2807...
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
תתחדש ותהנה.
תזכיר לי איזה רמקולים יש לך?
עופר.
=================================
תזכיר לי איזה רמקולים יש לך?
עופר.
=================================
ילדעפים, בכמה הציעו לך את ההרמן קרדון 7300?
הוא עוצמתי מאוד מבחינת ההגברה (בהשוואה של אחד המגזינים הוא יצא עוצמתי יותר מאשר הדנון 5805, כי הרמן מדרגים את המגברים שלהם באופן מאוד שמרני בעוד שהמתחרים די משוחררים בדירוג ההגברות). יש לו גם יכולות וידאו-פרוססינג (לא אפ-סקיילינג) שנחשבות לטובות למדי.
ערב טוב
הדגם הזה (7300) אמור בקרוב להתחלף בדגם חדש הנקרא 740.
אם כבר ללכת על HK אז עדיף לחכות לספינת הדגל החדשה לא?
אני באופן אישי לא מוצא את ה-HK טוב יותר מדנון או ימהה מה עוד שדגם 7300 לא זול כלל.
הדגם הזה (7300) אמור בקרוב להתחלף בדגם חדש הנקרא 740.
אם כבר ללכת על HK אז עדיף לחכות לספינת הדגל החדשה לא?
אני באופן אישי לא מוצא את ה-HK טוב יותר מדנון או ימהה מה עוד שדגם 7300 לא זול כלל.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
לגבי ה7300
דבר ראשון ה-745 (הוא כבר לא נקרא 740) הוא לא המחליף, אלא דגם חדש שלצד יתרונות (R.C. יכולות אפ-סקיילינג, HDMI...) הוא הרבה פחות עוצמתי (75X7 לעומת 7X110 שיש לדגם ה- 7300).
להרמן יש מחירי מחירון מופקעים (בשביל הדגם החדש ה- 745 יש מחירון של למעלה מ- 3000 דולר), אבל בשטח הם נמכרים בהנחות מאוד משמעותיות.
דווקא עכשיו שה-7300 לא כ"כ חדש (לפי דעתי שנתיים) ייתכן שהמחיר שלו בארץ גם ירד ולכן אני שואל באיזה מחיר הציעו לו.
חוץ מזה SARAS אתה שמעת אותו ביחס לדנון ולימאהה?
להרמן יש מחירי מחירון מופקעים (בשביל הדגם החדש ה- 745 יש מחירון של למעלה מ- 3000 דולר), אבל בשטח הם נמכרים בהנחות מאוד משמעותיות.
דווקא עכשיו שה-7300 לא כ"כ חדש (לפי דעתי שנתיים) ייתכן שהמחיר שלו בארץ גם ירד ולכן אני שואל באיזה מחיר הציעו לו.
חוץ מזה SARAS אתה שמעת אותו ביחס לדנון ולימאהה?
ה 7300 אולי הרסיבר היחיד בקלנוע ביתי שנותן צליל בסטראו שמאוד מאוד מזכיר את הסנסוי 9090DB המיטולוגי ....
ה 7300 שוקל מעל 28 ק"ג והוא מכשיר גדול פיזית ומחייב מדף רציני.
לדעתי ה 7300 מדהים בכל קנה מידה שהוא בצליל.
הוא מועמד אצלי מספר 1 לשידרוג הבא...
דן
ה 7300 שוקל מעל 28 ק"ג והוא מכשיר גדול פיזית ומחייב מדף רציני.
לדעתי ה 7300 מדהים בכל קנה מידה שהוא בצליל.
הוא מועמד אצלי מספר 1 לשידרוג הבא...
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
שלום לכולם, בתקופה הקרובה אני רוצה לקנות LCD עם חיבור HDMI
עכשו אני מתכנן על מסך בעל רזולוציה של 1366x768, אמרו פה שהרסיבר לא יכול לטפל באותות האלה ולעשות להם המרה (לא ממש הבנתי), אם אני קונה את המסך הזה הרסיבר יוכל להעביר לו את הרזולוציה הנ"ל?
עכשו אני מתכנן על מסך בעל רזולוציה של 1366x768, אמרו פה שהרסיבר לא יכול לטפל באותות האלה ולעשות להם המרה (לא ממש הבנתי), אם אני קונה את המסך הזה הרסיבר יוכל להעביר לו את הרזולוציה הנ"ל?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: