התאריך ידוע אבל באיזה שעה ייפסקו השידורים האנלוגיים החופשיים[לא של הוט]?
-
nimrodg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1299
למישהו יש מושג באיזה שעה?? האם בשעה 00:00 של ה31.3??
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
אתה מתכוון לנצל אותם עד הדקה ה 90?
-
nimrodg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1299
בעיקרון, כן אפשר להגיד שאני מנצל כל דקה של השידורים האנולגיים מאחר וכרגע לא מוכרים ממיר דיגיטלי ממש בזול בשק"ם.
בעבר מכרו DVD ב40 שקל אם קנית מעל ל-150 שקל אז זה היה אופציה נחמדה לDVD זול.
בעבר מכרו DVD ב40 שקל אם קנית מעל ל-150 שקל אז זה היה אופציה נחמדה לDVD זול.
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
הכל בגלל ה DJ .
זה אמור לקרות אחרי הפסקת האוכל ,מתי הפסקת האוכל ??? ,תלוי בטבח ,למה תלוי ,כי יש לו חתונה ולא יודעים מתי יגיע
מהצפון הרחוק, כי החתן והכלה לא סגורים עוד על לוח זמנים סופי ,כי לא מצאו די ג'י ,הבנת.
זה אמור לקרות אחרי הפסקת האוכל ,מתי הפסקת האוכל ??? ,תלוי בטבח ,למה תלוי ,כי יש לו חתונה ולא יודעים מתי יגיע
מהצפון הרחוק, כי החתן והכלה לא סגורים עוד על לוח זמנים סופי ,כי לא מצאו די ג'י ,הבנת.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78944
- שם מלא: עפר לאור
- gimm
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
עופר, בתור אחד שאפשר להניח שמחובר למה שקורה - יש לך מושג אם מישהו מהקברניטים המכובדים ברשות מודע לקולות העולים מן "העם"? מישהו קורא את הפורום הזה, או לחליפין בודק את הסטיסטיקה של הקריאות למוקד עידן+ כדי להבין את מידת הבעייתיות של הפסקת השידור האנלוגי במצב הנוכחי? מישהו מודע לרמת השירות הנוראית שחווה חלק גדול מהציבור מהדבר הזה שנקרא עידן+ (ועוד ציבור של כאלה שמבינים ומסוגלים לנסות לעזור לעצמם... לפחות לנסות)???
פשוט מחרפן ברמות...
פשוט מחרפן ברמות...
- CRAZYDIAMOND
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
אני מאמין שהתאריך של הפסקת השידורים האנלוגיים אינו סופי וידחה שוב, כמו שהשקת ה- DTT נדחתה כמה פעמים.
- arotman
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
nimrodg
יש סיכוי לא רע שברגע שירדו השידורים האנלוגיים יהיה דווקא שיפור בשידורי ה DTT אני מקווה שאני לא טועה...
חלק מהאתרים משדרים גם באנלוגי על אותה אנטנה דרך מאחד (קומביינר) שגם לעיתים גורם לבעיות של CROSSTALK
מה שמחייב לעיתים הורדת עוצמה בשידור, במיוחד כאשר עובדים עם משדרים בעוצמות שונות ובשיטות שונות, לפחות המשדר בירושלים פועל כך, הנה תמונות מאתרו של עלי שביט:
http://www.godigital.co.il/tv_israel_eitanim.htm
יש סיכוי לא רע שברגע שירדו השידורים האנלוגיים יהיה דווקא שיפור בשידורי ה DTT אני מקווה שאני לא טועה...
חלק מהאתרים משדרים גם באנלוגי על אותה אנטנה דרך מאחד (קומביינר) שגם לעיתים גורם לבעיות של CROSSTALK
מה שמחייב לעיתים הורדת עוצמה בשידור, במיוחד כאשר עובדים עם משדרים בעוצמות שונות ובשיטות שונות, לפחות המשדר בירושלים פועל כך, הנה תמונות מאתרו של עלי שביט:
http://www.godigital.co.il/tv_israel_eitanim.htm
- sathack
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 979
לא ממש מעניין את הקברניטים.
הוחלט על הפסקת האנלוגי - וזהו.
הוחלט על הפסקת האנלוגי - וזהו.