נעלי ספורט מידה 48
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני קניתי לפני שלוש שנים נעלי ריצה של ברוקס ב"פרוספורט" בת"א (אני גם 13 / 47.5-48, תלוי בחברה).
חנות מצוינת בה גם מתאימים את הנעליים אליך אחרי מדידה של הליכה יחפה (על הליכון) + משטח לחץ, כדי להתאים נעל תומכת באופן מתאים.
אחרי המדידה הוציאו לי איזה 6 זוגות כולם במידה שלי, ובחנתי אותם עד שבחרתי.
שמעתי גם דברים טובים על "על דרך בורמה" ליד ירושלים ועל Runaway בצפון, אני מניח שגם שם יהיה מבחר.
באופן כללי - שווה לבדוק בחנויות ספורט טובות ולא "סופרים של ספורט" (כמו מגה ספורט וכו').
חנות מצוינת בה גם מתאימים את הנעליים אליך אחרי מדידה של הליכה יחפה (על הליכון) + משטח לחץ, כדי להתאים נעל תומכת באופן מתאים.
אחרי המדידה הוציאו לי איזה 6 זוגות כולם במידה שלי, ובחנתי אותם עד שבחרתי.
שמעתי גם דברים טובים על "על דרך בורמה" ליד ירושלים ועל Runaway בצפון, אני מניח שגם שם יהיה מבחר.
באופן כללי - שווה לבדוק בחנויות ספורט טובות ולא "סופרים של ספורט" (כמו מגה ספורט וכו').
כאן מידה 52 מדבר.
חחח...
בארץ נעליי עור מחנות בשם אילדריס במגדליי ת"א.
נעליי ספורט ניתן לעיתים למצוא בספורט ורטהיימר מול קניון איילון ברמת גן.
להפתעתי גם כשהייתי בארה"ב רוב החנויות לא מחזיקות מידה 16-17. (אמנם מצאתי בסופו של דבר אבל זה לא היה כ"כ קל כמו שחשבתי שיהיה במיוחד שיש בארה"ב ריכוז די גדול של נפילים).
חחח...
להפתעתי גם כשהייתי בארה"ב רוב החנויות לא מחזיקות מידה 16-17. (אמנם מצאתי בסופו של דבר אבל זה לא היה כ"כ קל כמו שחשבתי שיהיה במיוחד שיש בארה"ב ריכוז די גדול של נפילים).
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
הזוי אבל אחי היה בארה"ב וישר בקשתי ממנו נעליים ובאמת מוזר היה לו קשה למצוא את הגודל....יוטה כתב:כאן מידה 52 מדבר.
חחח...
להפתעתי גם כשהייתי בארה"ב רוב החנויות לא מחזיקות מידה 16-17. (אמנם מצאתי בסופו של דבר אבל זה לא היה כ"כ קל כמו שחשבתי שיהיה במיוחד שיש בארה"ב ריכוז די גדול של נפילים)....
אני לא מבין אמריקאים אמורים להיות נפילים לא ?
בסוף לאחר שבוע חיפוש הוא מצא....