עדכון: בימים הקרובים הוט הולכת להחליף את הפס מידע.
-
nimrodg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1299
עפ"י הודעה שנשלחה בימים האחרונים דרך הממיר ללקוחות, כנראה ויהיה עידכון חדש לפס המידע וללוח המידע של הממיר מדובר על פס המידע האדום!!. בהודעה גם כתוב כי זה לא ישנה שום דבר בשלט או בממיר. אז עדיין נשאר בלי כפתורים חשובים כמו mute או שהכפתורים של back וexit יהיו עדיין הפוכים.
אז בכל זאת טוב ש-דרהי נכנס להוט..
אז בכל זאת טוב ש-דרהי נכנס להוט..
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
הם שינו אותו לא מזמן לשחור. האם לזאת הכוונה? או שמשנים שוב?
-
nimrodg
-
- חבר ותיק

לא יודע קיבלתי הודעה בממיר טומסון דוקסיס 46 GC [אם אני לא טועה בדגם] בכל אופן זה ממיר VOD.
מחר אני יצלם את הפס מידע ואת גירסת הקושחה של הממיר ונחכה להוט.
מחר אני יצלם את הפס מידע ואת גירסת הקושחה של הממיר ונחכה להוט.
- supertv
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 29
תראה תמונות.... חבל כי התרגלנו מעניין איך הוא ייראה
-
nimrodg
-
- חבר ותיק

התמונות צולמו היום. כאשר מחכים לעדכון של המערכת.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי nimrodg ב 03/01/2011 14:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
nimrodg
-
- חבר ותיק

תמונה אחרונה!
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
nimrodg
לא ברור לי משהו: 2 הצילומים הראשונים מראים את פס המידע כפי שהוא כיום לפני השדרוג?
אצלי (צילומים מצורפים) פס המידע שונה, ואין לי מושג אם הוא חדש / ישן (קיים כבר מספר חודשים). דווקא יהיה חבל להחליף אותו כי הוא די סביר, מעבר לבעיה המעצבנת של שורות קצרות לפעמים...
לא ברור לי משהו: 2 הצילומים הראשונים מראים את פס המידע כפי שהוא כיום לפני השדרוג?
אצלי (צילומים מצורפים) פס המידע שונה, ואין לי מושג אם הוא חדש / ישן (קיים כבר מספר חודשים). דווקא יהיה חבל להחליף אותו כי הוא די סביר, מעבר לבעיה המעצבנת של שורות קצרות לפעמים...
-
nimrodg
-
- חבר ותיק

מדובר בגירסה שלפני העדכון!! עדיין לא היה עידכון קושחה!!
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
והגירסה שקיימת אצלי גם ישנה או שהיא כבר החדשה?nimrodg כתב:מדובר בגירסה שלפני העדכון!! עדיין לא היה עידכון קושחה!!...
-
nimrodg
-
- חבר ותיק

הגירסה הינה חדשה, שינו אותה בשנה האחרונה שהיתה [2010].
- ZeppeliN
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1005
מה הכוונה בנישאר בלי mute ?
אצלי המיוט פועל בלי בעיה...
אצלי המיוט פועל בלי בעיה...
- supertv
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 29
זה נראה לי לא כלכך הגיוני למה שיחזירו לפס מידע הקודם אם הפס המידע הנוכחי הרבה יותר יפה והרבה יותר מתקדם ולא רק זה אולי פשוט אתה מתבלבל וכתבו לך שמחליפים לך לפס מידע חדש בגלל שפשוט החברה מאוד מרוצה מהפס מידע הנוכחי ואין לה שום אינטרס ואפילו בעתיד לשונותו אלא אם כן משהו בחברה קרה שם כי בקרוב הפס ידע של המגיק HD הולך גם להיראות כמוהו.
-
nimrodg
-
- חבר ותיק

mute בשלט שיש לי לא עובד בכלל כנראה צריך להחליף כבר את השלט של הוט.ZeppeliN כתב:מה הכוונה בנישאר בלי mute ?
אצלי המיוט פועל בלי בעיה......
-
nimrodg
-
- חבר ותיק

חזרתי עכשיו הביתה וגיליתי שהחליפו את הEPG לגירסה השחורה/אדומה וכיום עפ"י מה שידוע לי כל הממירים הדיגיטליים של הוט [ממירי דוקסיס/מג'יק/HD] מכילים את הEPG החדש. מה שאומר שהם יישרו עוד קו מול יס בנוגע לחווית לקוח.
תמונות נראה לי שלא צריך להעלות לכאן, ה-EPG השחור/אדום על ממיר דוקסיס GC 46 עובד מהר יותר מגירסה הקודמת האדומה הישנה.
תמונות נראה לי שלא צריך להעלות לכאן, ה-EPG השחור/אדום על ממיר דוקסיס GC 46 עובד מהר יותר מגירסה הקודמת האדומה הישנה.
- yitshak
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
אני רק רוצה שיהיה על השלט אפשרות למתן הוראה לביצוע עצמית של התנתקות בהוט ומיס ולא רק לקניית חבילות
זאות ועוד רוצה שיהיה אפשרות לעשות כל פעולה בנקודות הדוכנים בקניונים ובכל מקום אחר של הוט ויס הכולל גם מתן הוראה להתנתקות. אני רוצה עוד שיהיה כמו בעבר משרדים לקבלת קהל לכל פעולה שיהיה אפשר לשבת פנים אל פנים מול הפקיד ולבקש ולראות על המסך האם הוא ביצע את הפעולה הנדרשת. לצורך זה מאוד היה מומלץ שכל האירגונים והעמותות להגנה לצרכן יבקשו מבית המחוקקים שלנו להגן על הצעות אלו בחוק
אינני מעונין בשום תגובה של אנשים אינטרסנטים המושתלים של חברה זו או אחרת שיתנגדו להצעות אלו שהם בסיס לזכויות של הצרכן
תודה
זאות ועוד רוצה שיהיה אפשרות לעשות כל פעולה בנקודות הדוכנים בקניונים ובכל מקום אחר של הוט ויס הכולל גם מתן הוראה להתנתקות. אני רוצה עוד שיהיה כמו בעבר משרדים לקבלת קהל לכל פעולה שיהיה אפשר לשבת פנים אל פנים מול הפקיד ולבקש ולראות על המסך האם הוא ביצע את הפעולה הנדרשת. לצורך זה מאוד היה מומלץ שכל האירגונים והעמותות להגנה לצרכן יבקשו מבית המחוקקים שלנו להגן על הצעות אלו בחוק
אינני מעונין בשום תגובה של אנשים אינטרסנטים המושתלים של חברה זו או אחרת שיתנגדו להצעות אלו שהם בסיס לזכויות של הצרכן
תודה