החלו שידורי נסיון ראשונים של מערך שידור HD שHOT מקימים
-
אריאל
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 347
הערב צפיתי בשידורי נסיון בממיר HDשעוד מותקן אצלי מאז הפסקת שידורי HD1
בHOTטוענים שהם שוקדים על הקמת ערוץ HD שיהוה תחליף יותר מהולם לשידורי HD1 שהופסקו לפני מס חודשים
וזו לא המתיחה של 1 באפריל שהיתה בפורום -זה אמיתי ועכשיו
בHOTטוענים שהם שוקדים על הקמת ערוץ HD שיהוה תחליף יותר מהולם לשידורי HD1 שהופסקו לפני מס חודשים
וזו לא המתיחה של 1 באפריל שהיתה בפורום -זה אמיתי ועכשיו
- lito
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1129
-
אריאל
-
- חבר פעיל מאוד

יש 3 ערוצים: שקופית של כל מיני צבעים וערוץ 10 וערוץ 22(אולי עושים UPSCALING לשידור?)
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
ערוצים 10 ו-2 כמובן שלא משודרים ב-HDTV, כך שיתכן מאוד שהם עוברים UPSCALING (סידור לא רע אם זה נעשה באופן מספיק טוב).
היתה כבר הודעה על משהו שמתבשל ב-HOT לקראת יוני (רמז רמז) וקיבלתי על כך גם אישור עקרוני ממשרד יחסי הציבור של הוט אתמול.
היתה כבר הודעה על משהו שמתבשל ב-HOT לקראת יוני (רמז רמז) וקיבלתי על כך גם אישור עקרוני ממשרד יחסי הציבור של הוט אתמול.
- lito
-
- חבר ותיק

-
אריאל
-
- חבר פעיל מאוד

קשה לי להתרשם כי יש מסגרת שחורה רחבה סביב התמונה ותמונה קטנה יותר במרכז
מחר אברר מה פשרה
מחר אברר מה פשרה
- bnn3xa
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
אם הם הולכים לשדר את המונדיאל, זה פשוט תיהיה קפיצת מדרגה בתוכן HD שמשודר בישראל
ומה עם Yes, ואל תגידו שאין ממירים.
הנה ממיר של LG שתומך ב-h.264 HD, ובטוח חברה גדולה כמו LG יכולה לייצר מאות אלפים שכאלה.

ומה עם Yes, ואל תגידו שאין ממירים.
הנה ממיר של LG שתומך ב-h.264 HD, ובטוח חברה גדולה כמו LG יכולה לייצר מאות אלפים שכאלה.

- golan-rca
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
כרגע עדיין אין מידע קונקרטי לגבי ערוץ ה- HD שאמור לעלות ב- HOT.
העניין כרגע נמצא ב"בישול".
בקרוב (ככל הנראה בשבוע הבא) אמורה לצאת הודעה מסודרת לגבי העניין.
העניין כרגע נמצא ב"בישול".
בקרוב (ככל הנראה בשבוע הבא) אמורה לצאת הודעה מסודרת לגבי העניין.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
RCA,
אתה עובד בהוט?
יש לך המון ידע
אתה עובד בהוט?
יש לך המון ידע
- oferlaor
-
- מנהל

