מה לא סיפרו לכם על הוט?
אז זהו הכתב הוא אנטי הוט או שהוא מובל בידי גורמים אחרים , את זה קראתי באתר מקביל .MONI כתב:כתבה מאירת עיניים . תודה רבה
נקווה באמת שהכתב לא משוחד מסיבות כאלו או אחרות . (מרוצה עד הגג מה-YES MAX HD)...
או שבאמת הוא אובייקטיבי ,הכל פתוח.
אתה יודע מה ,אתה אולי בעצם העיתונאי וזה אומר הכל.KomerKo כתב:ואתה פרו הוט או מובל בידי גורמים אחרים. את זה קראנו בכל הודעה שלך בכל נושא בפורום. ההודעות שלך בכלל לא קשורות לנושא המדובר, אתה רק ממשיך לנסות לייצר סערות בפורום. תשחרר......
NEW_WAVE
התגובות שלך הן ברמה של ילד בכיתה ג'. אם אין לך משהו חכם להגיד, וכנראה שאין, עדיף שתהיה בשקט. לא ברור לי איך אתה עדין מקבל במה פה בפורום. הצלחת להוריד את הרמה של פורום מכובד, מקצועי, וענייני לרמה של דוכן ירקות בשוק. אם בכל יום אתה מצליח לריב פה עם מישהו אחר אז תבין את הרמז. מצד שני, נראה לי שאתה נהנה מזה וזה מה שאתה מחפש...
התגובות שלך הן ברמה של ילד בכיתה ג'. אם אין לך משהו חכם להגיד, וכנראה שאין, עדיף שתהיה בשקט. לא ברור לי איך אתה עדין מקבל במה פה בפורום. הצלחת להוריד את הרמה של פורום מכובד, מקצועי, וענייני לרמה של דוכן ירקות בשוק. אם בכל יום אתה מצליח לריב פה עם מישהו אחר אז תבין את הרמז. מצד שני, נראה לי שאתה נהנה מזה וזה מה שאתה מחפש...
כואב לך לשמוע את האמת תסגור את העניים או תדלג , HOT חברה מצליחה ,אם הייתה גרועה כמו שאתםKomerKo כתב:NEW_WAVE
התגובות שלך הן ברמה של ילד בכיתה ג'. אם אין לך משהו חכם להגיד, וכנראה שאין, עדיף שתהיה בשקט. לא ברור לי איך אתה עדין מקבל במה פה בפורום. הצלחת להוריד את הרמה של פורום מכובד, מקצועי, וענייני לרמה של דוכן ירקות בשוק. אם בכל יום אתה מצליח לריב פה עם מישהו אחר אז תבין את הרמז. מצד שני, נראה לי שאתה נהנה מזה וזה מה שאתה מחפש......
כלקוחות YES מנסים לתת רושם ,אז הם לא היו מרווחים כסף ,אם עבודות אי אשפר להתווכח , HOT הרוויחה כסף ,
מספר הלקוחות גדל מיום ליום ואם אני נציג הוט ,אני דיי שמח שכל הנודניקים עברו ל YES ,
מסכנים YES,בטוח רוצים לקוח מפרגן כמוני ,אז הנה אני מפרגן ל YES ,אל תשימו לב לכל נודניק .
כואב לי לשמוע אותך בכל נושא. הוט חברה מעולה. הכי טובה בעולם. לא בא לי לשמוע את זה בכל נושא שנפתח פה בפורום הזה. אין שום קשר בין הנושא שנפתח לבין התגובות המונוטוניות והמשעממות שלך. תפתח שרשור הערצה להוט ותהלל אותם כל היום. ואם אתה רוצה להיות ענייני אז הוט החברה הכי גרועה שאי פעם נתקלתי בה והסיבה היחידה שיש לה נתח שוק כל כך גדול זה בגלל שהיא יותר זולה ורוב הלקוחות שלה נמצאים שם מימי הכבלים. רמת הטכנולוגיה שלה מביכה, התוכן שלה מסתכם בשידורים חוזרים של חברים, והשירות שלה דומה למשמרות המהפכה באיראן. תנסה למכור את השטויות שלך למישהו אחר.
שוב אני חוזר ,אני מרחם על YES שיש לה לקוחות כאלה בכיינים .KomerKo כתב:כואב לי לשמוע אותך בכל נושא. הוט חברה מעולה. הכי טובה בעולם. לא בא לי לשמוע את זה בכל נושא שנפתח פה בפורום הזה. אין שום קשר בין הנושא שנפתח לבין התגובות המונוטוניות והמשעממות שלך. תפתח שרשור הערצה להוט ותהלל אותם כל היום. ואם אתה רוצה להיות ענייני אז הוט החברה הכי גרועה שאי פעם נתקלתי בה והסיבה היחידה שיש לה נתח שוק כל כך גדול זה בגלל שהיא יותר זולה ורוב הלקוחות שלה נמצאים שם מימי הכבלים. רמת הטכנולוגיה שלה מביכה, התוכן שלה מסתכם בשידורים חוזרים של חברים, והשירות שלה דומה למשמרות המהפכה באיראן. תנסה למכור את השטויות שלך למישהו אחר....
