גם אני השתדרגתי ,ממש מחלה!!!
ערב טוב ילדיעפים
במידה וזו לא טעות תקנה את ה-2600 נשמע לי כמו טעות אבל המחיר מטורף!!!!
בכל העולם הפער בין 2 הדגמים הנ"ל נע בין 800-1000 ש"ח כך שאם 4600 עולה בסביבות 10000-11000 אין סיכוי ש-2600 עולה רק 6500.בדוק האם אתה מקבל בחנות אחריות של 3 שנים מהיבואן הרשמי של ימהה (ס.ג אלק').
המחיר נשמע לי זול באופ חשוד
במידה וזו לא טעות תקנה את ה-2600 נשמע לי כמו טעות אבל המחיר מטורף!!!!
בכל העולם הפער בין 2 הדגמים הנ"ל נע בין 800-1000 ש"ח כך שאם 4600 עולה בסביבות 10000-11000 אין סיכוי ש-2600 עולה רק 6500.בדוק האם אתה מקבל בחנות אחריות של 3 שנים מהיבואן הרשמי של ימהה (ס.ג אלק').
המחיר נשמע לי זול באופ חשוד
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
אני גר בחלם
פה הכל יכול להיות,בקיצור אבדוק שוב פעם,התגובה שלכם ערערה לי את הבטחון
במקצת,הרי ניכנסתי לשם היום כדי לשדרג תנור אפיה ומקרר וולדווח לכם על השידרוג
פה לא מבדילים בין תנור אפיה לרסיבר,אז יתכן ששאלתי אותו מרחוק מה מחיר הרסיבר 2600
הוא ענה על מחיר תנור האפיה-
3 משעות אני מנסה להסביר לו מה זה פרה אמפ-,,,,,,,כלום
תוך כדי ההסבר הוא התחיל לגרד בראש ולשחק בנייד,אבל את המחירים עם הדגמים ראיתי בעצמי
או שיש להם חוסר עידכון במחשב הפנימי,או שימאה שלחו דגם מיוחד לחלם,או שמחירי המקררים
התבלבלו עם מחירי רסיברים ושימאה 2600 הוא בנפח 500 ליטר
בכל אופן הם יגלו את הטעות אחרי שאקח אותו,ואז אגלה לכם איפה זה
במקצת,הרי ניכנסתי לשם היום כדי לשדרג תנור אפיה ומקרר וולדווח לכם על השידרוג
פה לא מבדילים בין תנור אפיה לרסיבר,אז יתכן ששאלתי אותו מרחוק מה מחיר הרסיבר 2600
הוא ענה על מחיר תנור האפיה-
תוך כדי ההסבר הוא התחיל לגרד בראש ולשחק בנייד,אבל את המחירים עם הדגמים ראיתי בעצמי
או שיש להם חוסר עידכון במחשב הפנימי,או שימאה שלחו דגם מיוחד לחלם,או שמחירי המקררים
התבלבלו עם מחירי רסיברים ושימאה 2600 הוא בנפח 500 ליטר
בכל אופן הם יגלו את הטעות אחרי שאקח אותו,ואז אגלה לכם איפה זה
אמן מייסר
תתחדש ותהנה מהרסיבר.SARAS כתב:שלום לכולם
ממש לא יאמן ,אתמול לא יצא לי להכנס לפורום אך עכשיו שאני קורא את "מכת השידרוגים" זה ממש מדבק וגם לי זה קרה.
אז גם אני השתדרגתי ברסיבר - YAMAHA RXV 4600 והוא נשמע נפלא!!!!![]()
מרטין
תתחדש גם אתה על הדנון סחתיין....
תומר
ערב טוב מירון.
אכן התענינתי בזמנו גם באונקיו 803.למען האמת לא יצא לי להאזין לו.לאחר שקראתי מס'ביקורות בעולם (גרמניה,אנגליה,ארה"ב) ופורומים בתחום,צימצמתי את האפשרויות שלי לדנון 3806 ו/או לימהה 4600/2600והתרכזתי רק בהם.האונקיו זכה לשבחים רבים בעיקר בסטראו שלו ופחות בק"ב.אני באופן אישי משתמש ברסיבר כ-90 אחוז מהזמן בקולנוע ביתי ו-10 אחוז בסטריאו.
בהשוואות מרובות שביצעתי בין הימהה לדנון (שצוינו מעלה) מצאתי אני ולטעמי את הימהה כרסיבר הטוב יותר.
אכן התענינתי בזמנו גם באונקיו 803.למען האמת לא יצא לי להאזין לו.לאחר שקראתי מס'ביקורות בעולם (גרמניה,אנגליה,ארה"ב) ופורומים בתחום,צימצמתי את האפשרויות שלי לדנון 3806 ו/או לימהה 4600/2600והתרכזתי רק בהם.האונקיו זכה לשבחים רבים בעיקר בסטראו שלו ופחות בק"ב.אני באופן אישי משתמש ברסיבר כ-90 אחוז מהזמן בקולנוע ביתי ו-10 אחוז בסטריאו.
בהשוואות מרובות שביצעתי בין הימהה לדנון (שצוינו מעלה) מצאתי אני ולטעמי את הימהה כרסיבר הטוב יותר.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST