בדיוק על השיטה ההזויה הזו אני מדבר. להשחיל את המוטות הללו ולאחר מכן לחבר את הגומיות ההזויות הללו ,שאני בטוח שככל שיעבור הזמן התכונות האלסטיות שלהן תלכנה ותדעכנה וכל זה בשביל מה?Lior_M כתב:אצלי המתיחה היא עם גומיות. דגם imager.istarmini כתב:הוא מקרין תמונה שמגיעה בדיוק עד לקו החיבור של המסגרת עם הבד ואז דופן המסגרת הפנימי מחזיר את האור של התמונהLior_M כתב:גם לי אין החזרי אור מהמסגרת..Rino כתב:שום שיטת מתיחה הזויה וממש אין לי החזרי אור מהמסגרת בכלל,istarmini כתב:שיטת המתיחה שלו היא הזויה האמן לי אני אומר זאת לאחר שהתקנתי אחד כזה לחבר ולאחר שהתקנתי את ה carada אצלי בבית.Rino כתב:דווקא מנגנון המתיחה של המסך טוב מאוד , לי אין איתו שום בעיות,
לי יש את הסוג עם המשקולות בצדדים שיש אפשרות לכוון את המתיכה ע"י הארכה וקיצור של החוט,...
ה carada פשוט עושה לו בית ספר .
עזוב את המתיחה יש לך החזרי אור מהמסגרת?
לחבר שלי יש מסגרת שחורה שמחזירה את האור במקום לבלוע אותו זה יכול לשגע את העיניים![]()
ב carada המסגרת אלומיניום מצופה בבד, שבולע את החזרי האור, פשוט מושלם....
לא יודע מה יש לחבר שלך......
אולי הוא מקרין תמונה גדולה מדי ? איזו סיבה יש לאור להגיע בכלל למסגרת ?
Rino שאני אבין,
אתה כבר השני שאומר שיש לו בעיה עם גודל שטח המסך.
אני פשוט מנסה להסביר לעצמי איך זה יכול להיות ? ( בלי קשר ל Adeo ) או שזה יחס 9:16 או שלא ...
אז אני מבין שלא ? כלומר הזמנת 9:16 וקיבלת יחס מעט שונה ?
ליאור...![]()
אולי לכם יש דגם משופר יותר לא יודע.
כמו שציינתי גם צורת המתיחה שלו מסורבלת מאוד יחסית לקראדה, ששם יש לך תיק תקים על הבד ועל המסגרת. אתה מחבר אחד לשני בלחיצה ובזה נגמר הסיפור. לא משקלות ולא סיפורים פשוט,קל,יעיל ונוח...
צרפתי תמונה....
אילו היית רואה את השיטה בקראדה היית מבין מה זו פשטות ויעילות.