רכישת מטף כיבוי [פוצל]
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אוקי, בפעם הבאה אני אכתוב רישא כזו:
אזהרה/הקדמה: שרשור זה לא מתאים לבעלי לב חלש ובעלי סלידה מכיבוי אש (או יותר נכון מהדקויות וההתפלפלויות).
אני מבקש מכל מי שיש לו השגות באופן כללי מנושא כיבוי האש להמנע מלנהוג בציניות ועוקצנות.
אזהרה/הקדמה: שרשור זה לא מתאים לבעלי לב חלש ובעלי סלידה מכיבוי אש (או יותר נכון מהדקויות וההתפלפלויות).
אני מבקש מכל מי שיש לו השגות באופן כללי מנושא כיבוי האש להמנע מלנהוג בציניות ועוקצנות.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

גונן, שיחקת אותה!!
זה נראה ממש כמו ה-דבר הנכון לקניה לבית.
גם קטן, גם מכבה בלי להשאיר עקבות וגם נראה שהוא עובד הרבה זמן.
ועוד יתרון - לא צריך לבדוק אותו כל שנה.
קצת יקר (600 ש"ח), אבל אם יהיו מספיק מתעניינים - אולי יהיה אפשר לארגן מחיר טוב.
מי רוצה כזה?
זה נראה ממש כמו ה-דבר הנכון לקניה לבית.
גם קטן, גם מכבה בלי להשאיר עקבות וגם נראה שהוא עובד הרבה זמן.
ועוד יתרון - לא צריך לבדוק אותו כל שנה.
קצת יקר (600 ש"ח), אבל אם יהיו מספיק מתעניינים - אולי יהיה אפשר לארגן מחיר טוב.
מי רוצה כזה?
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
אני מכיר את המשווק ויכול לארגן קניה קבוצתית , אני ינסה לבררר, עקרונית המטף הזה מגיעה פק"ל עם המכונות שלי ,
החיסרון שלו זה שהוא חד פעמי , אם אני לא טועה יש גם דגם יותר קטן (ויותר זול) שנותן פחות זמן עבודה , אבל אני יבדוק.
--גם מטפיי ההלון (אלה שקונים לרכב) עם אני זכור נכון הם חד פעמיים , נידמה לי שרק מטפי אבקה ניתן למלות. --
החיסרון שלו זה שהוא חד פעמי , אם אני לא טועה יש גם דגם יותר קטן (ויותר זול) שנותן פחות זמן עבודה , אבל אני יבדוק.
--גם מטפיי ההלון (אלה שקונים לרכב) עם אני זכור נכון הם חד פעמיים , נידמה לי שרק מטפי אבקה ניתן למלות. --
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

גונן, נהדר. נשמח לשמוע מספרים.
נראה לי שאם יש דגם קטן יותר הוא יהיה טוב, כי 50 שניות זה המון שימוש ביתי (הבנתי שמיכלים 'רגילים' של 1 ק"ג מספיקים לפחות מ-10 שניות, ומיכלים של 3 ק"ג מספיקים לחצי דקה בערך).
נראה לי שאם יש דגם קטן יותר הוא יהיה טוב, כי 50 שניות זה המון שימוש ביתי (הבנתי שמיכלים 'רגילים' של 1 ק"ג מספיקים לפחות מ-10 שניות, ומיכלים של 3 ק"ג מספיקים לחצי דקה בערך).