baraq כתב:הבנתי,
אני לא בסדר
היבואנים ש"עובדים" עלי במסגרת החוק כמובן הם בסדר, האתרים שמוכרים הם אולי כן בסדר ואולי לא בסדר וכמובן שכל מי שענה כאן וכנראה בתחום מהצד של נותני השירות הוא גם בסדר
מגיע לי להדפק, אני לקוח, ישראלי ופרייר.
תודה, זה היה דיון מפרה מאוד!...
תראה - אני לא מצד של נותן שירות כספק, אני עובד בחברת אינטגרציה ולא עובד מול פרטיים. גם לי יש צרות מול מוכרים לא מורשים שמבטיחים הבטחות, וגם אצלי יש לקוחות שאוכלים ח*א כתוצאה מזה ופונים אלי שאעזור וגם אני מקבל את אותן תגובות (הוגנות, אגב) מהיבואנים.baraq כתב: אגב, אם הפתרון שהצעתי לא טוב יש אופציה אחרת
להציע אחריות מורחבת תמורת X שקלים שתעשה מול היבואן ישירות ואז אין בעיה של מעקבים...
לא מגיע לך להדפק, אתה לא פרייר, אבל אתה בהחלט יכול להפיץ את הבשורה, זה גם משהו ששווה לעשות אותו. פוסלים את הפתרונות שלך, לא כי אתה טועה, כי ניסו אותם והם לא יעבדו, הנסיון להוריד מחיר קיים, אבל תוך כדי גם להבטיח שלא תידפק ? אם אתה מחפש מחיר זול, יש מצב שיש שם טריק, אתה תמיד מוזמן לבדוק. זה כמו שארכוש רכב יד שניה באחריות היצרן, אבל לא יגידו לי שהייתה לו בעיה, מה אתה רוצה שהיבואן יעשה ? יכבד את האחריות המורחבת ? למה הוא צריך לכפות על רמאויות של אחרים ?
הצעה של אחריות מורחבת תמורת X שקלים עושה את העבודה לאלו שעובדים בעיניים הרבה יותר קלה: המחיר הוא נמוך, יש לך אחריות בסיסית כמו כולם ולך תרכוש השלמה מהיבואן. הורדת להם באותה שניה את העלות.
זו בעיה בלי פתרון בזמן הקרוב, לא מחשבים ולא מעקב פשוט ולא כלום, פשוט עירנות של הציבור. אני יכול לשמח אותך ולכתוב לך שהציבור מתחיל להיות יותר ויותר מודע לזכויותיו. העניין הוא שצריך להיות יותר בררן, אין מחיר זול סתם ככה, אתרים שהיו מוכרים במכרזים פשטו רגל ונעלמו, מחירים זולים באתרי אינטרנט לפעמים (ואני מדגיש לפעמים!) סתם מושכים אנשים כדי לרכוש ואז מוכרים להם מוצר אחר, העיקר שהמחיר הראשוני היה נמוך יותר. אין גבול לזה. אתה רוצה להיות יעיל יותר ? אתה יותר ממוזמן לשלוח חברים והורים ומכרים אלינו לפורום - נשמח לענות על כל שאלה, לטוב ולרע. אלוהים יודע שיש כאן שרשורים כמעט זהים ולאף אחד זה לא מפריע לענות.
צר לי שאתה חש שנדפקת, אתה תמיד יכול לבטל את העסקה ולקבל כסף בחזרה, לעשות סקר ולרכוש מוצר ממקום מורשה במחיר הטוב ביותר שתוכל.
רק אל תכעס כאן על אנשים שטורחים להכנס איתך לדיון שנעשה כבר כמה פעמים, זו בדיוק התרומה שלנו: לחזור על אותו המסר כמה פעמים מעבר לחידוש, עבור אנשים חדשים וותיקים, מי שחיפש בתוצאות ומי שלא חיפש, מי שמכיר ומי שחושב שדפקו אותו - כולם.
מקווה שלא תתאכזב ותמשיך לבקר כאן, אנחנו כאן - לטוב ולרע.