סאבסנטר 2011 - אשמח לשמוע את דעתכם
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73389
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
יש בעייה באתר. אני נכנס לסרט מסויים (במקרה הזה Lars and the Real Girl), לוחץ על "עקוב אחר כתוביות חדשות", החלון אישור קופץ, אני בוחר באופציה "אישור" והסטוטס לא משתנה ל"במעקב" אלא חוזר ל"עקוב אחר כתוביות חדשות". זה קרה לי כמה פעמים.
שלום,Huber כתב:יש בעייה באתר. אני נכנס לסרט מסויים (במקרה הזה Lars and the Real Girl), לוחץ על "עקוב אחר כתוביות חדשות", החלון אישור קופץ, אני בוחר באופציה "אישור" והסטוטס לא משתנה ל"במעקב" אלא חוזר ל"עקוב אחר כתוביות חדשות". זה קרה לי כמה פעמים....
אני מציג לבדוק אם אין לך תוספף שמבטל JS בדפדפן
כדוגמא ל:BETTER POP UP שנמצא בכרום.
במידה וזה קורה לך למרות זאת אנא הודיע לי בצור קשר
תודה.
הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד היא להמציא אותו
- Huber
- חבר במועדון HT

מה הכוונה "בצור קשר"? אתה מתכוון בהודעות פרטיות פה?
בכל מקרה, אין לי שום תוסף שמבטל JS, לא הוספתי או שיניתי את התוספים ב FF מזה זמן רב מאוד (אני לא עובד עם כרום) ועדיין התופעה קיימת. בדקתי כרגע והתופעה קיימת גם ב IE גירסה 9 כך שזו לא אשמת דפדן זה או אחר.
בכל מקרה, אין לי שום תוסף שמבטל JS, לא הוספתי או שיניתי את התוספים ב FF מזה זמן רב מאוד (אני לא עובד עם כרום) ועדיין התופעה קיימת. בדקתי כרגע והתופעה קיימת גם ב IE גירסה 9 כך שזו לא אשמת דפדן זה או אחר.
- Huber
- חבר במועדון HT

ד"א, יש לכם בעייה גם במייל. ניסיתי לשלוח אימייל על סידרה וסרט שלא קיימים באתר, זו ההודעה שקיבלתי:
[left]
Delivery to the following recipient failed permanently:
[email protected]
Technical details of permanent failure:
The recipient server did not accept our requests to connect. Learn more at http://mail.google.com/support/bin/answ ... nswer=7720
[subscenter.org (1): Connection refused][/left]
[left]
Delivery to the following recipient failed permanently:
[email protected]
Technical details of permanent failure:
The recipient server did not accept our requests to connect. Learn more at http://mail.google.com/support/bin/answ ... nswer=7720
[subscenter.org (1): Connection refused][/left]
- Huber
- חבר במועדון HT

HaiZone - יש תשובה לגבי הבעיות שהעליתי? לצערי אני נאלץ לעשות זאת פה מכיוון שכפי שציינתי, משום מה מיילים אי אפשר לשלוח אליכם.
שלום Huber
מצטער על חוסר הענות, חבל שלא שלחת לי הודעה דרך הצור קשר
פשוט יש לי לחצים והרבה עבודה ואין לי זמן לבדוק בכל פורום מה כותבים
אנסה לענות לך:
עם בעיית הJS אין מושג כיצד לעזור לך, לא ניתקלתי בבעיה הזו ובדקתי במספר מחשבים + דפדפנים שונים, בקרוב אבטל את כל הJS באתר
האתר תוכל כולו בפייתון ללא PHP ASP או דברים שקשורים, נטו פייתון
המייל הזה:[email protected]
אכן איננו פעיל. אני צריך לסדר זאת באתר.
מצטער על חוסר הענות, חבל שלא שלחת לי הודעה דרך הצור קשר
אנסה לענות לך:
עם בעיית הJS אין מושג כיצד לעזור לך, לא ניתקלתי בבעיה הזו ובדקתי במספר מחשבים + דפדפנים שונים, בקרוב אבטל את כל הJS באתר
האתר תוכל כולו בפייתון ללא PHP ASP או דברים שקשורים, נטו פייתון
אכן איננו פעיל. אני צריך לסדר זאת באתר.
- Huber
- חבר במועדון HT

לא הבנתי איך אני אמור ליצור עימך קשר אם המייל שאתם מפרסמים ליצירת קשר לא תקיןHaiZone כתב:מצטער על חוסר הענות, חבל שלא שלחת לי הודעה דרך הצור קשר
אכן איננו פעיל. אני צריך לסדר זאת באתר....
דרך הצור קשר באתר:Huber כתב:לא הבנתי איך אני אמור ליצור עימך קשר אם המייל שאתם מפרסמים ליצירת קשר לא תקיןHaiZone כתב:מצטער על חוסר הענות, חבל שלא שלחת לי הודעה דרך הצור קשר
אכן איננו פעיל. אני צריך לסדר זאת באתר.......
http://www.subscenter.org/he/contactus/
ותקבל מענה.
- uzicohen10
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום רב,
מאז ולתמיד סאבסנטר היה המקור המהימן ביותר לתרגומים. כל הסכסוכים, כל ההשמצות, סגירת האתרים... רק סאבסנטר.
אבל...זה נכון כשמדובר בחיפוש לתרגום מסויים. כשאתה יודע מה אתה מחפש. מאוד חסרה לי האפשרות לראות את כל התרגומים (ולא רק 10 אחורה). הרבה פעמים משיטוט כזה, חסר מטרה ממוקדת, מגיעים לסרטים וסדרות מצויינים שלא היינו מגיעים אחרת.
מה אתם אומרים?
מאז ולתמיד סאבסנטר היה המקור המהימן ביותר לתרגומים. כל הסכסוכים, כל ההשמצות, סגירת האתרים... רק סאבסנטר.
אבל...זה נכון כשמדובר בחיפוש לתרגום מסויים. כשאתה יודע מה אתה מחפש. מאוד חסרה לי האפשרות לראות את כל התרגומים (ולא רק 10 אחורה). הרבה פעמים משיטוט כזה, חסר מטרה ממוקדת, מגיעים לסרטים וסדרות מצויינים שלא היינו מגיעים אחרת.
מה אתם אומרים?
uzicohen10 כתב:שלום רב,
מה אתם אומרים?...
http://www.subscenter.org/he/viewpage/search/
זה הכלי היחידי שנכון לשלב זה אוכל להביא לך
גלישה מהנה.
נכון לשלב זה זה קיים אך ורק למי שתרם לפחות 25 ש"חtoxin כתב:מה עם הורדת כתוביות לעונות שלמות?...
http://www.subscenter.org/paypal/donation/
תוכל לקרוא על הכל כאן.
זוהי לא החלטה שלי וזה מה שנקבע ע"י בכירי האתר.
- Huber
- חבר במועדון HT

אני רושם את זה פה כי שלחתי הודעות דרך ה"צור קשר" באתר ולא קיבלתי שום תגובה. מקווה שפה תראו את זה. בזמן האחרון יש בעייה חוזרת במנוע החיפוש באתר. 2 דוגמאות למצב הם הסרטים Uncle Buck ו The Flowers Of War שלמרות שמופיע להם תרגום באתר, אם מחפשים את השמות שלהם במנוע החיפוש לא מתקבלת תוצאה. אני מניח שזה קורה בעוד מיקרים מכיוון שרק בימים האחרונים יצא לי להיתקל בזה פעמיים. לידיעתכם.[/b]