תקלה חמורה במסך פלזמה של פנסוניק - (אני ממש בשוק) אשמח לעצה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
amir77a פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #101 

לסיכום בוא נסכים שאנו לגמרי לא מסכימים. בשיחה על כוס קפה אולי הייתי משכנע אותך ומסביר לך כל נקודה ביתר פירוט.

מכיוון שהפורום אינו פורום צרכנות (בטח בטח לא צרחנות) נעצור כאן את הדיון (לפחות מבחינתי) לעניין הצרכן הישראלי.

במידה ותהיינה לי הערות רלוונטיות נוספות, אתייחס.

tamirso
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 203
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #102 

לכן חברים............ פשוט הייתי חייב.
אני קורא את הדברים בשעת לילה מאוחרת (חופש) ופשוט כואב לי הלב על הבחור שהשקיע ממיטב כספו עכשיו רוצים 500 ש"ח רק בעבור הבדיקה....... פשוט חוצפה של יורוקום.
אז הנה האמת של כל ההחברים פה שמצדדים ב-"יבואן רשמי" כאילו שזה איזה שם נרדף למשיח.
חברים תקנו איפה שזול ממילא תצתרכו להחליף כל 5-7 שנים כי בד"כ התקלות יבואו בזמן הזה.

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #103 

amir77a כתב:אסיים ואומר, כי לו היית טורח לקרוא את דברי לאורך כל האשכול, מעולם לא הכפשתי את יורוקום, לא אמרתי עליהם מילה וחצי מילה רעה יתר על כן אפילו לא דרשתי מהם דבר וחצי דבר, לבטח לא החלפה של המסך, אפילו לא של השלט וגם לא של הסוללות של השלט.

מכיוון שהמסך נכון לרגע זה תקין, אין לי כרגע כל טענה כנגד אף אחד , כל טענה שהייתה לי הייתה כנגד פנסוניק בלבד.

ניסיון להתייחס לדברים שלא אמרתי מעולם, מבלי לטרוח ולקרוא את הדברים במלואם, מעורר בי חלחלה.
...
(Y) (Y)
LinkMattan כתב: כאן אתה טועה. אחריות לא מוחלטת בהינף יד, אלה מתבססת על תוחלת החיים של המכשיר. ואם באמת היית צרכן נבון, היית חושב פעמיים לפני שהיית קונה מוצר עם אחריות של 4 שנים, בעוד שאתה דורש מוצר שיעבוד 10 שנים. אם מוכרים לך מוצר עם אחריות של 4 שנים, סיכוי סביר מאד שהמוצר יפגם לאחר תקופה זו.
...
אחריות ממש אינה מתבססת על תוחלת החיים של המוצר.
לא אכנס לדוגמאות כי קיימות לא מעט הקבלות מתאימות ובטוח שמישהו יגיד שזה לא כמו זה וזה לא כמו זה...
אבל רציתי לדעת, איזה מסך עליי לרכוש (בהשקעה של 15K) אם אני מעוניין שהוא יעבוד כ-10 שנים?
איזה מסך היה אמור לרכוש פותח השרשור?
אחריות בחלקה היא אקט שיווקי שמשמש כעזר למכירה ודריסת רגל בשוק וזה בסדר.

נכון, מוצרים מתקלקלים. גם אחרי תקופת האחריות. אבל המוצר מורכב מחלקים מסוימים וחלקם אמורים להחזיק תקופה ארוכה וחלקם סביר שיתקלקלו.
מה שאני בא לומר זה שסביר היה לתקן את המסך בלי שום בעיה אם היה מתקלקל איזה חלק וסדר גודל של מחיר היה עד כ 1000 שח. אבל הפאנל הינו חלק מהותי מהמכשיר שאמור להחזיק 60000 שעות ואם היה פגם בייצור או פגם במוצר הספציפי מן הראוי (לדעתי) שהחברה תיקח אחריות מסויגת.
לדעתי, שמסך כזה יגיע להגדרת טוטאל לוס אחרי 4 שנים זה לא תקין.

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 464
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #104 

כל קודם, אמרתי שהאחריות מתבססת על תוחלת החיים של המוצר, אבל לא רק עליו. כמובן שמדובר בין השאר בשיקולים שיווקיים וכלכליים. כל חברה עושה את השיקולים שלה. טושיבה, למשל, מעניקה 7 שנות אחריות. אז כל כך חשוב לכם לקבל אחריות לתקופה ארוכה מבלי להרחיב אותה, אז קנו טושיבה.

אבל זו האמת, אתם אנשים מספיק אינטילגנטים להבין שאם חברה מעניקה 4 שנות אחריות, אין להתפלא אם המוצר ישווק חיים אחרי ארבע שנים. אתה לא תקבע מה תקין או לא, כי זו המציאות. ההבדל בין שנתיים אחריות לשלוש אחריות הוא שיווק. ההבדל בין 3 שנים אחריות ל-10 שנים אחריות כבר קשור לטיב המוצר (וכן, יש בזה אלמנטים אחרים כמובן). כמובן שהחבר שלנו כאן נפל בדיוק על הסטטיסטיקה שמיד שאחרי שאחריות נגמרה, המסך התקלקל. אם באמת יתברר שיש תקלה גורפת בדגם הזה שמתרחשת אחרי 4 שנים לכולם, אז יש מקום לטענות. אחרת, זה כבר עניין של מזל.

תרחיבו אחריות, אל תבואו בטענות.

ובלי שום קשר, אני מתנצל אם ייחסתי לכותב השרשור מילים שלא אמר מעולם.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”