רון קופמן אמר "נתניהו חלאה" - והושעה מערוץ הספורט

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #41 

amiti,
אין לי מידע פנימי לגבי השתלשלות הענינים ולכן אני מציג לך את הכתוב בגלובס:
ל"גלובס" נודע כי תלונות בנושא הגיעו מהציבור אל ערוץ הספורט, ובד-בבד גם ללשכת ראש הממשלה. התלונות שהגיעו ללשכתו של נתניהו הועברו לרגולטור האחראי, מועצת הכבלים והלוויין, וזו העבירה את הטיפול לערוץ הספורט.
...
תסביר לי מה לא נשמע לך נכון בהתנהלות הזאת של לשכת ראש הממשלה? איפה בדיוק אתה רואה כאן עקיפת הדמוקרטיה? או שימוש ציני "במקורבים"?
אם הציטוט הוא נכון אז לי ההתנהלות הזאת נשמעת הגיונית מאוד....הם פנו לרגולטור והגישו תלונה והוא שקל את התלונה והחליט להעביר את הטיפול לערוץ הספורט שהחליט להשעות את הקוף

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #42 

osherov כתב:גילי,
אתה באמת לא מבין מה הבעייה עם בלבולי הביצים של קופמן?!
ללכת ולהשמיץ כל דבר שזז רק לצורך השגת רייטניג בתוכנית טלויזייה (שבכלל מתעסקת בספורט ולא בפוליטיקה) וכל זה בזכות המשפט שכולם כולל כולם בשלטון מושחתים בלי באמת שיש לו ביסוס למשפט הזה, זה בעיני הישראלי המכוער במלוא התגלמותו!

זה בערך כמו שאני אגיד שבגלל שאוהד אחד של הפועל תל אביב הציט את מתחם האימונים בבית וגן אז כל אוהדי הפועל ת"א הם פושעים!
...
לא, לא מבין..
בשורה התחתונה, הוא צודק או לא?
בשורה התחתונה הם מושחתים, או לא?
וזה שובר כל פעם שיאים מחדש.
אף אחד לא באמת מתכוון שכולם מושחתים,
אבל אי אפשר להתעלם מהתופעה.
מחר ב"המקור" תשמע גם על נתניהו..
רבאק, הבן אדם לא מתיימר להיות אבן שושן, זה הסגנון שלו..
איזה ביסוס צריך להיות לזה שכמעט כולם, למשל, בשם סעיף מטומטם של "שמירת הקשר עם הציבור", רוכשים לעצמם גאדג'טים בעשרות אלפי ש"ח בשנה..?
איפה זה נשמע, תגיד לי? מקצצים בכל דבר שזז, לאנשים אין מה לאכול, וכל אחד שם רוכש Ipad ולאפטופ כאילו כלום.
אם אתם חושבים שקופמן יודע רק לקרוא לכולם מושחטים, אז כנראה שאתם לא באמת מקשיבים לתכניות שלו.
השבוע, בתכניתו ב- 102 FM, הוא עבר על רשימת חברי הכנסת שלא ניצלו את הסעיף האידיוטי של שמירת הקשר עם הציבור. היו שם בני בגין שלא הוציא שקל אחד אפילו, ופואד שהוציא 140ש"ח בלבד. אולי החסרתי עוד מישהו שהוא ציין, לא ממש זוכר. הוא פשוט הודה להם, ועל כך שעוד יש אנשים שפויים בבריכת הביוב הזו שנקראת כנסת ישראל.
אבל מה, הוא לא חסך מילים מחברי כנסת שהוציאו סכומים אסטרונומיים על הסעיף הזה.
היה חבר כנסת שהוציא 7500 ש"ח על מחשב אישי, בלי קשר לזה שרכש גם מחשב נייד. אתה יודע איזה מחשב שולחני אני קונה לך ב- 7500 ש"ח? בסכום הזה אני מעמיד 3 מחשבי על לילדים בפריפריה..
הגדילה לעשות חברת כנסת, לא זוכר את שמה לצערי. החלאה הוציאה השנה למעלה מ- 70 אלף ש"ח על הסעיף הזה.
איך 70, כשהמקסימום עומד על 45 אלף בערך? פשוט ניצלה את היתרה של שנה קודם..
אתם מבינים מה הולך פה? רוצים להיות אדישים? תהיו אתם אדישים.
לי זה מביא את הקריזה, ואין לי דרך להוציא את זה, מלבד להתעצבן, לקלל, ולייחל שיילכו לעזעזל. אני מתפלל ליום שאני אראה אותם בוכים, אחד אחד, כמו שקצב בכה היום בבית המשפט.
...

