושים טעות ענקית , דווקא כשהמכירות של HTC מתחילות לעלות בצורה משמעותית השנה הם נועלים את הBootloader .
הם רק נותנים עוד סיבה למה כן כדאי לקנות מכשירים של סמסונג אם אתם רוצים אנדרואיד ,
הם רק נותנים עוד סיבה למה כן כדאי לקנות מכשירים של סמסונג אם אתם רוצים אנדרואיד ,
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
צריך רק לציין שמוטורולה כבר עשו רעש של שינוי מדיניות. הם הודיעו בתשובה רשמית שלהם לאנשי פיתוח שהמכשירים שלהם שיגיעו מסוף 2011, לא יהיו חתומים ויאפשרו פתיחה של ה BL. הנה תשובה רשמית של מוטורולה לשאלה הזאת:
שאלה מתבקשת היא האם מוטורולה יאפשרו פתיחה גם של המכשירים הנעולים הקיימים שלה, כדוגמת ה Atrix...והתשובה לשאלה הזאת היא ....לא ידועה
עוד לציין שחברת HTC, בכל רגע נתון, יוכלו לשחרר לשוק גירסת Bootloader לא חתומה למכשיר ה Sensation שלהם ולכן ייתכן שהרעש שהקהילה תייצר ישפיע גם על החברה הזאת בסוף (לדעתי זה מאוד השפיע על חברת מוטורולה בהחלטה ה-די חדשה שלהם)[left]In terms of your question – we completely understand the operator requirement for security to the end user, and as well, want to support the developer communities desire to use these products as a development platform. It is our intention to enable the unlockable/relockable bootloader currently found on Motorola XOOM across our portfolio of devices starting in late 2011, where carriers and operators will allow it.
[/left]...
שאלה מתבקשת היא האם מוטורולה יאפשרו פתיחה גם של המכשירים הנעולים הקיימים שלה, כדוגמת ה Atrix...והתשובה לשאלה הזאת היא ....לא ידועה
עכשיו שמתי לב שגם למכשיר ה Sensation של HTC תהיה תמיכה בחיבור HDMI דרך שימוש במתאם ל Micro USB (מה שנקרא MHL). זה דומה למה שיש במכשיר הסמסונג גלקסי II S. בנוסף המכשיר מושק היום באופן רשמי ברשת Vodafone שבבריטנייה
כצפוי, מכשיר ה EVO 3D של חברת HTC הולך לקבל גירסת GSM שתתמך ברשתות בארץ, בחודש הקרוב (יולי):
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 38#1443838
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 38#1443838