תם עידן העידן+ משרד התקשורת ורשות השידור נערכים מחדש לשידורים אנלוגיים
ziv_r
כך או אחרת נראה שההכנות של הרשות השניה למעבר מלא וסופי לשידורים דיגיטליים קרקעיים הוא סיפור ארוך של חוסר נסיון, חובבנות חלטורה ישראלית אופיינית ואי מוכנות שלא לדבר על החלטות לגבי בחירה של ספק ציוד שידור.
לא מפתיע אם נזכרים שבעצם מדובר בשירות ציבורי במדינת בננות כמו ישראל בה הפקידות חשובה יותר מהשירות שהיא אמורה לספק לרווחת האזרח משלם המסים...
ההבטחות המנופחות לפיהן אפשר להפטר מאנטנות אנלוגיות ( אין דבר כזה) הן שטות מוחלטת ולעולם לא תהיה בישראל ( בדיוק כמו שזה לא קרה באף מדינה אחרת) קליטה כלל ארצית באמצעות אנטנה פנימית, פשוטה או מתוגברת
הפטפטת והנפחנות של ראשי הרשות השניה מרוחקת מאוד מהמעשים בפועל שבאים לידי ביטוי בהכנה רשלנית של השטח מבחינת מספר המשדרים ועבודת של חלטורה והטלאות בהקמה ועיבוי של רשת המשדרים, שעד היום מלאה חורים כמו מסננת מבחינת הכיסוי הכלל ארצי. כמו כן לא הופעל אפילו מגברון ( gap filler) בודד ( עוד בהזמנה אם בכלל) כשלמערך הטכני של הרשות היה המון זמן לבצע מדידות בשטח כדי להיערך ליום המעבר הקובע
לפחות אני שמח שהמהלך קרם עור וגידים ובסופו של דבר למעשה הוקמה כאן פלטפורמה של שירות בסיסי בחינם לכל אזרח
כך או אחרת נראה שההכנות של הרשות השניה למעבר מלא וסופי לשידורים דיגיטליים קרקעיים הוא סיפור ארוך של חוסר נסיון, חובבנות חלטורה ישראלית אופיינית ואי מוכנות שלא לדבר על החלטות לגבי בחירה של ספק ציוד שידור.
לא מפתיע אם נזכרים שבעצם מדובר בשירות ציבורי במדינת בננות כמו ישראל בה הפקידות חשובה יותר מהשירות שהיא אמורה לספק לרווחת האזרח משלם המסים...
ההבטחות המנופחות לפיהן אפשר להפטר מאנטנות אנלוגיות ( אין דבר כזה) הן שטות מוחלטת ולעולם לא תהיה בישראל ( בדיוק כמו שזה לא קרה באף מדינה אחרת) קליטה כלל ארצית באמצעות אנטנה פנימית, פשוטה או מתוגברת
הפטפטת והנפחנות של ראשי הרשות השניה מרוחקת מאוד מהמעשים בפועל שבאים לידי ביטוי בהכנה רשלנית של השטח מבחינת מספר המשדרים ועבודת של חלטורה והטלאות בהקמה ועיבוי של רשת המשדרים, שעד היום מלאה חורים כמו מסננת מבחינת הכיסוי הכלל ארצי. כמו כן לא הופעל אפילו מגברון ( gap filler) בודד ( עוד בהזמנה אם בכלל) כשלמערך הטכני של הרשות היה המון זמן לבצע מדידות בשטח כדי להיערך ליום המעבר הקובע
לפחות אני שמח שהמהלך קרם עור וגידים ובסופו של דבר למעשה הוקמה כאן פלטפורמה של שירות בסיסי בחינם לכל אזרח
זיו, כשאנשים כבר הבינו שזאת מתיחה, להתעקש בכוח שזאת לא, נראה לי מפספס את הפואנטה...ziv_r כתב:פרסום המאמר בתאריך 1 באפריל הוא מיקרי בלבד. אנחנו משתדלים לפרסם כתבה חדשה כל יומיים-שלושה ומה לעשות שהכתבה הזאת יצאה היום. לא כל מה שמפורסם בתאריך זה הינו הלצה.
אני הופתעתי מהמהלך, במיוחד מכיוון שאני צרכן של שירותי ה- DTT, אך מתברר כי המהלך היה בתכנון שלהם כבר חודשים. המקלטים בקושי נמכרים, הלקוחות לא יודעים כיצד לתפעל אותם ולמה הם לא מצליחים לקלוט שום דבר. האמת שנדמה גם שכל הרשות השנייה לא הקימה מערך שירות מתאים עבור שירות ה- DTT וככה זה גם נראה.
בסופו של דבר, אין פה הפתעה, הכתובת הייתה רשומה על הקיר (וגם בפורום למי ששם לב)....
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
דודיפלצת,
התגובה אותה ציטטת נרשמה על ידי בשעה 12:16, לפני כמעט 12 שעות.
תתפלא, אך הרבה מחברי הפורום היו משוכנעים שזה אמת באותה עת, מספיק שתראה את מספר הדיווחים שקיבלנו.
התגובה אותה ציטטת נרשמה על ידי בשעה 12:16, לפני כמעט 12 שעות.
תתפלא, אך הרבה מחברי הפורום היו משוכנעים שזה אמת באותה עת, מספיק שתראה את מספר הדיווחים שקיבלנו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78933
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
דודיפלצת,
אוי כמה אנשים נפלו בזה (ובכלל, בכל המתיחות) אתה פשוט לא מאמין. חלק עשינו קרוב לאמת (אבל הרעיון מופרך), בחלק הכנסנו רמזים (פחדנו שאנשים יותר מדי ידאגו בגלל הסיפור של המשטרה ולכן יש שם לא מעט רמזים קטנים לבלוף...).
בסה"כ הזו היתה הצלחה מסחררת השנה.
תודה לקלוד המדהים שעשה עבודת קודש בכל הנוגע לאחד באפריל השנה!
אוי כמה אנשים נפלו בזה (ובכלל, בכל המתיחות) אתה פשוט לא מאמין. חלק עשינו קרוב לאמת (אבל הרעיון מופרך), בחלק הכנסנו רמזים (פחדנו שאנשים יותר מדי ידאגו בגלל הסיפור של המשטרה ולכן יש שם לא מעט רמזים קטנים לבלוף...).
בסה"כ הזו היתה הצלחה מסחררת השנה.
תודה לקלוד המדהים שעשה עבודת קודש בכל הנוגע לאחד באפריל השנה!
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
oferlaor
מה שלך נראה כמתיחה זו המציאות בבאר שבע, בה אין עדיין קליטה נורמלית של ה-DTT. מחברים שגרים באירופה, אני דיוע שזה דבר נהדר, הם יושבים עם דונגל ולפטופ ויכולים לקלוט כמות נכבדה של ערוצים FTA, כולל רדיו באיכות גבוהה. פליני היה מאוד נהנה בב"ש.
מה שלך נראה כמתיחה זו המציאות בבאר שבע, בה אין עדיין קליטה נורמלית של ה-DTT. מחברים שגרים באירופה, אני דיוע שזה דבר נהדר, הם יושבים עם דונגל ולפטופ ויכולים לקלוט כמות נכבדה של ערוצים FTA, כולל רדיו באיכות גבוהה. פליני היה מאוד נהנה בב"ש.
דני בלר
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני רק רוצה לציין שכבר עכשיו יש לי כמה רעיונות לאפריל 2012 שאם יתקבלו הם יגרמו לכולכם להתאמץ הרבה יותר כדי לאתר את הבלופים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.