התחדשתי במסך מסגרת קבוע , אבל יש בעיות ..

מקרנים קידמיים - Front Projector.
istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #21 

Lior_M כתב:
istarmini כתב:
Lior_M כתב:
Rino כתב:
istarmini כתב:
Rino כתב:דווקא מנגנון המתיחה של המסך טוב מאוד , לי אין איתו שום בעיות,

לי יש את הסוג עם המשקולות בצדדים שיש אפשרות לכוון את המתיכה ע"י הארכה וקיצור של החוט,
...
שיטת המתיחה שלו היא הזויה האמן לי אני אומר זאת לאחר שהתקנתי אחד כזה לחבר ולאחר שהתקנתי את ה carada אצלי בבית.
ה carada פשוט עושה לו בית ספר .

עזוב את המתיחה יש לך החזרי אור מהמסגרת?
לחבר שלי יש מסגרת שחורה שמחזירה את האור במקום לבלוע אותו זה יכול לשגע את העיניים :עצוב:
ב carada המסגרת אלומיניום מצופה בבד, שבולע את החזרי האור, פשוט מושלם.
...
שום שיטת מתיחה הזויה וממש אין לי החזרי אור מהמסגרת בכלל,
לא יודע מה יש לחבר שלך...
...
גם לי אין החזרי אור מהמסגרת..
אולי הוא מקרין תמונה גדולה מדי ? איזו סיבה יש לאור להגיע בכלל למסגרת ?

Rino שאני אבין,
אתה כבר השני שאומר שיש לו בעיה עם גודל שטח המסך.
אני פשוט מנסה להסביר לעצמי איך זה יכול להיות ? ( בלי קשר ל Adeo ) או שזה יחס 9:16 או שלא ...

אז אני מבין שלא ? כלומר הזמנת 9:16 וקיבלת יחס מעט שונה ?

ליאור
...
הוא מקרין תמונה שמגיעה בדיוק עד לקו החיבור של המסגרת עם הבד ואז דופן המסגרת הפנימי מחזיר את האור של התמונה :(
אולי לכם יש דגם משופר יותר לא יודע.
כמו שציינתי גם צורת המתיחה שלו מסורבלת מאוד יחסית לקראדה, ששם יש לך תיק תקים על הבד ועל המסגרת. אתה מחבר אחד לשני בלחיצה ובזה נגמר הסיפור. לא משקלות ולא סיפורים פשוט,קל,יעיל ונוח :)
...
אצלי המתיחה היא עם גומיות. דגם imager.

צרפתי תמונה.
...
בדיוק על השיטה ההזויה הזו אני מדבר. להשחיל את המוטות הללו ולאחר מכן לחבר את הגומיות ההזויות הללו ,שאני בטוח שככל שיעבור הזמן התכונות האלסטיות שלהן תלכנה ותדעכנה וכל זה בשביל מה?
אילו היית רואה את השיטה בקראדה היית מבין מה זו פשטות ויעילות.

Lior_M פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #22 

istarmini כתב:
בדיוק על השיטה ההזויה הזו אני מדבר. להשחיל את המוטות הללו ולאחר מכן לחבר את הגומיות ההזויות הללו ,שאני בטוח שככל שיעבור הזמן התכונות האלסטיות שלהן תלכנה ותדעכנה וכל זה בשביל מה?
...
תראה,
זה לא שיש לי מניות ב Adeo .. לא אמרתי ששיטה X טובה יותר מ Y .. אין לי מושג האמת אבל אני מניח שיש איזה שהוא הגיון או הסבר שתומך בשיטה הזו.
את הגומיות דרך אגב אפשר להחליף תמיד ( באחרות או בדגם שמגיע עם המסך - מגיע מספר לא קטן של ספיירים )
אפשר להחליף גם באזיקונים.

מה השיטה בקראדה ? זה בטח משתנה מדגם אחד לאחר לא ?

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #23 

Lior_M כתב:
istarmini כתב:
...
תראה,
זה לא שיש לי מניות ב Adeo .. לא אמרתי ששיטה X טובה יותר מ Y .. אין לי מושג האמת אבל אני מניח שיש איזה שהוא הגיון או הסבר שתומך בשיטה הזו.
את הגומיות דרך אגב אפשר להחליף תמיד ( באחרות או בדגם שמגיע עם המסך - מגיע מספר לא קטן של ספיירים )
אפשר להחליף גם באזיקונים.

מה השיטה בקראדה ? זה בטח משתנה מדגם אחד לאחר לא ?

ליאור
...
בקארדה זה יותר פשוט מפשוט.
1.אתה מרכיב את המסגרת אלומיניום (גם התהליך הזה יותר פשוט אבל זה בקטנה), שבחלק האחורי שלה ישנם (זכרים/נקבות לא זוכר בדיוק ) סוג של תיקתקים איכותיים כאלו.
2.אתה פורס את הבד שגם עליו ,בצידו האחורי ,יש את הזכר/נקבה של התיקתקים הללו.
3.לוחץ זכר ונקבה (יש די הרבה כאלו ,שפרוסים בהיקף הבד והמסגרת) ובזה נגמר הסיפור.
4. הבד מתוח חבל"ז.

