שאלה בנוגע לברזים וטפטוף במרכך 8 ליטר + סיכום
- Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 902
- נתן תודות: 122 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
- יצירת קשר:
הסוג של הברז הזה בלי שום קשר למרכך ( זהו ברז דו צדדי סטנדרטי) לא אמור לאפשר זרימת מים ימינה בזמן ש הידית מכווונת עד הסוף שמאלה ועל כן לפי דעתי הברז עצמו לא תקין, אבל אם צד ימין היה מחובר באפן קבוע לניקוז אז אפילו לא היית יודע על הנזילה הזאת
- Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
מגניב , יותר ברור מזה איןnati5 כתב:באתר של קפה אווה יש ווידיאו שמסביר את תהליך הריכוך.(מס' 6)
http://www.avacoffee.com/support.asp...
סיכום
טוב אז עשנו פה פרויקטורה שלמה על לא מאומה אבל אולי למדנו משהו קצת מכל הסיפור.
לאחר החלפה שניה למיכל חדש נוסף מאותו סוג, גם שם טפטף וכבר באמת התחלתי לגרד בראש אולי אני פה דפוק
המיכל הוחלף לחברה אחרת לגמרי (DVA) ושם הפלא ופלא הכל מתנהג כמצופה.
אטימה מלאה, ורק תוך מעבר במצבי הבינים של הברז זרנוק זריז משפריץ.
קיצר היינו כבר מזמן בכתובת, אבל עשינו סיבוב של 360 מעלות בשכונה, ראינו קצת נוף והכרנו את השכנים טוב יותר וחזרנו לאותו מקום רק הפעם קצת יותר חכמים.

לאחר החלפה שניה למיכל חדש נוסף מאותו סוג, גם שם טפטף וכבר באמת התחלתי לגרד בראש אולי אני פה דפוק
המיכל הוחלף לחברה אחרת לגמרי (DVA) ושם הפלא ופלא הכל מתנהג כמצופה.
אטימה מלאה, ורק תוך מעבר במצבי הבינים של הברז זרנוק זריז משפריץ.
קיצר היינו כבר מזמן בכתובת, אבל עשינו סיבוב של 360 מעלות בשכונה, ראינו קצת נוף והכרנו את השכנים טוב יותר וחזרנו לאותו מקום רק הפעם קצת יותר חכמים.
- Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
גם אני החכמתי וכבר חיברתי צינור PVC ביציאה הימנית של הברז התחתון לאחר ש פירקתי את הבורג הזהוב ופתחתי את ה חריר שהיה למעשה סתום בליכלוך עכשיו יש השפרצה של מים רק במעבר של הברז למצבים שונים ,
אגב ה דיזה הזאת שנמצאת בברז התחתון תפקידה למתן את יציאת המים בזמן של תהליך הריענון
אגב ה דיזה הזאת שנמצאת בברז התחתון תפקידה למתן את יציאת המים בזמן של תהליך הריענון