Camelot - עונה ראשונה
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
לא, לא ממש. מה שכן, נשאר עוד פרק אחד עד סוף הזוועה הזאת ואפשר להשתחרר.
פספוס מאוד גדול בעיני. טלנובלה פלצנית ומשעממת עם קרבות מחורבנים ודמויות חסרות כל כריזמה.
פספוס מאוד גדול בעיני. טלנובלה פלצנית ומשעממת עם קרבות מחורבנים ודמויות חסרות כל כריזמה.
הקרבות על הפנים, המשחק נוראי, השחקן הראשי בכלל עושה חשק לדפוק לו מכות, והעלילה במילה אחת WTF?!
סתם אני ייתן דוגמא טרייה
-ספויילר-
בפרק האחרון כשהם נשארו להגן על המאחז, וכולם הולכים חוץ מארתור שנשאר להעסיק את הרעים.... כאילו WTF?! אתם משאירים את המלך שלכם להילחם נגד 50 אנשים ? ברצינות ? במשך כל העונה הזאת שלא יודע כמה זמן עבר בסדרה עשו הכל כדי להגן עליו ולעזור לו, ופתאום בקרב הכי מסוכן שהיה להם משאירים אותו לבד... הגיוני מאוד.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
לא יודע אם איזה ציפיות באת לסדרה הזאת.
אני באתי עם ציפיות אפסיות ואחד שהסיפור על קמלוט או אבירי השולחן העגול או על ארתור או על מרלין לא מעניין אותו בכלל.
הייתי צריך סדרה שתעביר לי את הזמן והיא בהחלט העבירה, לא מצטער בכלל שראיתי אותה ולהפך היה כיף.
אני באתי עם ציפיות אפסיות ואחד שהסיפור על קמלוט או אבירי השולחן העגול או על ארתור או על מרלין לא מעניין אותו בכלל.
הייתי צריך סדרה שתעביר לי את הזמן והיא בהחלט העבירה, לא מצטער בכלל שראיתי אותה ולהפך היה כיף.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

סידרה פשוט מחורבנת, מצטער להגיד, ועוד יותר הצטערתי לגלות. סיימתי לצפות בה רק בגלל פאק לא מוסבר אצלי שאם אני מתחיל משהו, אני גם צריך לסיים אותו. מצחיק שעקבתי באותו שבוע אחרי קמלוט ואחרי משחקי הכס. איפה זו, ואיפה זו.
ספויילר-ספויילר-ספויילר
ושליונטס אמר לארתור לדאוג (או משהו אחר, לא זוכר את הניסוח המדויק) לגווינביר, זה היה הגיוני? או שהם שכבו אחרי שליונטס מת? או שארתור הפך פתאום למקגיוור? או שעל ערש דווי, אמא של ארתור לא אמרה למרלין מה קרה לה? או שהסידרה הזו קיבלה מימון אחרי כל כך הרבה פרקים מחורבנים, זה הגיוני?!
ספויילר-ספויילר-ספויילר
ושליונטס אמר לארתור לדאוג (או משהו אחר, לא זוכר את הניסוח המדויק) לגווינביר, זה היה הגיוני? או שהם שכבו אחרי שליונטס מת? או שארתור הפך פתאום למקגיוור? או שעל ערש דווי, אמא של ארתור לא אמרה למרלין מה קרה לה? או שהסידרה הזו קיבלה מימון אחרי כל כך הרבה פרקים מחורבנים, זה הגיוני?!
- ran_carney
-
- חבר ותיק

זה לקראת הצפייה או אחריה? 
האמת שאני בהחלט נוטה למחוק את הסידרה וזהו. לא רואה סיבה לחזור אליה בעתיד כלשהו.
האמת שאני בהחלט נוטה למחוק את הסידרה וזהו. לא רואה סיבה לחזור אליה בעתיד כלשהו.
חחחח הקטע שהוא הפך למקגיבר היה כלכך הזוי חחחran_carney כתב:סידרה פשוט מחורבנת, מצטער להגיד, ועוד יותר הצטערתי לגלות. סיימתי לצפות בה רק בגלל פאק לא מוסבר אצלי שאם אני מתחיל משהו, אני גם צריך לסיים אותו. מצחיק שעקבתי באותו שבוע אחרי קמלוט ואחרי משחקי הכס. איפה זו, ואיפה זו.
ספויילר-ספויילר-ספויילר
ושליונטס אמר לארתור לדאוג (או משהו אחר, לא זוכר את הניסוח המדויק) לגווינביר, זה היה הגיוני? או שהם שכבו אחרי שליונטס מת? או שארתור הפך פתאום למקגיוור? או שעל ערש דווי, אמא של ארתור לא אמרה למרלין מה קרה לה? או שהסידרה הזו קיבלה מימון אחרי כל כך הרבה פרקים מחורבנים, זה הגיוני?!...
ספויילר-ספויילר-ספויילר-ספויילר-ספויילר-ספויילר-ספויילר-ספויילר-ספויילרran_carney כתב:סידרה פשוט מחורבנת, מצטער להגיד, ועוד יותר הצטערתי לגלות. סיימתי לצפות בה רק בגלל פאק לא מוסבר אצלי שאם אני מתחיל משהו, אני גם צריך לסיים אותו. מצחיק שעקבתי באותו שבוע אחרי קמלוט ואחרי משחקי הכס. איפה זו, ואיפה זו.
ספויילר-ספויילר-ספויילר
ושליונטס אמר לארתור לדאוג (או משהו אחר, לא זוכר את הניסוח המדויק) לגווינביר, זה היה הגיוני? או שהם שכבו אחרי שליונטס מת? או שארתור הפך פתאום למקגיוור? או שעל ערש דווי, אמא של ארתור לא אמרה למרלין מה קרה לה? או שהסידרה הזו קיבלה מימון אחרי כל כך הרבה פרקים מחורבנים, זה הגיוני?!...
כל הקטע שגווינביר וארתור לא שכבו
מורגן נשכבה על הקבר של הנזירה וביקשה ממנה עזרה, היא שמעה את מה שאיגריין אמרה לה קודם, בשביל להיות מלכה את צריכה להביא למלך ילד.
אז כמו שהיא השתנתנה לאיגריין היא השתנתה לגווינביר.
שים לב שבאמצע הלילה יורד לגווינביר דם מהאף ואז היא בורחת מהחדר, בשניה שגווינביר יוצאת מהחדר רואים שזאת מורגן שנשענת על הדלת ומנגבת את הדם מהאף.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

ספויילר-ספויילר-ספויילר-ספויילר-ספויילר-ספויילר-ספויילר-ספויילר-ספויילר-ספויילר-ספויילר
כן, ברור לי שזו לא באמת הייתה גווינביר. אפילו הציצים היו גדולים יותר כשהיא יצאה מהחדר
הבעיה שלי היא עם זה שארתור כביכול רץ למיטה איתה באותו לילה שהאלוף שלו, החבר שלו כביכול, מת. עזוב שכיבכול, היא הייתה צריכה להפוך לגווינביר לפני הכניסה לחומות כדי להיכנס לקמלוט, הרי היא הגיעה מטירת פנדרגון. בקיצור, הרבה יותר מדי חארטות וחורים בעלילה. זלזול מטורף באינטיליגנציה, יש גבול.
כן, ברור לי שזו לא באמת הייתה גווינביר. אפילו הציצים היו גדולים יותר כשהיא יצאה מהחדר
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
ממש הפתעה... 
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
והיא לא היחידה שנידבה את מערומיה על מנת להציל את הפלופ הזה, מה שמוכיח שעירום לבד לא מוכר