זה מה שיש לי על השולחן הבוקר
הלכתי על הגלקסי ולא על הנקסוס כי:
1. לא מדובר פה ב"מכשירים אישיים" אלא מכשירים לצרכי פיתוח והגלקסי בהחלט עונה על כל צרכי הפיתוח.
2. קשה להשיג עשרה נקסוסים במהירות בארץ .ולא היתה לי שום כוונה להתחיל לייבא מחו"ל.
3. המחיר שהוצע לי על הגלקסי S בארץ הפך כל אלטרנטיבה אחרת ללא רלוונטית.
אגב, מלבד הגלקסים, שאותם אין שום בעיה לצלם, יש גם כמה מכשירי טאבלט ברמת אב-טיפוס / לפני שחרור. אחד מהם, הוא טאבלט שמריץ מיגו, ואני חייב לציין שמערכת ההפעלה הזו מאוד (אבל מאוד!) מרשימה ביכולות המובנות שלה. חבל שהיא (כנראה) תלך לפח. .
1. לא מדובר פה ב"מכשירים אישיים" אלא מכשירים לצרכי פיתוח והגלקסי בהחלט עונה על כל צרכי הפיתוח.
2. קשה להשיג עשרה נקסוסים במהירות בארץ .ולא היתה לי שום כוונה להתחיל לייבא מחו"ל.
3. המחיר שהוצע לי על הגלקסי S בארץ הפך כל אלטרנטיבה אחרת ללא רלוונטית.
אגב, מלבד הגלקסים, שאותם אין שום בעיה לצלם, יש גם כמה מכשירי טאבלט ברמת אב-טיפוס / לפני שחרור. אחד מהם, הוא טאבלט שמריץ מיגו, ואני חייב לציין שמערכת ההפעלה הזו מאוד (אבל מאוד!) מרשימה ביכולות המובנות שלה. חבל שהיא (כנראה) תלך לפח. .
You are never fully dressed without a smile
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
חשבתי שהמפתחים זכאים למחיר מיוחד עבור רכישת ה נקסוס, אחרי הכל מדובר בטלפון הרשמי של גוגל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אולי בארה"ב. גוגל ישראל מכירה אותנו הנ"ל ואף נתנה את ברכתה, אולם לא קיבלנו מהם מכשירים (יש לציין שגוגל ישראל, ובראשה המנכ"ל עוזרים בדברים אחרים).Catskinner כתב:חשבתי שהמפתחים זכאים למחיר מיוחד עבור רכישת ה נקסוס, אחרי הכל מדובר בטלפון הרשמי של גוגל....
You are never fully dressed without a smile