בוא נסכם שאנחנו לא מגיבים אחד לשני ,ניפרד כידידים.
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
NEW_WAVE, כל דיון שאתה משתתף בו, מעבד כיוון.
הנושא הובא כאן לדיון עניני. וכל מה שיצא בסוף זה "לא משנה, אבל הוט הם אחלה" ו "לא, הוט הם קקה".
הפורום הזה נועד לדיונים רציניים וענייניים בנושאים השונים.
אם יש לך משהוא אמיתי להוסיף לדיון תכתוב, אחרת שמור את זה לעצמך.
הנושא הובא כאן לדיון עניני. וכל מה שיצא בסוף זה "לא משנה, אבל הוט הם אחלה" ו "לא, הוט הם קקה".
אם יש לך משהוא אמיתי להוסיף לדיון תכתוב, אחרת שמור את זה לעצמך.
אז אתה צריך להבין שכולם פה לקוחות YES ,לכן שאני אומר משהו זה מקפיץ 10 משתמשים אם לא 20 וזה תענוג .jpost כתב:NEW_WAVE, כל דיון שאתה משתתף בו, מעבד כיוון.
אם יש לך משהוא אמיתי להוסיף לדיון תכתוב, אחרת שמור את זה לעצמך....
אם אני לא בפורום ,אפשר לקרוא לו ihatehot ואז כבר זה לא שווה ,כי זה פועל מאינטרסים טהורים.
קחו את החיים יותר בקלות ,אני לא נראה לכם,דלגו ,תעצמו עיניים או פעם אחת תחשבו על הדברים שאני
כותב במקום להתלהם ,אני אף פעם ,אין פעם אחת בפורום שאני מגיב לגבי גופו של אדם ,אלא לגופו של עניין,
אלא אם אני נאלץ להתגונן ,קחו את החיים בקלות.
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 11/04/2011 15:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא לקוח של יס (וגם לא של הוט), בנוסף אני לא יודע מה יחסך או קשריך להוט אבל בוודאות אתה מחריב כל דיון בנושא.NEW_WAVE כתב:אז אתה צריך להבין שכולם פה לקוחות YES ,לכן שאני אומר משהו זה מקפיץ 10 משתמשים אם לא 20 וזה תענוג .jpost כתב:NEW_WAVE, כל דיון שאתה משתתף בו, מעבד כיוון.
אם יש לך משהוא אמיתי להוסיף לדיון תכתוב, אחרת שמור את זה לעצמך.......
אפשר לבדוק את זה בקלות ע"י הסתכלות בהיסטוריית ההודעות שלך.
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
בשביל לחזור לנושא...
העובדות שצוינו:
1) במקום לגייס, הוט פיטרו כ 1000 עובדים, וכל זה בשביל לשפר את רמת השירות וזמן ההמתנה.
2) בשביל לשפר את שירות הטלפון, הוט רכשו מתגים מחברה שפשטה את הרגל. המתגים יושבים במחסן ללא אפשרות הפעלה.
3) אין להוט ממיר מקליט HD ולא יהיה בקרוב. זאת באיחור של יותר משנה אחרי יס.
4) 30% מהרשת שהוט משתמשים בה היא בבעלות בזק.
5) לא הולכים להיות מושקים שירותים חדשים בקרוב כגון 3D, Network-PVR \ RS-DVR, TV-Anywhere, FTTH, Total Home DVR, tru2way
העובדות שצוינו:
1) במקום לגייס, הוט פיטרו כ 1000 עובדים, וכל זה בשביל לשפר את רמת השירות וזמן ההמתנה.
2) בשביל לשפר את שירות הטלפון, הוט רכשו מתגים מחברה שפשטה את הרגל. המתגים יושבים במחסן ללא אפשרות הפעלה.
5) לא הולכים להיות מושקים שירותים חדשים בקרוב כגון 3D, Network-PVR \ RS-DVR, TV-Anywhere, FTTH, Total Home DVR, tru2way
OK תן לי דוגמא לתגובה עניינית ,באמת אני רוצה לדעת .jpost כתב:בשביל לחזור לנושא...
העובדות שצוינו:
5) לא הולכים להיות מושקים שירותים חדשים בקרוב כגון 3D, Network-PVR \ RS-DVR, TV-Anywhere, FTTH, Total Home DVR, tru2way...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים