Modern Warfare 3 יגיע ב 25/10

דיונים על המשחקים עצמם, משחקי אונליין וכו'
דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #41 

אז הנה ההתרשמות שלי מ COD-MW3.

קמפיין יחיד- במילה אחת : מאכזב !
אמרו ש BF3 לא ממש מצליח להתרומם בקמפיין לשחקן יחיד אך לעומת זאת במצב מולטיפלייר הוא מביא בשורה אמיתית ואף מצליח לחפות על הבינוניות של ה SOLO, כאן לטעמי היו צריכים מפתחי MW3 להתעלות מעל עצמם ולהביא קמפיין לשחקן יחיד ברמה אחת מעל מכל מה שהכרנו-זה לא קרה.
בואו נשים רגע בצד את העניין שעדיין מדובר בקמפיין יחיד קצר רצח, כבר התרגלנו (אני אומר שעדיף קמפיין יחיד קצרצר אך עשוי היטב ) אני מדבר על החבילה כולה.

זה לא ש MW3 הוא משחק רע , מדובר על משחק שמספק בהרבה מאוד רגעים אקשן והנאה אך כשמסתכלים על השורה התחתונה מרגישים שחסר משהו.ממשחקי COD הקודמים, התרגלנו כבר שבכל פעם "משהו בלתי צפוי " מתרחש במקום הכי כביכול לא צפוי ולכן זה כבר לא מפתיע. הרוטינה הזאת שבכל פעם טיל פוגע במסוק בדיוק כשאתה עליו, משעממת, ניראת מצויין אך כבר לא מרגשת. בניינים נופלים, מתפוצצים, מתרסקים-כיפאק היי, מה הלאה ?! ושוב פורצים דלת בדקה ה-90 וה- BULLET TIME מופיע , חיסלנו את כולם *פיהוק*
עוברים מדלתא פורס ליחידה 141 וחוזר חלילה. משהו לא מצליח להתרומם ב MW3.
אני אומר שוב, המשחק לא רע הגרפיקה לא שופרה פלאים ועדיין לטעמי מצליחה להחזיק בשנת 2011 הכל נראה נהדר, מרגיש נפלא ובכמה מקומות יש אפקטיים מרהיבים עם סצינות של היו מביישות את הוליווד אבל....זהו.

כמעט בכל הדרך בקמפיין הסולו, אתה מרגיש שאפשר גם בלעדיך. סצינות שלמות מתרחשות ברקע והשלט נח לו ביד מבלי שתעשה שום דבר. קטע מעבר שעובר לבד ועוד קטע מעבר (באקשן עצמו לא בין משימות)-יופי של סרט !רק שלא הזמנתי אותו...תנו לקחת חלק פעיל! יש מספיק כפתורים בשלט כדי שכל פעולה תהיה מלווה במגוון רחב של קומבינציות. מעבר לירי, לכוון, לרכון ולזרוק רימונים היו יכולות להיות כל-כך הרבה אפשרויות בטיפוס, ריצה, שיווי משקל, עזרה לפצועים, קרב מגע, פירוק פצצות, הרכבה של פצצות. זה תמיד אתה שצריך לעקוב אחרי מישהו ולא ממש להוביל, "תוריד את ה RPG" , "תירה בטנק" , תפעיל את הסיוע האווירי"-מסנג'רים אותך.
זה נחמד בפעמים הראשונות להיות אלוהים ובלי כל בעיה להיות העיניים של הסיוע האווירי אבל תנו גם לי לנהל ולהפעיל אחרים.

משחק בסדר גודל כזה מוציאים כאשר יש שיפורים משמעותיים הן במשחקיות, הן באפשרויות והן בסיפור-לא מוציאים כל שנה משחק רק כדי להגיד "הוצאנו", אתם לא פיפא. סיימתי ב-10 שעות את הקמפיין ליחיד והסתכלתי על המסך....מה ? נחמד/חביב/ חמוד אבל לא יותר, מזכיר מאוד בחלקים רבים את הכותר הקודם.
Been there, done that שום דבר לא התחדש חוץ מהתפאורה.

מולטיפלייר:

גם כאן אין בשורה גדולה.
מפות סבירות המבוססות בעיקר על הקמפיין היחיד, מגוון של משחקים ומערכת שיודעת לעשות התאמה טובה בין כל השחקנים (מבחינת איכות רוחב הפס).

אני לא שחקן FPS גדול ועדיין אני מרגיש שיש חוסר איזון בין התותחים הכבדים לכל השאר, סוג של פער אדיר בין עשירים לעניים.המולטי כמעט על כל צורותיו מתנהג ממש כמו מטווח ברווזים, כמעט ללא שום אסטרטגיה או הגיון-תהרוג כמה שיותר ותזכה לפתוח נשקים ,שדרוגים ואמצעים משוכללים. בעוד לחלק מהשחקנים להיות מאסטר ייקח כמה ימים, לאחרים זה ייקח שבועות של תסכול אחרי שהם ימצאו את עצמם נורים פעם אחר פעם וכמעט ולא מתקדמים בסולם.

