uriler כתב:danlior,
אני עם zeev78 כאן - לדעתי אין דרך להרכיב מערכת ב 800 ש"ח (מחיר דיוטי פרי) / 1,300 ש"ח (מחיר בחנויות רגילות) שתכלול רסיבר (כניסות אנלוגיות ודיגיטליות, ללא HDMI כמובן) + 5.1 שיתנו איכות מקבילה (אני אומר מקבילה, עזוב טובה יותר) ל Z5500.
בניגוד ל zeev78, אני לא נכנס לעניין ה THX כי הוא לא משמעותי אם שאר הרכיבים (כולל החדר) לא תואמים - הוא סתם מהווה מדד לאיכות.
...
נכון, אבל הנה נתתי דוגמה שב-2,000 ש"ח (לפני דיבורים) כן אפשר.
תמיד אפשר למצוא משהו זול יותר, השאלה היא מה הוא המינימום הנדרש.......
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
uriler כתב:no offence, אבל היו לי את ה JBL האלו בדיוק לפני ששדרגתי (במאמץ ארוך וממושך בשוק היד השניה) והם לא מדגדגים את ה Z5500, גם בסלון ממוצע +.
...
אני מכיר טוב את שניהם ואני לא מסכים איתך. ללוג'יטק יש יותר טרבל,צליל חד שיורה לך בפנים כי זו המהות שלו. אבל אין מה להשוות בבאס והכי חשוב בפיזור הסאונד.
שוב, הלוג'יטק מיועד לדסקטופ.
בשמיעה ראשונה הם נשמעים חדים אך נראה אותך שומע איתם סרט שלם ממרחק. האמן לי, לא לעניין!
וואו, ממש עשיתי בלאגן...
אממ...למה לא יד 2? כי זה לא בשבילי, אלא בשביל חבר, שאבא שלו קונה לו אותם לדירה החדשה שהם עוברים אליה ואבא שלו הוא ממש לא אחד שיקנה מיד 2. לא שאני מזלזל ביד 2, פשוט לא כולם רואים ומבינים את זה כמוכם.
פתרון? אפשר לחרוג עד 3K גג אם זה נחוץ.
ובלי שום קשר, אם האו אל יוכל להוסיף את ה-500 האלה, אז היתי רוצה לדעת אם מה שdanlior הביא בהתחלה זה באמת הכי טוב לסכום שהבאתי בהתחלה.
תודה רבה.
נערך לאחרונה על ידי Avivc4 ב 10/01/2011 23:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני עם zeev78 כאן - לדעתי אין דרך להרכיב מערכת ב 800 ש"ח (מחיר דיוטי פרי) / 1,300 ש"ח (מחיר בחנויות רגילות) שתכלול רסיבר (כניסות אנלוגיות ודיגיטליות, ללא HDMI כמובן) + 5.1 שיתנו איכות מקבילה (אני אומר מקבילה, עזוב טובה יותר) ל Z5500.
בניגוד ל zeev78, אני לא נכנס לעניין ה THX כי הוא לא משמעותי אם שאר הרכיבים (כולל החדר) לא תואמים - הוא סתם מהווה מדד לאיכות.
...
...
הרמקולים שהצעתה טובים, הסאב שלהם בינוני מינוס והוא לא מהווה תחרות רצינית לסאב של ה5500 . לגבי הרסיבר של KENWOOD, נו באמת ...
...
...
הרמקולים שהצעתה טובים, הסאב שלהם בינוני מינוס והוא לא מהווה תחרות רצינית לסאב של ה5500 . לגבי הרסיבר של KENWOOD, נו באמת ...
...
נו באמת? אתה משווה את מה שאתה מקבל איתו מול מה שיש בלוג'טק?
ולגבי איכות הסאונד, קרא מה שכבר כתבתי לאורי.
והסאב? הצחקת אותי. הסאב של JBL יש סאונד נמוך ואמיתי (יחסית), הסאב של לוג'יטק סתם דופק בראש.....
להציע סט רמקולים שולחני למחשב למי שמחפש פתרון ק"ב לסלון זה לא לעניין ולא רציני.
נכון, זה זול! אז מה? יש רמקולים למחשב גם בהרבה פחות
נערך לאחרונה על ידי danlior ב 10/01/2011 23:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
Avivc4 כתב:וואו, ממש עשיתי בלאגן...
אממ...למה לא יד 2? כי זה לא בשבילי, אלא בשביל חבר, שאבא שלו קונה לו אותם לדירה החדשה שהם עוברים אליה ואבא שלו הוא ממש לא אחד שיקנה מיד 2. לא שאני מזלזל ביד 2, פשוט לא כולם רואים ומבינים את זה כמוכם.
פתרון? אפשר לחרוג עד 3K גג אם זה נחוץ.
ובלי שום קשר, אם האו אל יוכל להוסיף את ה-500 האלה, אז היתי רוצה לדעת אם מה שdanlior הביא בהתחלה זה באמת הכי טוב לסכום שהבאתי בהתחלה.
תודה רבה.
...
בדיוק. לא קונים מערכת ק"ב כל יום
...
...
...
נו באמת? אתה משווה את מה שאתה מקבל איתו מול מה שיש בלוג'טק?
ולגבי איכות הסאונד, קרא מה שכבר כתבתי לאורי.
והסאב? הצחקת אותי. הסאב של JBL יש סאונד נמוך ואמיתי (יחסית), הסאב של לוג'יטק סתם דופק בראש.....
להציע סט רמקולים שולחני למחשב למי שמחפש פתרון ק"ב לסלון זה לא לעניין ולא רציני.
נכון, זה זול! אז מה? יש רמקולים למחשב גם בהרבה פחות