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #43 

גילי,
הכל נכון
עדין, ראש ממשלה מכהן שלא הורשע.... (גררר... לא סבול אותו)
כלום לא מצדיק את ההתבטאות הזו

אני מבקש שתסכים איתי
כי לסנגר על ביבי גורם לי לגירודים
העם דורש..... כל מיני דברים

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #44 

sam22 כתב:גילי,
הכל נכון
עדין, ראש ממשלה מכהן שלא הורשע.... (גררר... לא סבול אותו)
כלום לא מצדיק את ההתבטאות הזו

אני מבקש שתסכים איתי
כי לסנגר על ביבי גורם לי לגירודים
...
אתה יודע שרק בעלי ה"מוחות הדגולים" מבין הח"כים מורשעים. היתר מצאו שיטה פשוטה וחוקית לחלוטין: אם רוצים עוד כסף מכנסים את הכנסת ומשנים את ההקצבה הקבועה בחוק. ראית פי כמה טיפסה עלות הח"כים והממשלה בשנים האחרונות? מטורף לגמרי אבל חוקי .

נתניהו לא נמצא שם על תקן פרשן אלא הוא זה שמנהל את העניינים ומנצח על החגיגה. כל אחד שיבחר את מילותיו על פי סגנונו לתאר את אחריותו של ראש הממשלה. יש אנשים שסגנונם צבעוני יותר... זה הכל.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #45 

גילי,
בשורה התחתונה ברור שהוא לא צודק!
זאת השמצה בכל מובן המילה. תסלח לי, אבל לגדף מישהו ככה בגלל סיפור האייפונים לטעמי זה לשון הרע, זה פגיעה בשמו של אדם ולטעמי ללא ספק יש כאן עילה לתביעה אישית. עם כל הטיפשות שנעשתה שם ועם כל הביקורת שיש לרובנו על חלק לא קטן מחברי הכנסת, השרים וראש הממשלה, עדיין לא חוקי להפוך אותם לשק חבטות וגידופים על ימין ועל שמאל בלי פרופרציה לכלום בשימוש מילות גנאי כאלה באופן גורף כל כך. זה שאנחנו רושמים את דעתנו הפרטית בפורום, עוד אפשר לקבל. אבל זה שהדבר נשמע כל שבוע ע"י אותו אדם מזה כמה שנים וזה לצורך עודף רייטינג, בעיני זה גרוע לא פחות מאותם חברי כנסת מושחטים לכאורה. עזוב אותך רגע מבייבי (אני מניח שדבריו של הקוף לא באמת פוגעים בו כל כך), אני בטוח שאתה צופה בקוף מידי פעם ביציע ולכן אתה בטח נחשף לברוטליות שלו כלפי 90% מראשי ארגוני ספורט בארץ. לשנינו אין אמפטיה להרבה מהם, אבל הצורה שהוא מגדף אותם היא מכוערת מאוד ולטעמי אין לה מקום בתוכנית טלויזיה במדינה שלנו (יש דרכים אחרות להעביר ביקורת נוקבת)

amiti,
רשמת "כל אחד שיבחר את מילותיו על פי סגנונו לתאר את אחריותו של ראש הממשלה. יש אנשים שסגנונם צבעוני יותר... זה הכל."
אז אצלך דמו של כל אחד מותר כל עוד מבינים את סגנונו של הפוגע?! (החוק לא עומד לצידך במשפט הזה). תזהר לא להיכנס למדרון החלקלק הזה רק כתוצאה מחוסר האמפטייה שיש לרובנו כלפי ראשי המדינה שלנו

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #46 

אם הוא היה אומר נ"תניהו !!!! מחורבנת" ?
זה צבעוני יותר... מקובל?

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #47 

אהבתי את הצינזור :D (Y)

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #48 

osherov כתב:גלשנינו אין אמפטיה להרבה מהם, אבל הצורה שהוא מגדף אותם היא מכוערת מאוד ולטעמי אין לה מקום בתוכנית טלויזיה במדינה שלנו (יש דרכים אחרות להעביר ביקורת נוקבת)
...
בוא נצא רגע ספציפית מביבי..
אולי אני ברוטאלי, אולי אני לא סופר עד 10 לפני שאני מוציא משפט,
אולי אני אפילו איזה "שלוך(ף)",
אבל שום דבר שנגיד עליהם לא יתאר את החרפה בה הם מנהלים את המדינה ב- 20 שנה האחרונות.
מה החוק מתיר או לא מתיר להגיד, זה עניין אחר, ומבחינתי שיאכפו את החוק, אם יש מקום לכך.
אבל את זה שהם ראויים לכל מילת גנאי וקללה שקיימת בשוק- אף אחד לא יכול לקחת מהם.
...

זורו44 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #49 

.היות ויציע העיתונות משודרת בערוץ פרימיום פרטי שרוכשים אותו בכסף מלא,יכל מנהל הערוץ לבחור לפי הבנתו וערכיו.