שהגעתי לחבר להתקין לו את המסך, פשוט נדהמתי מהסירבול הזה . במיוחד הרגיז אותי ענין המוטות שצריך להשחיל ,כי החדר אצלו קצת מוגבל ברוחב (קנה 120 אינץ) יש לו בצדדים כונניות והיה פשוט קשה להשחיל את המוטות. בסוף פתח חלון והוצאנו את המוט החוצה ורק ככה הצלחנו להשחיל, פשוט הזוי.
אחרי שנגמר הסרט הזה התחיל הקטע של הגומיות.
אני מרכיב לו וכל הזמן יש לי בראש את הקראדה ושיטת ההרכבה שלו ואני שואל את עצמי רבאק, מה הקטע הדפוק הזה? מה חשב זה שתיכנן את זה? עד היום אין לי תשובה.
לאחר שכבר הרכבנו ותלינו ראיתי את ההשתקפות של המסגרת ואז כבר לא התאפקתי יותר ואמרתי לו, שבפעם הבאה, שיפסיק לחפש לי מציאות ויקנה מה שאני אומר לו . :lol:

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #24 

יואב,
או שאני מפספס משהו, או שאתה משווה תפוחים למטוסים. למסך עם מנגנון מתיחה, מטבעו יש מנגנון הרבה יותר מורכב מאשר מסך עם מסגרת קבועה, בלי קשר ליצרן שלהם.
אם יש אפשרות לשים מסך קבוע, זו תמיד האופציה הכי טובה וגם בד"כ יותר זולה. מי שקונה מסך מתיחה, בד"כ קונה אותו בגלל אילוץ כלשהוא,מאחורי המסך יש פלאזמה\חלון\דלת וכ'.
No place like home.......... Theater

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #25 

opv כתב:יואב,
או שאני מפספס משהו, או שאתה משווה תפוחים למטוסים. למסך עם מנגנון מתיחה, מטבעו יש מנגנון הרבה יותר מורכב מאשר מסך עם מסגרת קבועה, בלי קשר ליצרן שלהם.
אם יש אפשרות לשים מסך קבוע, זו תמיד האופציה הכי טובה וגם בד"כ יותר זולה. מי שקונה מסך מתיחה, בד"כ קונה אותו בגלל אילוץ כלשהוא,מאחורי המסך יש פלאזמה\חלון\דלת וכ'.
...
אתה מפספס ידידי.

מדובר על השוואה בין תפוחים לתפוחים .

לא מדובר על מסך מתיחה נגלל ,מדובר על מסך קבוע ואנחנו מדברים על צורת מתיחת הבד על המסגרת לפני התלייה על הקיר.

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #26 

istarmini כתב:
...
אתה מפספס ידידי.

לא מדובר על מסך מתיחה נגלל ,מדובר על מסך קבוע ואנחנו מדברים על צורת מתיחת הבד על המסגרת לפני התלייה על הקיר.
...
אז הכותרת "התחדשתי במסך מתיחה חדש" שגויה?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #27 

opv כתב:
istarmini כתב:
...
אתה מפספס ידידי.

...
אז הכותרת "התחדשתי במסך מתיחה חדש" שגויה?
...
יתכן אני לא אחראי על מהימנות הכותרות :)
כנס ללינק הראשון שליאור צרף ותראה על איזה מסך מדובר. בנוסף בעמוד זה ליאור צרף תמונות של המסגרת עם הבד וכל האביזרים שקשורים להתקנתו. מדובר על מסך קבוע ואנחנו מדברים על אופן מתיחת/הרכבת הבד על המסגרת.

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #28 

שמע יואב,
אין אף תמונה מצולמת מרחוק שמראה את כל המסך, מכאן הבלבול שלי. לכן גם לא הבנתי למה המלצת על קראדה למקרה כזה.
בנוסף לכך לשניים מהמגיבים בשרשור, יש מסכי מתיחה (גלילה) של ADEO , מה שבלבל אותי עוד יותר.
תודה על ההבהרה.
No place like home.......... Theater

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #29 

opv כתב:שמע יואב,
אין אף תמונה מצולמת מרחוק שמראה את כל המסך, מכאן הבלבול שלי. לכן גם לא הבנתי למה המלצת על קראדה למקרה כזה.
בנוסף לכך לשניים מהמגיבים בשרשור, יש מסכי מתיחה (גלילה) של ADEO , מה שבלבל אותי עוד יותר.
תודה על ההבהרה.
...
נשמה הקישור הראשון שליאור צרף מראה לך תמונה של כל המסך וניתן לראות בברור שמדובר על מסך קבוע. :)

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #30 

istarmini כתב:
opv כתב:שמע יואב,
תודה על ההבהרה.
...
נשמה הקישור הראשון שליאור צרף מראה לך תמונה של כל המסך וניתן לראות בברור שמדובר על מסך קבוע. :)
...
וואלה, פספסתי. (Y)

Lior_M פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #31 

הכותרת נערכה ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #32 

Lior_M כתב:הכותרת נערכה ..
...
(Y)