bossgt6 כתב:בחיי חיים אין לי מושג
אם כבר נכתב רוצחים מותג - רציתי לשמוע ממנו למה , שירות לקוי ? התנסות אישית עם טעם רע ? וכו'.....
אבל אם אתה אומר שזה אסור ,או שזה לא צריך להיכתב אין לי בעיה מקובל עלי .
...
מותר מותר
רק זה שרשם מעלי את התשובה,הייתי בטוח שאתה יודע
אם כבר נכתב רוצחים מותג - רציתי לשמוע ממנו למה , שירות לקוי ? התנסות אישית עם טעם רע ? וכו'.....
...
מותר מותר
...
איפה.....אתה חושב שאני בקי בכל רזי העניינים אצלכם .......
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
...
מותר מותר
...
חיים,
מה בדיוק הבעיה שיש לך עם התגובה שרשמתי או איתי ? כי גם אני הייתי שמח לדעת.
ליאור
LiorDrZ כתב:בוס,
תנסה לשמוע רסיברים ברמת מחיר בינונית ומעלה בחנויות כמו 3311 או 4311. התשובה כמעט ואין...
תנסה לשמוע סדרות גבוהות - מספר החנויות שמחזיקות את המותג ספורות מאד.
השנה דנון חגגה 100 שנות פעילות ועם מוצרים חדשים. האם אחד מהמוצרים האלו עשה עליה לארץ? התשובה לא...
למעט מוצרי "שקל שבעים" שנמכרים באתרי מכירות פומביות ברמת מחיר של עד 2000 ש"ח המותג דנון "נעלם" במדינתנו. וחבל...
כפי שכבר הוסבר כאן Airplay היא שיטת תקשורת אלחוטית בן מכשירי Apple וגם למערכת אודיו ו TV
כבעל Mac Mini ו Apple TV אני מעביר את הסיגנל מהמחשב למערכת האודיו וידיאו הנמצאת בצד השני של החדר. ניסיתי שתי אפשרויות, קווית ואלחוטית
MacMini - Ethernet cable - Apple TV - DAC - Pre
MacMini - Wireless - Apple TV - DAC - Pre
מאחר ואני מתיימר להיות אודיופיל הסאונד חשוב לי מאוד, עקבתי בעניין רב אחרי התוצאות, ויתור מסויים כבר עשיתי כאשר העברתי את הדיסקים למחשב בשיטת Apple Lossless… להפתעתי אולי, לא מצאתי כל הבדל בסאונד בין שתי האלטרנטיבות. יש כמובן עוד אפשרות להשתמש בחיבור הקווי המקובל:
MacMini - DAC - Wire - Pre
אבל החיבור האלחוטי Airplay מאפשר למקם את מערכת האודיו וידיאו בכל חדר בבית ולהשתמש במחשב כמקור ללא העברת כבלים ומדובר על רדיוס של כ - 50 מטר, לא בדקתי אם זה נכון.
אין פלא בכך ש Marantz , Denon ואחרים, משלבים את טכנולוגיית Apple Airplay במגברים שלהם.