לכן הקוף קיבל השעיה באופן ספורטיבי .אם לא הפנמתם ב"יציע העיתונות" צופים המון בני נוער וילדים.מדסקסים שם הכל.

חוץ מיזה הקוף בתפקיד הקטגור בתכנית,בסגנון ברקוביץ בערוץ 1 שנשמר על יידי בוני.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #50 

רוב התקשורת בארץ זה בושה .
גם שהם כותבים בעיתון או בכתבה הם יכתבו "ביבי" או "בניימין נתנייהו" וכו' במקום "ראש הממשלה בנימיןנתניהו" גם בראיון אישי לעיתים הם פונים לשרים בשמם הפרטי...
חוסר כבוד

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #51 

1. כמו שגילי אומר - רוב הפוליטיקאים נוהגים בצורה מאוד לא מכובדת (נעזוב את הראש לרגע). אם הם היו שומרים על הכללים היית יכול לבוא בטענות אל הציבור שנדפק באופן ישיר ממעשיהם.

2. תמיד תהיה אי הסכמה בין החלקים היותר שמרנים בחברה לבין היותר ליברלים יותר לגבי מרחב השימוש בשפה , בטח ובטח בתקשורת. זה ויכוח פחות או יותר קבוע , אבל קופמן הרי מתפרנס כבר שנים מהפה המלוכלך שלו. אם היתה בעיה עם זה לפרנסי הערוץ עד עכשיו הוא לא היה מקבל במה רחבה כל כך. צביעות היא לבקש את השעייתו עכשיו ולהנות מהמזומנים שהוא מכניס בכל ימות השנה האחרים.

3.אתם חושבים שלא היתה כאן כניעה פוליטית? בסדר.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #52 

כבכל יום,
גם היום, בדרכי לעבודה, האזנתי לתכנית הרדיו של גבי גזית ב- 103 FM.
תחילה גזית קרא לתכנית הג'ובים "מסריחה".
לבסוף, ציין כי היא מטומטמת כמו אלו שהגו אותה.
אז קללות וגידופים הן לא רק מנת חלקו של הקוף,
הן הגיעו כבר למקומות יותר שמרניים וסולידיים מבחינת אופן ההתבטאות.
לקוף מתמיד אפשר היה לייחס, ואני מסכים, בוטות מילולית,
אבל שתדעו שהוא לא לבד. גזית, איש שיחה ונעים הליכות, אמנם תמיד היה בוטא בדרכו הצינית כלפי מי שהגיע לו,
אבל נראה שגם הוא עלה מדרגה, כי מה לעשות, כולנו כבר מתפוצצים מבפנים, והשריר בלשון כבר לא "רצוני" כמו פעם..
...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #53 

גילי,
השריר בלשון של רון קופמן מאז ומתמיד שימשה רק לצורך אכילה ולא לשום דבר אחר. אין לו ולא היה לו שום אלמנט של בקרת גידופים שהוא מוציא מהפה. להשוות בין הקוף לבין גבי גזית זה בערך כמו להשוות בין בית"ר ירושלים להפועל ת"א (גילי, תעשה לי טובה ואל תגיב להשוואה הזאת שלי)

amiti,
התנהגות ערוץ 5 וראש הממשלה לא מענינת אותי (כן צבועים, לא צבועים)....אני מתייחס רק לסגנון הדיבור הפוגע של קופמן שמתבצע במשך מספר שנים. למרות כל העניין והפלפל שהוא מוסיף לתוכנית שם, לדעתי הוא מזמן היה צריך לעוף ממנה

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #54 

להשוות בין הקוף לבין גבי גזית זה בערך כמו להשוות בין בית"ר ירושלים להפועל ת"א (גילי, תעשה לי טובה ואל תגיב להשוואה הזאת שלי)
...
:מעריץ:
...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #55 

גילי,
חשבתי שחברת ההנהלה החדשה בבית תמתן אותך, אבל מתברר שנשארת שרוט בדיוק באותה המידה :wink:

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8134
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 474 פעמים

שליחה #56 

חשבתי שחברת ההנהלה החדשה בבית תמתן אותך, אבל מתברר שנשארת שרוט בדיוק באותה המידה :wink:
...
נראה לי שהוא ככה בגלל מחסור בשעות שינה .. :lol:
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #57 

...
היו עוד כמה שחשבו כמוך..
גם היום הם חושבים כמוך..

:מת מצחוק:
...

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #58 

Lior_M כתב:
...
נראה לי שהוא ככה בגלל מחסור בשעות שינה .. :lol:
...
אם לא היו פה כמה כמו אריה שיעידו עליי מלפני,
עוד הייתי יכול להשתמש בזה כתירוץ..
...

שלח תגובה

חזור אל “ספורט”