לטעמי המערכת לא מספיק מתגמלת בצורה נכונה ורוצה להפוך אותך לעבד שלה-רק אם תחרוש את המולטי יום ולילה תוכל בסופו של דבר להגיע לשדרוגים ולנשקים הנחשקים באמת.

לסיכומו של עניין, MW3 הוא משחק חביב שכבר ראינו כמותו בשנה שעברה-אין לו בשורה אמיתית ומי שמגיע עם ציפיות (רוב האנשים שמכירים את הסדרה!) מתאכזב כמעט בכל מובן.
שילמתי על המשחק 279 ש"ח, זה היה לפני כמה ימים וכבר עכשיו אני מרגישי שמיציתי ושום דבר בו לא ממש מושך אותי לשבת עליו עוד ועוד.
לכל מי שלא מכור לז'אנר וחייב אותו עכשיו ברגע זה, חכו מעט לדצמבר, אז אני מעריך שהוא יירד במחיר בצורה משמעותית וקיבל עוד תוספות למולטי.
כמו שיש סרטים שאחרי שראית אותם בקולנוע אתה אומר " זה סרט שהיה אפשר לחכות לו שיגיע לטלוויזיה" כך גם MW3, עדיין עושה את העבודה בתחום האקשן אבל בצורה שטחית שנועדה לספק צרכים מיידים.

7 ורבע ציון כולל.
נערך לאחרונה על ידי דאוס ב 12/11/2011 8:10, נערך פעם 1 בסך הכל.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #42 

דאוס, שאפו. זו הביקורת הכי טובה ומדויקת שאפשר לתת למשחק הזה לדעתי.
קלעת בול מילה במילה למה שאני מרגיש לגביו.
אין לך מושג איזה חיוך העלית לי כשקראתי את זה -
"הרוטינה הזאת שבכל פעם טיל פוגע במסוק בדיוק כשאתה עליו, משעממת, ניראת מצויין אך כבר לא מרגשת.
בניינים נופלים, מתפוצצים, מתרסקים-כיפאק היי, מה הלאה ?!
ושוב פורצים דלת בדקה ה-90 וה- BULLET TIME מופיע , חיסלנו את כולם *פיהוק* "
לא בגלל שזה כל כך נכון, אלא יותר בגלל שאתמול אמרתי לחבר שלי בדיוק את התיאור הזה כמעט מילה במילה..
(Y)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #43 

jacko-il כתב:דאוס, שאפו. זו הביקורת הכי טובה ומדויקת שאפשר לתת למשחק הזה לדעתי.
קלעת בול מילה במילה למה שאני מרגיש לגביו...
(Y)
...
אני בטוח שכמונו יש עוד הרבה מאוד אנשים שמרגישים כך, במיוחד חובבי הסדרה.
כבר שמעתי שהחברה הכריזה על משחק לשנה הבאה-זה ממש מתחיל להיות כמו פיפא.

קיבינימט, קחו שנתיים שלוש הפסקה ותוציאו משחק חדש, משופר ואיכותי.

MW3 היה צריך להיות חבילת הרחבה ל MW2 או ל BO לא משחק בפני עצמו במחיר מלא.

Trip
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 952
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #44 

(Y)
עוד לא שיחקתי בMW3, אבל מהיכרותי עם הכותרים הקודמים בסדרה, בשילוב עם סרטונים מה-gameplay של MW3, הובילו אותי לאותן מסקנות - עוד קצת מאותו דבר.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #45 

סוף סוף עורך/כתב באתר פופולרי אומר לתעשייה הזו בפרצוף מה הוא חושב על משחקי ה FPS שיוצאים בזמן האחרון :
http://xbox360.ign.com/articles/121/1212379p1.html
מדויק ומורחב יותר אפילו מהביקורת של דאוס.. (Y)
עכשיו רק נותר לקוות שזה ידליק להם נורה אדומה שם איפשהו.. כי זה כבר מתחיל להיות בלתי נסבל.

ציטוטים עיקריים -
[left]
More often than not you're thrown into situations without a shred of context, alongside characters who you have no attachment to, and tasked with shooting a procession of bad guys right in the face for no other reason than "they're bad, mmmkay?"

Just walk towards the objective marker, kill everything in your way, and remember to get behind cover to recharge your health.

And what's with the continuing obsession with Quick Time Events in shooters? Did we not realise this was a blind alley about seven years ago? [/left]
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73201
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3152 פעמים

שליחה #46 

(Y)

שלח תגובה

חזור אל “משחקים”