osherov כתב:גילי,
אתה באמת לא מבין מה הבעייה עם בלבולי הביצים של קופמן?!
ללכת ולהשמיץ כל דבר שזז רק לצורך השגת רייטניג בתוכנית טלויזייה (שבכלל מתעסקת בספורט ולא בפוליטיקה) וכל זה בזכות המשפט שכולם כולל כולם בשלטון מושחתים בלי באמת שיש לו ביסוס למשפט הזה, זה בעיני הישראלי המכוער במלוא התגלמותו!
זה בערך כמו שאני אגיד שבגלל שאוהד אחד של הפועל תל אביב הציט את מתחם האימונים בבית וגן אז כל אוהדי הפועל ת"א הם פושעים!
...
לא, לא מבין..
בשורה התחתונה, הוא צודק או לא?
בשורה התחתונה הם מושחתים, או לא?
וזה שובר כל פעם שיאים מחדש.
אף אחד לא באמת מתכוון שכולם מושחתים,
אבל אי אפשר להתעלם מהתופעה.
מחר ב"המקור" תשמע גם על נתניהו..
רבאק, הבן אדם לא מתיימר להיות אבן שושן, זה הסגנון שלו..
איזה ביסוס צריך להיות לזה שכמעט כולם, למשל, בשם סעיף מטומטם של "שמירת הקשר עם הציבור", רוכשים לעצמם גאדג'טים בעשרות אלפי ש"ח בשנה..?
איפה זה נשמע, תגיד לי? מקצצים בכל דבר שזז, לאנשים אין מה לאכול, וכל אחד שם רוכש Ipad ולאפטופ כאילו כלום.
אם אתם חושבים שקופמן יודע רק לקרוא לכולם מושחטים, אז כנראה שאתם לא באמת מקשיבים לתכניות שלו.
השבוע, בתכניתו ב- 102 FM, הוא עבר על רשימת חברי הכנסת שלא ניצלו את הסעיף האידיוטי של שמירת הקשר עם הציבור. היו שם בני בגין שלא הוציא שקל אחד אפילו, ופואד שהוציא 140ש"ח בלבד. אולי החסרתי עוד מישהו שהוא ציין, לא ממש זוכר. הוא פשוט הודה להם, ועל כך שעוד יש אנשים שפויים בבריכת הביוב הזו שנקראת כנסת ישראל.
אבל מה, הוא לא חסך מילים מחברי כנסת שהוציאו סכומים אסטרונומיים על הסעיף הזה.
היה חבר כנסת שהוציא 7500 ש"ח על מחשב אישי, בלי קשר לזה שרכש גם מחשב נייד. אתה יודע איזה מחשב שולחני אני קונה לך ב- 7500 ש"ח? בסכום הזה אני מעמיד 3 מחשבי על לילדים בפריפריה..
הגדילה לעשות חברת כנסת, לא זוכר את שמה לצערי. החלאה הוציאה השנה למעלה מ- 70 אלף ש"ח על הסעיף הזה.
איך 70, כשהמקסימום עומד על 45 אלף בערך? פשוט ניצלה את היתרה של שנה קודם..
אתם מבינים מה הולך פה? רוצים להיות אדישים? תהיו אתם אדישים.
לי זה מביא את הקריזה, ואין לי דרך להוציא את זה, מלבד להתעצבן, לקלל, ולייחל שיילכו לעזעזל. אני מתפלל ליום שאני אראה אותם בוכים, אחד אחד, כמו שקצב בכה היום בבית המשפט.
...