התאמת רמקולים!
-
uknowmy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2402
איזה רמקולים אני צריך לקנות בשביל להשים בסלון לשימוש של אפשר להגיד חדשות.
אני צריך שישמעו את האנשים מדברים צלול חלק ושיבינו מה אומרים.
איזה רמקולים אני צריך לקנות? סטליטים או רגילים? או שאני יכול בכלל לקנות את הדבר הזה שנראה כמו סנטר גדול, שכחתי איך קוראים לזה.
אני צריך שישמעו את האנשים מדברים צלול חלק ושיבינו מה אומרים.
איזה רמקולים אני צריך לקנות? סטליטים או רגילים? או שאני יכול בכלל לקנות את הדבר הזה שנראה כמו סנטר גדול, שכחתי איך קוראים לזה.
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
יש לך מגבר?
-
uknowmy
-
- חבר ותיק

יש לי מגבר חזק של דנון, ומה זה משנה חדש או יד 2?
בעיקרון יש לי סט שמורכב בחדר של מורל נובה והם אמורים להיות ממש טובים אבל משום מה אני לא מרוצה מהם אז חשבתי להשים אותם בסלון, אבל קודם כל אני צריך לדעת מה הכי מתאים לצרכים של ההורים שלי בסלון.
בעיקרון יש לי סט שמורכב בחדר של מורל נובה והם אמורים להיות ממש טובים אבל משום מה אני לא מרוצה מהם אז חשבתי להשים אותם בסלון, אבל קודם כל אני צריך לדעת מה הכי מתאים לצרכים של ההורים שלי בסלון.
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

אם אין לך מגבלה של מקום לדעתי אתה צריך ללכת על הBOSE 201 , רמקול לא יקר שיתן לך סאונד איכותי מבלי להישמע צורם (בגלל ההתאמה עם המגבר).
-
uknowmy
-
- חבר ותיק

אתה אומר שבגלל המגבר של הדנון הרמקולים של המורל נשמעים ככה?
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7416
אהההה לאמשנה לך חדש או יד 2 . לך על פירלס אחי תשמע חדשות משהו .
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

כנראה שכן.uknowmy כתב:אתה אומר שבגלל המגבר של הדנון הרמקולים של המורל נשמעים ככה?...
-
uknowmy
-
- חבר ותיק

עופרפולק פירלס זה הרגילים העומדים הפשוטים לא?
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7416
אני מבין שמה שאתה צריך זה לא לקנות רמקולים ב400000 דולר אלא לשמוע טוב וברור יספיקו לך גם ב500 שקל . והסנטר הגדול שאתה מתכוון אליו נקרא מקרן קול יש כזה לימהה והוא בא לבד ואז אתה לא צריך את יתר הרמקולים שבאים למגבר.
-
uknowmy
-
- חבר ותיק

אבל אם אני קונה מקרן קול הוא יעשה עבודה כמו רמקולים אחרים? אתה מבין הכי חשוב לי זה להבין מה שמדברים בטלויזיה ולא מוסיקה ולא לשמוע חזק.
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
ברצינות, נסה להשאיל ממישהו רמקולים של מחשב ולראות אם הם עושים את העבודה בשבילך...
-
uknowmy
-
- חבר ותיק

בקיצור אתה אומר לא להשקיע, אז אני יוריד לסלון את המורל שקניתי וישים בחדר רמקולים אחרים כי המורל לא חזקים מספיק בשבילי
- ofir-harlev
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
-
uknowmy
-
- חבר ותיק

נראה לי שאני יעביר את המורל נובה לסלון כי שם לא צריך לשמוע חזק ואת האינפינטי אני יעביר לחדר ויקנה עוד 2 רמקולים קדמיים, רעיון טוב?