bnn3xa,
המכשיר הזה, כמו רוב האחרים הוא תאורטי לחלוטין.
LG לא נחשבת גדולה בתחום STB, חברות כמו תומפסון, ADB, PACE, ZINWELL, ודומיהם תופסים את מרבית הנתח בשוק. כרגע עושה רושם שיש בעיות יציבות (תקיעות, חימום יתר, וכו') עם צ'יפים רבים. יש גם תלונות על בעיות תאימות בין מכשיר X לבין שידור מ-ENCODER של חברה Y... כלומר, יש גם בעיות תאימות.
הבעיה שכולם חשבו שנהיה במצב הזה לפני חצי שנה. כולם כ"כ מאחרים שהמונידאל יבוא וילך והם עדיין יתברברו
המכשיר הזה, כמו רוב האחרים הוא תאורטי לחלוטין.
LG לא נחשבת גדולה בתחום STB, חברות כמו תומפסון, ADB, PACE, ZINWELL, ודומיהם תופסים את מרבית הנתח בשוק. כרגע עושה רושם שיש בעיות יציבות (תקיעות, חימום יתר, וכו') עם צ'יפים רבים. יש גם תלונות על בעיות תאימות בין מכשיר X לבין שידור מ-ENCODER של חברה Y... כלומר, יש גם בעיות תאימות.
הבעיה שכולם חשבו שנהיה במצב הזה לפני חצי שנה. כולם כ"כ מאחרים שהמונידאל יבוא וילך והם עדיין יתברברו
- golan-rca
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
guyezra- בעיקרון אני מדריך טכני.
אני חבר באתר מתוך אהבתי לתחום האודיו וידאו (כמו כל החברים כאן...) , לומד בכל יום
דברים חדשים מהאתר וכמובן אוהב ושמח לעזור לחברים - משתדל לעזור במה שאני יודע ויכול.
כל החברים (הפעילים) לומדים ומלמדים אחרים בצורה כזאת או אחרת ללא יוצא מהכלל - אני מאמין שגם עופר ומרטין לומדים דברים חדשים מהאתר (תקנו אותי אם אני טועה...
) וכמובן מלמדים הרבה.
האתר שלנו הוא אחד המקצועיים ביותר בישראל בתחום האודיו וידאו (לפי דעתי הוא הכי מקצועי) ומה שעושה אותו לכזה נפלא ומקצועי זה כמובן החברים המקצועיים והנפלאים שנמצאים פה.
בשתי מילים אני - מכור לאתר.
אני חבר באתר מתוך אהבתי לתחום האודיו וידאו (כמו כל החברים כאן...) , לומד בכל יום
דברים חדשים מהאתר וכמובן אוהב ושמח לעזור לחברים - משתדל לעזור במה שאני יודע ויכול.
כל החברים (הפעילים) לומדים ומלמדים אחרים בצורה כזאת או אחרת ללא יוצא מהכלל - אני מאמין שגם עופר ומרטין לומדים דברים חדשים מהאתר (תקנו אותי אם אני טועה...
האתר שלנו הוא אחד המקצועיים ביותר בישראל בתחום האודיו וידאו (לפי דעתי הוא הכי מקצועי) ומה שעושה אותו לכזה נפלא ומקצועי זה כמובן החברים המקצועיים והנפלאים שנמצאים פה.
בשתי מילים אני - מכור לאתר.
-golan-
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
חוץ מזה שאני מסכים ב-1000% למה שכתבתRCA כתב:guyezra- בעיקרון אני מדריך טכני.
כל החברים (הפעילים) לומדים ומלמדים אחרים בצורה כזאת או אחרת ללא יוצא מהכלל - אני מאמין שגם עופר ומרטין לומדים דברים חדשים מהאתר (תקנו אותי אם אני טועה...) וכמובן מלמדים הרבה.
בשתי מילים אני - מכור לאתר....
התכוותי יותר לכיוון הידע בממירי הוט והתכנים
- ltklev
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
או או לא יכול להיות
סוף סוף HDTV???
אגב סתם שאלה
מי מסוגל לשדר HDTV בצורה טובה יותר - YES או HOT?
הסיבה לשאלה נעוצה בכך ששקלתי לעבור לYES ואמרתי לעצמי .. אולי תחכה הוט יצאו עם HDTV וYES לא?
סוף סוף HDTV???
אגב סתם שאלה
מי מסוגל לשדר HDTV בצורה טובה יותר - YES או HOT?
הסיבה לשאלה נעוצה בכך ששקלתי לעבור לYES ואמרתי לעצמי .. אולי תחכה הוט יצאו עם HDTV וYES לא?
- oferlaor
-
- מנהל

שניהם מסוגלים לשדר HDTV באיכות גבוהה. המגבלה התאורטית של הכבלים גבוהה מזו של יס, אבל זה תלוי בפורמט וברוחב הסרט שיקצו לנושא.
מקווה שמדובר בערוץ תוכן אמיתי (ולא עוד גירסא של HD1).
מקווה שמדובר בערוץ תוכן אמיתי (ולא עוד גירסא של HD1).
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
בזמן האחרון יש שיפור ניכר באיכות בחלק מערוצי HOT הרגילים: ערוצי הסרטים, XTRA, אפילו 22 לפעמים.
יכול להיות שעושים להם UPSCALE?
ב PHD8 זה נראה מדהים.
יכול להיות שעושים להם UPSCALE?
ב PHD8 זה נראה מדהים.
ערן
- lito
-
- חבר ותיק

- eg99
-
- חבר ותיק